Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις KOI SUSHI BAR: Η Νο1 αλυσίδα ethnic street food!

KOI SUSHI BAR: Η Νο1 αλυσίδα ethnic street food!

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Το KOI sushi bar πρωτοεμφανίστηκε πριν από 4 χρόνια και μετατράπηκε αμέσως στον απόλυτο προορισμό για γρήγορο, ποιοτικό, νόστιμο και οικονομικό sushi. Τα 12 συνολικά
καταστήματα που απαρτίζουν την αλυσίδα αποτελούν τρανή απόδειξη αυτής της μεγάλης επιτυχίας αλλά και της ανταπόκρισης του κοινού.

Αναμφίβολα τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιαστεί μια έντονη τάση και στροφή πολλών καταναλωτών προς την ασιατική και ethnic κουζίνα. Όλο και περισσότερες γεύσεις έρχονται στο προσκήνιο και πολλοί είναι αυτοί που σπεύδουν να τις δοκιμάσουν.
Το sushi μέχρι να εμφανιστεί το KOI sushi bar αποτελούσε είδος πολυτελείας και ήταν σχεδόν απρόσιτο για τους περισσότερους. Οι τιμές λειτουργούσαν αποτρεπτικά και «ανέβαιναν» κυρίως στις περιπτώσεις που συνόδευαν την ποιότητα…
Το KOI sushi bar ήρθε να καλύψει αυτήν ακριβώς την ανάγκη: Νόστιμο και ποιοτικό sushi για… μικρούς, μεγάλους, παρέες, ζευγάρια… Σε μια ώριμη πλέον αγορά προσφέρει το αγαπητό σε πολλούς sushi σε ένα χορταστικό γεύμα που συνδυάζει ποιότητα με ανταγωνιστικές τιμές. Με γεύσεις και πιάτα για όλα τα γούστα και με προϊοντικό μείγμα που συνεχώς ανανεώνεται το Koi απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως budget.

 koi fakos

Το τρίπτυχο που κάνει τη διαφορά

Πρόκειται για ένα γνήσιο sushi bar που στηρίζεται σε 3 βασικές αξίες: το ποιοτικό προϊόν, τις προσιτές τιμές και τη φιλική εξυπηρέτηση. Το νούμερο ένα ethnic concept, διαγράφει το δικό του success story, μέσα από μια πρόταση που ήρθε γιατί… έλειπε από την ελληνική αγορά.
Η διαφοροποίηση του KOI φυσικά δεν σταματά εδώ. Το sushi προσφέρεται προσαρμοσμένο στα ελληνι-κά δεδομένα και στις γεύσεις που αρέσουν στον Έλληνα, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να το απολαύσουν ανεξαρτήτως γευστικών προτιμήσεων.
Επίσης είναι πολύ καλή λύση ακόμα και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νόστιμο και ποιοτικό που πληροί και τα υγιεινά κριτήρια. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα καινοτόμο concept, με διευρυμένο κοινό και πολλαπλές πηγές εσόδων, καθώς περιλαμβάνει sit in, delivery και take away καθώς και 2 διαφορετικούς τύπους καταστήματος, όπου ο κάθε franchisee μπορεί να επιλέξει αυτόν που ταιριάζει περισσότερο στις απαιτήσεις και στις
οικονομικές του δυνατότητες.

koi logo

Το Νο1 ethnic street food, καθιέρωσε το sushi σαν μια
καθημερινή, ποιοτική και ευχάριστη συνήθεια

 

Ζήστε και εσείς μια KOI experience

Η casual street αισθητική σε συνδυασμό με τον αέρα της ιαπωνικής κουλούρας που αποπνέει ένα κατάστημα KOI, μεταφέρουν τον επισκέπτη σε μια ιδιαίτερο και φιλικό περι-βάλλον που διατηρεί πιστούς τους υφιστάμενους πελάτες και προσελκύει διαρκώς νέους.
Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, παρέες,ζευγάρια απολαμβάνουν μια γευστική, ποιοτική, υγιεινή πρόταση χωρίς να ξοδεύουν πια μια περιουσία. Την επιτυχία του concept τη διαπιστώνεις απλά με ένα περίπατο έξω από τα καταστήματα. Δεν είναι
λίγες οι φορές που το βράδυ οι πελάτες περιμένουν στην αναμονή…

KOI FAKOS DELIVERY

Μενού που ανανεώνεται διαρκώς

Το KOI sushi bar πιστό στην ικανοποίηση των πελατών, φροντίζει να καλύπτει συνεχώς τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κοινού και για αυτό ανανεώνει τα πιάτα του, προσφέροντας νέες γευστικές εμπειρίες.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι υπεύθυνοι του KOI sushi bar «Η πορεία του KOI SUSHI BAR μέσα σε αυτά τα 4 έτη λειτουργίας μας έδωσε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε την ιαπωνική κουζίνα και κουλτούρα γύρω από το φαγητό και τη διασκέδαση των Ιαπώνων.
Η γνώση που αποκτήσαμε σε αυτήν την πορεία μας είναι η έμπνευση για να δημιουργήσουμε ένα ανανεωμένο προϊοντικό μείγμα για τους πελάτες μας, πάντα κάτω από το πρίσμα του ποιοτικού value for money φαγητού που προσφέρει η εταιρεία μας».
Τους επόμενους μήνες για πρώτη φορά στα Koi sushi bars θα προστεθούν δύο νέοι extra κατάλογοι. Όπως μας εξηγούν οι υπεύθυνοι των Koi «Ο πρώτος κατάλογος θα έχει κοκτέιλ με γιαπωνέζικη κουλτούρα και ο δεύτερος είναι ένα extra menu με premium πιάτα και γεύσεις της ιαπωνικής κουζίνας.
Οι κατάλογοι έχουν σκοπό να αναβαθμίσουν την εμπειρία του καταναλωτή στα καταστήματά μας. Το σκεπτικό μας για τους νέους καταλόγους είναι “Enjoy the Japanese experience of Koi Sushi Bar”, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα την προτίμηση και την ικανοποίηση των πελατών του KOI».

fb.new.2

 Μια νέα και φρέσκια προσέγγιση στο sushi που διευρύνει την αγορά και προτρέπει όλο και περισσότερους να… δοκιμάσουν.

Δυναμική επένδυση- πολλές προοπτικές

Παρά τα λίγα χρόνια λειτουργίας του, το Koi sushi bar έχει επαναπροσδιορίσει συνολικά την αγορά, διευρύνοντας το πεδίο δραστηριοτήτων του συνεργάτη- επιχειρηματία. Η ταχύτατη ανάπτυξη του δικτύου, επιβεβαιώνει τη δυναμική του concept στην αγορά και καθιερώνει το sushi ως μια καθημερινή, ποιοτική και ευχάριστη συνήθεια για όλους! Πιο συγκεκριμένα:
• Ενδείκνυται για Πανεπιστημιουπόλεις, μεγαλουπόλεις, επαρχία και τουριστικούς προορισμούς, το προϊόν είναι περιζήτητο και δημοφιλές σε ντόπιους και ξένους
• Το sushi δεν αποτελεί πλέον είδος πολυτελείας και μπορούν να το απολαύσουν όλοι, ανεξαρτήτως budget και ηλικίας
• Η συχνή ανανέωση του μενού και η προσθήκη νέου προϊοντικού μείγματος αποτελεί τρανή απόδειξη της συνεχούς εξέλιξης της εταιρείας με επίκεντρο φυσικά πάντα τον πελάτη
• Η σωστή οργάνωση και οι υποδομές που έχει αναπτύξει η μητρική εταιρεία δημιουργούν ικανοποιημένους πελάτες και συνεργάτες
Οι γεύσεις εμπλουτίζονται και το κοινό διευρύνεται, γεγονός που οδηγεί στην αύξηση της επισκεψιμότητας και της μέσης ημερήσιας απόδειξης ενός καταστήματος Koi. Ο νέος συνεργάτης – επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ποιος τύπος καταστήματος του ταιριάζει, ανάλογα με την περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται και τη δυναμική της.
«Η μοναδική εξυπηρέτηση, οι ιδιαίτερες γεύσεις, το πλούσιο προϊοντικό μείγμα και οι ανταγωνιστικές τιμές δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε ο συνεργάτης να πετύχει υψηλές αποδόσεις και άμεση κερδοφορία», τονίζουν ο κύριος Σπύρος Πεπελάσης και ο κύριος Νίκος Τσουρούτας franchisees της Koi στο Παγκράτι.

 KOI sushi.bar

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 210 6756200
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Χρήστος Σουρλίγκας
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 80 εως 120 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €80.000 εως €160.000
 • Entry fee: €30.000 - 60.000
 • Royalties: 5%
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 2%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 6
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 9
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 15
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Πακέτο Franchise:

  Περιοχές υψηλής εμπορικότητας μεγάλων αστικών κέντρων, τουριστικοί προορισμοί, επαρχιακές πόλεις με υψηλή δυναμική

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Koi SUSHI BAR franchise

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ