Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Koi Sushi Bar: Το sushi… που έγινε σημείο αναφοράς

Koi Sushi Bar: Το sushi… που έγινε σημείο αναφοράς

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Με την αναγνωρίσιμη πλέον casual διαμόρφωση, τα έντονα στοιχεία της ιαπωνικής κουλτούρας και τις προσιτές τιμές, το Koi Sushi Bar κινείται σε έντονους αναπτυξιακούς ρυθμούς και συνιστά ένα από τα best seller στην αγορά της εστίασης.

Premium προϊόν, προσιτές τιμές, φιλική ατμόσφαιρα, μοντέρνος χώρος, σωστή εξυπηρέτηση και χαλαρή διάθεση! Το Koi έκανε το sushi street food και μια προσιτή επιλογή για έξοδο και για διασκέδαση. Μέσα από την casual αισθητική και τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές γίνεται ο πρωταγωνιστής της αγοράς, προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες σε όσους θέλουν να δραστηριοποιηθούν στη δυναμική αγορά της εστίασης.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι και τα 12 Koi καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν καθημερινά ραντεβού με την επιτυχία, αναδεικνύοντας την αλυσίδα ανάμεσα στα πιο πολυσύχναστα και αγαπημένα σημεία της πόλης. Οι συνεργάτες αξιοποιούν ένα ισχυρό brand name, αλλά και ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise που φέρει όλες τις προϋποθέσεις για υψηλές και διαρκείς αποδόσεις.

koi fakos

Το sushi έγινε street food και το Koi μια απολαυστική συνήθεια 

Υγιεινή street food επιλογή…

Σημείο αναφοράς στο γαστρονομικό χάρτη της πόλης, το Koi έδωσε έναν άλλο αέρα στην αγορά μετατρέποντας ένα premium- και μέχρι τότε προσιτό σε λίγους προϊόν- σε street food. Το sushi πλέον είναι και ποιοτικό και οικονομικό και απευθύνεται σε όλους!
Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, παρέες, ζευγάρια απολαμβάνουν την αυθεντική sushi εμπειρία χωρίς να ξοδεύουν πια μια περιουσία. Η πρόταση όμως των Koi έκανε ακόμα κι αυτούς που δεν ήταν… φαν του είδους να επιτρέψουν στον εαυτό τους αυτή τη δοκιμή. Προσφέροντας ποιοτικό sushi, προσαρμοσμένο φυσικά στα ελληνικά δεδομένα και στις γεύσεις που αρέσουν στον Έλληνα, μπορείς να ικανοποιήσεις ακόμα και αυτόν που δεν το έχει εντάξει στις πλέον αγαπημένες του γεύσεις. Γιατί; Γιατί από τη στιγμή που πρόκειται για μια οικονομική πρόταση, ακόμα και ο πιο δύσπιστος πελάτης έχει τη δυνατότητα να το δοκιμάσει! Και όταν το προϊόν είναι φρέσκο, ποιοτικό και γευστικό, τότε σε κάνει να το αγαπήσεις!
Το μυστικό όμως δεν είναι μόνο μέσα στην κουζίνα! Φιλική ατμόσφαιρα, μοντέρνος χώρος, καλό service και χαλαρή διάθεση, μετέτρεψαν το Koi σε μια απολαυστική συνήθεια! Σύνταγμα, Βούλα, Χαλάνδρι, Κηφισιά, Πειραιάς, Μελίσσια, Πόρτο Ράφτη, Γλυφάδα, Ν.Φιλαδέλφεια, Ν.Σμύρνη, Καλαμαριά και κέντρο Θεσσαλονίκης σερβίρουν στο κοινό τις μοναδικές Κoi γεύσεις και η συνέχεια φαίνεται ιδιαίτερα δυναμική.

KOI sushi.bar

…που έφερε την επιτυχία στο koi!

Το Koi δεν θα το βαρεθείς ποτέ! Ο κατάλογος ανανεώνεται 4 φορές το χρόνο, προσφέροντας νέες γεύσεις στο κοινό. Δεν είναι τυχαίο που όλοι μιλούν για το Koi experience… Η επίσκεψη σε ένα κατάστημα Koi δεν είναι απλά μια έξοδος για φαγητό, ή μια επιλογή για delivery του υγιεινού εδέσματος… αλλά μια value for money επιλογή που καλεί όλους σε ένα γευστικό ταξίδι μέσα από μια υγιεινή, απολαυστική διαδρομή!

KOI FAKOS8

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ