Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις LICE CLINICS, η Νο1 επιλογή της οικογένειας και των… franchisees

LICE CLINICS, η Νο1 επιλογή της οικογένειας και των… franchisees

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Με χαμηλό ύψος επένδυσης και ξεκάθαρα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, το διεθνώς αναγνωρισμένο concept LICE CLINICS φέρνει τώρα και στην Ελλάδα τις λύσεις που θα ανακουφίσουν παιδιά και γονείς, προσφέροντας παράλληλα μοναδικές ευκαιρίες ανάπτυξης στους υποψήφιους συνεργάτες.

clear hair.logo 200Το 2016, η CLEAR HAIR, εταιρεία που λανσάρει προϊόντα κατά της φθειρίασης, έφερε στη χώρα μας τη μακρά εμπειρία και την πολύτιμη τεχνογνωσία της LICE CLINICS, με έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Η LICE CLINICS, γνωστή για τις υπηρεσίες της, έχει επιτύχει εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία με πάνω από 200 σημεία franchise σε 33 χώρες σε όλο τον κόσμο! Η εγγυημένη αποτελεσματικότητα της επιστημονικής μεθόδου, ο φυσικός τρόπος της θεραπείας, καθώς και η ανθρωποκεντρική προσέγγιση που πλαισιώνει το πρόβλημα της φθειρίασης, είναι μερικοί από τους λόγους που έχουν αναγάγει τη LICE CLINICS ως την πρώτη επιλογή γονέων και παιδιών και στην Ελλάδα. Ιδανική επιχειρηματική πρόταση για όσους επιλέξουν να μπουν στη μεγάλη οικογένεια της LICE CLINICS, είτε ως αυτοαπασχολούμενοι, είτε ως επενδυτές, καθώς δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις μιας και η εταιρεία προσφέρει όλη την απαραίτητη εκπαίδευση.

 liceclinics franchise

Για να έχετε το κεφάλι σας «ήσυχο»…

Είναι γεγονός ότι η αντιμετώπιση των ψειρών αποτελεί μια από τις πιο αμήχανες εμπειρίες που βιώνουν οι γονείς, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με προϊόντα και διαδικασίες που είναι όχι μόνο τοξικές για τα παιδικά κεφαλάκια, αλλά και με αμφίβολα αποτελέσματα. Το πρόβλημα της φθειρίασης ταλαιπωρεί πολλά παιδιά και γονείς που δεν γνωρίζουν πώς να το αντιμετωπίσουν. Κάθε χρόνο μολύνονται κυρίως παιδιά ηλικίας 2 έως 8 ετών σε ποσοστό περίπου 40%, ενώ ενδέχεται να μολυνθούν και μεγαλύτερα άτομα κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Σύμφωνα με έρευνες, υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 1 στα 5 παιδιά θα έρθει αντιμέτωπο με το πρόβλημα της φθειρίασης κάποια στιγμή. Τη λύση έρχεται να δώσει η LICE CLINICS, προσφέροντας μια επιστημονική μέθοδο που εμπιστεύονται παιδίατροι και δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο! Απόλυτα φυσική, εγγυάται την αντιμετώπιση 100% των ψειρών και κονίδων, σε μία και μόνο συνεδρία, εύκολα, γρήγορα και απλά!

liceclinics airalle

…σε μια παρθένα αγορά

Το LICE CLINICS OF GREECE δε «γνωρίζει» ανταγωνισμό, καθώς αποτελεί το μοναδικό κέντρο καταπολέμησης των ψειρών στη χώρα μας. Σύμφωνα με τη διεθνή επιδημιολογική βιβλιογραφία, στην Ελλάδα ο επιπολασμός της ψείρας στο τριχωτό της κεφαλής έχει πρόσφατα τοποθετηθεί στο επίπεδο του 12% του πληθυσμού κάθε έτος. Επομένως, μπορούμε να συνάγουμε ότι η μέση πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόβλημα φθειρίασης τουλάχιστον μια φορά ή περισσότερες σε ένα άτομο του πληθυσμού σε βάθος πενταετίας εμφανίζει ποσοστό 40,95%. Ο υποψήφιος συνεργάτης/franchisee που θα δραστηριοποιηθεί στην αγορά φέροντας το brand name και την τεχνογνωσία της LICE CLINICS υιοθετεί τις καινοτόμες, φυσικές και 100% απο- τελεσματικές επιστημονικές μεθόδους της εταιρείας, δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα που ταλανίζει χιλιάδες παιδιά, αλλά και γονείς.

liceclinics 200Σε μόλις 1 μήνα, ο franchisee μπορεί να λειτουργήσει τη δική του LICE CLINICS, δίνοντας 100% φυσική και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της φθειρίασης.

 

Η 100% φυσική, θεραπευτική μέθοδος που ξεχωρίζει

Η LICE CLINICS διαθέτει μια κορυφαία θεραπευτική μέθοδο αντιφθειρίασης με τη χρήση της πρωτοποριακής συσκευής AirAllé, η οποία αποτελεί παγκόσμια ιατροτεχνολογική πατέντα και έχει την έγκριση του FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) και του Ε.Ο.Φ. (Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων). Η AirAllé είναι μια φορητή, ηλεκτρική, επαναχρησιμοποιήσιμη συσκευή, η οποία μέσω ενός συγκεκριμένου συνδυασμού θερμοκρασίας, ροής αέρα, χρόνου και τεχνικής εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις ψείρες και τα αυγά τους. Χρησιμοποιείται από επαγγελματίες καταπολέμησης των ψειρών ανά τον κόσμο και προσφέρει μια ασφαλή, γρήγορη και υψηλά αποτελεσματική θεραπεία.

liceclinics franchisee

LICE CLINICS & franchising

H LICE CLINICS είναι μια επιχείρηση χαμηλού κόστους που παρουσιάζει ξεκάθαρα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, με άμεσα κέρδη, ιδανική για κάθε περιοχή. Το καινοτόμο ιατροτεχνολογικό μηχάνημα που χρησιμοποιεί παράγεται από τη LARADA SCIENCES, με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία. Συνεπώς, είναι αδύνατον να παραγγείλει κάποιος τη συγκεκριμένη συσκευή και να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία, αν δεν αποτελεί μέλος του δικτύου LICE CLINICS.

liceclinics greece

Ο franchisee της LICE CLINICS είτε επενδυτής, είτε αυτοαπασχολούμενος, δίνει τη λύση στο πρόβλημα της φθειρίασης, μέσω μιας καινοτόμου και επαναστατικής μεθόδου. Η παρουσία του στο κατάστημα δεν κρίνεται απαραίτητη. Εφόσον έχει επιλέξει έμπιστο προσωπικό, αναθέτει σε εκείνο τα ηνία της λειτουργίας του καταστήματος.

liceclinics franchising

Η LICE CLINICS εστιάζει ιδιαίτερα στην επιλογή του προσωπικού, αλλά και στην εκπαίδευσή του ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του franchise καταστήματος. Επίσης, στο πακέτο franchise περιλαμβάνεται και η υποστήριξη σε θέματα marketing, τόσο στην πανελλαδική διαφήμιση, όσο και στην τοπική.

Ποιος είναι ο ιδανικός franchisee;

«O υποψήφιος συνεργάτης μας δεν χρειάζεται να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις, καθώς μεριμνάμε για την εκπαίδευσή του η οποία λαμβάνεται με πιστοποίηση», μας εξηγεί η κυρία Ιφιγένεια Τζικούλη, υπεύθυνη δικτύου LICE CLINICS OF GREECE. Εφόσον ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες, η κα Τζικούλη ενημερώνει τη μητρική εταιρεία για την καταλληλόλητα του franchisee και στη συνέχεια αποστέλλεται η ανάλογη πιστοποίηση. «Θεωρώ ότι το training είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, όπως και εκείνο της επαφής με τα παιδιά», συμπληρώνει η κα Τζικούλη.

liceclinics kliniki.athina

O νέος συνεργάτης δεν χρειάζεται να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις, καθώς η εταιρεία μεριμνά για την εκπαίδευση εκείνου και του προσωπικού του.

Επιπλέον, ο franchisee εκπαιδεύεται στο κομμάτι των πελατειακών σχέσεων. Από το πώς θα υποδεχτεί τον πελάτη, μέχρι το πώς να απαντήσει σε ερωτήσεις που ενδέχεται να θέσουν οι γονείς πριν ή και κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Η εταιρεία τον καθοδηγεί, παρέχοντάς του όλη την απαραίτητη εκπαίδευση και υποστήριξη, ώστε να γίνει ειδήμων στην αντιμετώπιση της φθειρίασης.
lice clinics.xwros.anamonis
 
 

Στόχος του LICE CLINICS OF GREECE είναι να βοηθήσει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί, με το άνοιγμα franchise καταστημάτων σε κάθε περιοχή της Ελλάδας, για να γίνουν σε όλους γνωστές οι υπηρεσίες που παρέχει. «Εφόσον υπάρχει θέληση και σωστή οργάνωση και από τις δυο πλευρές, θεωρώ πως 1 μήνας είναι αρκετός, ώστε να ανοίξει κάποιος το δικό του LICE CLINICS OF GREECE και να εισέλθει στην οικογένειά μας», καταλήγει η κα Τζικούλη.

 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 60 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €29.000 έως €42.000
 • Royalties: Συμπεριλαμβάνονται στο ύψος επένδυσης
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 3% (πανελλαδική), 2% (τοπική)
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 2
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 3
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2007 / 2016
 • Προέλευση: H.Π.Α.
 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Περισσότερες πληροφορίες:

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ