Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις KOI Sushi Bar: το sushi που έγινε street food και σερβίρει…την επιτυχία!

KOI Sushi Bar: το sushi που έγινε street food και σερβίρει…την επιτυχία!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Ένα ξεχωριστό και γνήσιο sushi bar έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2013 και από τότε έχει μετατραπεί στο απόλυτο στέκι για τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας. Η αλυσίδα γνωρίζει ταχύτατη ανάπτυξη και μέσα σε 5 μόλις χρόνια μετράει 12 συνολικά καταστήματα σε όλη την χώρα…

 Το KOI Sushi Bar ως σύγχρονο ethnic street food concept στηρίζεται σε 3 βασικές αξίες: το ποιοτικό προϊόν, τις προσιτές τιμές και τη φιλική εξυπηρέτηση. Πρόκειται για το Νο 1 sushi bar το οποίο διαγράφει το δικό του success story, προσφέροντας αυθεντικές γιαπωνέζικες γεύσεις μέσα από δημιουργικούς και ισορροπημένους συνδυασμούς υλικών, που εκπλήσσουν ευχάριστα ακόμη και τους μη μυημένους.
Το sushi πλέον είναι προσιτό σε όλους… Μικροί, μεγάλοι, παρέες και ζευγάρια παρελαύνουν καθημερινά έξω από κάθε κατάστημα KOI, ανυπομονώντας να απολαύσουν τις υπέροχες, λαχταριστές και ιδιαίτερες αυτές γεύσεις. Η ανώτερη ποιότητα σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές το κάνουν δημοφιλές όχι μόνο στους πελάτες, αλλά και στους franchisees καθώς προσφέρει πολλαπλές πηγές εσόδων και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης και περαιτέρω ανάπτυξης σε μια αγορά με πολλές προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες.

koi logoΣε μια ώριμη πλέον αγορά το KOI προσφέρει το αγαπητό σε πολλούς sushi σε ένα χορταστικό γεύμα που συνδυάζει ποιότητα με ανταγωνιστικές τιμές.

Μενού και γεύσεις που συναρπάζουν
Οι γεύσεις εμπλουτίζονται και το κοινό διευρύνεται, γεγονός που οδηγεί στην αύξηση της επισκεψιμότητας και της μέσης ημερήσιας απόδειξης του κάθε καταστήματος. Νέα γευστικά πιάτα με βάση τα noodles μας ξεναγούν στην μαγεία της Ιαπωνικής κουζίνας, προσελκύοντας ένα ακόμα μεγαλύτερο κοινό και καλύπτοντας επιπλέον γευστικές απαιτήσεις. Στο KOI Sushi Bar μπορεί κανείς τώρα να απολαύσει τα αγαπημένα του noodles με χοιρινό, σολομό, και άλλες γεύσεις.
H ταχεία ανάπτυξη της αλυσίδας καθιστά το Koi sushi bar ως τη Νο1 επιλογή για τους franchisees που θέλουν να ενταχθούν σε ένα δίκτυο που έχει θέσει τις βάσεις για κερδοφόρα καταστήματα υψηλής απόδοσης.
Το KOI Sushi Bar πιστό στην ικανοποίηση των πελατών, φροντίζει να καλύπτει συνεχώς τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κοινού και με αυτό το σκοπό ανανεώνει τα πιάτα του, προσφέροντας νέες γευστικές εμπειρίες. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι υπεύθυνοι του KOI Sushi Bar «Η πορεία του KOI Sushi Bar μέσα σε αυτά τα 4 έτη λειτουργίας μας έδωσε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε την ιαπωνική κουζίνα και κουλτούρα γύρω από το φαγητό και τη διασκέδαση των Ιαπώνων. Η γνώση που αποκτήσαμε σε αυτήν την πορεία μας είναι η έμπνευση για να δημιουργήσουμε ένα ανανεωμένο προϊοντικό μείγμα για τους πελάτες μας, πάντα κάτω από το πρίσμα του ποιοτικού value for money φαγητού που προσφέρει η εταιρεία μας».

koi.6

Νέες προοπτικές στην εστίαση
Μέσα στα σχετικά λίγα χρόνια λειτουργίας του, το KOI Sushi Bar έχει «ανοίξει νέους δρόμους» στην εστίαση. Κάνοντας το sushi street food και αναδεικνύοντάς το ως εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης, έδωσε νέα κατεύθυνση στην αγορά, διευρύνοντας το πεδίο δραστηριοτήτων του συνεργάτη – franchisee. Η ταχύτατη ανάπτυξη του δικτύου, επιβεβαιώνει τη δυναμική του concept και καθιερώνει το sushi ως μια καθημερινή, ποιοτική και ευχάριστη συνήθεια για όλους! Πιο συγκεκριμένα:
Ενδείκνυται για Πανεπιστημιουπόλεις, μεγαλουπόλεις, επαρχία και τουριστικούς προορισμούς, καθώς το προϊόν είναι περιζήτητο και δημοφιλές σε ντόπιους και τουρίστες
• Το sushi δεν αποτελεί πλέον είδος πολυτελείας και μπορούν να το απολαύσουν όλοι, ανεξαρτήτως budget και ηλικίας
• Η συχνή ανανέωση του μενού και η προσθήκη νέου προϊοντικού μείγματος αυξάνει την επισκεψιμότητα του καταστήματος, διευρύνοντας το κοινό ενώ παράλληλα αναβαθμίζεται την εμπειρία του καταναλωτή στα καταστήματα του δικτύου
Με λίγα λόγια… Η σωστή οργάνωση, οι υποδομές και η φιλοσοφία που έχει αναπτύξει η μητρική εται¬ρεία δημιουργούν ικανο¬ποιημένους πελάτες και συνεργάτες.

Ραντεβού με την επιτυχία

koi.3
Η casual street αισθητική σε συνδυασμό με τον αέρα της ιαπωνικής κουλούρας που αποπνέει κάθε κατάστημα KOI, μεταφέρουν τον επισκέπτη σε ένα ιδιαίτερο και φιλικό περιβάλλον που διατηρεί πιστούς τους υφιστάμενους πελάτες και προσελκύει διαρκώς νέους. «Η μοναδική εξυπηρέτηση, οι ιδιαίτερες γεύσεις, το πλούσιο προϊοντικό μείγμα και οι ανταγωνιστικές τιμές δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε ο συνεργάτης να πετύχει υψηλές αποδόσεις και άμεση κερδοφορία», τονίζουν ο κύριος Σπύρος Πεπελάσης και ο κύριος Νίκος Τσουρούτας franchisees της KOI στο Παγκράτι.
Δεν είναι τυχαίο που όλοι μιλούν για το Koi experience… Η επίσκεψη σε ένα κατάστημα Koi δεν είναι απλά μια έξοδος για φαγητό, ή μια επιλογή για delivery του υγιεινού εδέσματος… αλλά «Μια value for money επιλογή που καλεί όλους σε ένα γευστικό ταξίδι μέσα από μια υγιεινή, απολαυστική διαδρομή!».

Το KOI έκανε το sushi street food και το καθιέρωσε ως εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης.

koi.2
Και τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για το KOI συνεχίζονται… Το sushi προσφέρεται προσαρμοσμένο κατάλληλα για το ελληνικό κοινό, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να το δοκιμάσουν και να το απολαύσουν. Και στους fan του sushi αλλά και στους «νεοφώτιστους» μια και ο συνδυασμός ποιοτικό προϊόν – προσιτές τιμές προσελκύει ευρύ κοινό, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα των καταστημάτων και την… κερδοφορία τους. Επίσης είναι πολύ καλή λύση ακόμα και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νόστιμο, ποιοτικό και ξεχωριστό που πληροί και τα υγιεινά κριτήρια.

koi.1

Ένα καινοτόμο concept, που απευθύνεται σε ευρύ κοινό με πολλαπλές πηγές εσόδων και που δίνει τη δυνατότητα για συμπληρωματικές πωλήσεις. Με 2 διαφορετικούς τύπους καταστήματος που περιλαμβάνουν sit in, delivery και take away δίνει τα απαραίτητα εφόδια στον franchisee για να δημιουργήσει το δικό του KOI και το δικό του success story στην απαιτητική αγορά της εστίασης με ένα διαφοροποιημένο και δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο.

 

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Επωνυμία εταιρίας: KOI SUSHI BAR
 • Tηλ: 210 6756200
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Χρήστος Σουρλίγκας
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 80 έως 120 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €80.000 έως €160.000
 • Entry fee: €30.000 - 60.000
 • Royalties: 5%
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 2%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 6
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 9
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 15
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2013 / 2014
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Περιοχές υψηλής εμπορικότητας μεγάλων αστικών κέντρων, τουριστικοί προορισμοί, επαρχιακές πόλεις με υψηλή δυναμική
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Πρόταση franchise KOI Sushi Bar εδώ!

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ