Με γεύσεις… θεϊκές! – ΘΕΪΚΟ

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ιδανικό για οικογενειακές επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενους επιχειρηματίες, το ΘΕΙΚΟ με τις λαχταριστές γεύσεις, το 24ωρο delivery και την πλήρη προϊοντική του γκάμα κάνει τη διαφορά!

H επιτυχημένη του πορεία στην αγορά της Ζακύνθου αποδεικνύει ότι το ΘΕΪΚΟ αποτελεί το νέο street food concept που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για δυναμική ανάπτυξη σε κάθε σύγχρονο δημοφιλή τουριστικό προορισμό της χώρας μας!

Σε παραλιακά σημεία ή στο κέντρο της πόλης, το ΘΕΪΚΟ αποτελεί το γευστικό μας ραντεβού για ένα γρήγορο αλλά συνάμα ποιοτικό snack, για ένα χορταστικό street γεύμα τις μεσημεριανές, βραδινές ή πρώτες πρωινές ώρες! Το menu πλήρες καλύπτει κάθε ανάγκη του κοινού 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα! Φημίζεται για τα απολαυστικά χορταστικά σάντουιτς, τις νόστιμες και αποκλειστικές συνταγές με χειροποίητο μπιφτέκι και μπιφτέκι κοτόπουλου, τα γλυκά και τον υψηλής ποιότητας καφέ. Σημαντικό όμως στοιχείο διαφοροποίησης και βασική πηγή κερδοφορίας το 24ωρο delivery!

theiko ZOOM2

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της συνεργασίας, παρέχεται στο συνεργάτη πλήρης υποστήριξη στη διαδικασία εύρεσης, αξιολόγησης και επιλογής σημείου, ενώ η εταιρεία παρέχει την απαραίτητη βοήθεια και για το στήσιμο του καταστήματος, την εύρεση προσωπικού και την εκπαίδευσή του. Η υποστήριξη συνεχίζεται με την ανάπτυξη ενός ισχυρού πελατολογίου βάσει marketing plan -προβλέπεται και διαφήμιση του νέου καταστήματος- ώστε ο νέος συνεργάτης/franchisee να κάνει αισθητή την παρουσία του στην τοπική αγορά. Το επιχειρηματικό μοντέλο απευθύνεται κυρίως σε franchisees, που αναζητούν μια οικογενειακού χαρακτήρα ασφαλή επιχειρηματική πρόταση, με χαμηλά λειτουργικά κόστη, ενώ η λιτή και ευέλικτη μορφή οργάνωσης, οι οικονομίες κλίμακας και το χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης καθιστούν το ΘΕΪΚΟ μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση!

  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Περισσότερες πληροφορίες:

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ