Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχηΤΕΥΧΟΣ 78 KIOSKY’S CONVENIENCE STORE | Πρόταση φτιαγμένη «στα μέτρα» του σύγχρονου καταναλωτή
KIOSKYS CONVENIENCE

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE | Πρόταση φτιαγμένη «στα μέτρα» του σύγχρονου καταναλωτή

Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE είναι τα αγαπημένα βολικά καταστήματα του σύγχρονου καταναλωτή, που αναζητά μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών, ευθυγραμμισμένη με τις καθημερινές του συνήθειες.

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE -εξυπηρετώντας περισσότερους από 100.000 καταναλωτές καθημερινά- έχουν αποδείξει την ικανότητά τους να προσαρμόζονται αποτελεσματικά σε επίπεδο διανομής προϊόντων μικρής λιανικής, σημειώνοντας παράλληλα ραγδαία ανάπτυξη δικτύου.

KIOSKY’S CONVENIENCE STOREkiosky's convenience

Ο σύγχρονος καταναλωτής, αναζητά γρήγορες και βολικές λύσεις στις ανάγκες που ανακύπτουν μέσα στην ημέρα. Ο πρώτος πρωινός καφές, ένα απολαυστικό σνακ για τον δρόμο, τα αναγκαία προϊόντα για το σπίτι, Food & Coffee, mini market, καπνικά, κάβα, service point για εξόφληση λογαριασμών και Courier Spot για παραλαβή δεμάτων και πολλά ακόμη καθημερινά είδη μικρής λιανικής τον περιμένουν στα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE για μια μικρή στάση ενδιάμεσα στις υποχρεώσεις του.
Εύκολες, συνδυαστικές αγορές με ασφάλεια και χαμόγελο. Αυτό είναι το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, η καρδιά κάθε γειτονιάς, που εξυπηρετεί καθημερινά περισσότερους από 100.000 πελάτες!
Συνδυάζοντας με αυτόν τον τρόπο 6 concepts σε 1 κατάστημα, προσφέρουν στον καταναλωτή τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει πολλαπλές αγορές με μία μόνο επίσκεψη, αυξάνοντας σημαντικά τη μέση απόδειξη προς όφελος του συνεργάτη franchisee.

KIOSKY’S CONVENIENCE

Η επιχειρηματική πρόταση του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE διαθέτει ισχυρά στοιχεία που την καθιστούν ανθεκτική στις αλλαγές.

Σημαντικά οφέλη που οδηγούν στην ανάπτυξη

Ο νέος συνεργάτης επωφελείται από το δυναμικό και εδραιωμένο brand name, το οποίο του επιτρέπει παράλληλα να διατηρεί την ευελιξία της μικρής επιχείρησης. Η ολοκληρωμένη υποστήριξη και εκπαίδευση που εφοδιάζουν τον Franchisee με τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για την αποτελεσματική λειτουργία του καταστήματός του, η αναγνωρισιμότητα και η δυναμική ενός καταξιωμένου brand με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, συνθέτουν μια ολοκληρωμένη πρόταση με ισχυρά οφέλη για τον συνεργάτη. Οι εμπορικές συμφωνίες, η ευέλικτη και ισχυρή αλυσίδα εφοδιασμού με τις πιο γνωστές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων, η ισχυρή πρόταση στα ροφήματα με εξαιρετική πρώτη ύλη και υψηλά standards παρασκευής δημιουργούν μια πολύ ελκυστική εμπορική πρόταση. Παράλληλα, η επιχειρηματική πρόταση KIOSKY’S CONVENIENCE STORE διαθέτει ισχυρά στοιχεία που την καθιστούν ανθεκτική στις αλλαγές που παρουσιάζονται στη ζήτηση-κατανάλωση, διαμορφώνοντας ένα υγιές επιχειρηματικό πλάνο με δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης. «Η διαμόρφωση της προσφοράς στα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE με γνώμονα τον πελάτη, την κατανόηση των αναγκών του και την καλύτερη δυνατή κάλυψή τους μέσα στα όρια της γειτονιάς, τη λειτουργία του καταστήματος από μια ομάδα ανθρώπων με υψηλούς στόχους και δέσμευση για τη δημιουργία μιας μοναδικής αγοραστικής εμπειρίας για τους πελάτες, διαμορφώνει τα επιτυχημένα εμπορικά αποτελέσματα και την ανάπτυξή του», αναφέρει ο Μιχάλης Βιδάλης, Operations Director, της ΙΝΚΑΤ Α.Ε.

Η διαρκής ενίσχυση και υποστήριξη του νέου συνεργάτη είναι στο DNA της εταιρείας.

kioskys convenience store peiraias franchise1Πάντα δίπλα στον συνεργάτη

Με βασικές αξίες τη διαφάνεια, την εμπιστοσύνη και τη συνέπεια απέναντι στον πελάτη, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα επιχειρηματικής ανάπτυξης σε υποψήφιους συνεργάτες, σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας αποδοτικότητας, προσφέροντας ευκαιρίες για υψηλότερη κερδοφορία στον κλάδο, οικοδομώντας ταυτόχρονα ένα δίκτυο που έχει κερδίσει την πιστότητα του πελατειακού κοινού.
Ο franchisee επωφελείται από µια σειρά παροχών, όπως:

 • 6 καταστήματα σε 1, συνδυάζοντας coffee shop, mini market, service point, κάβα, ψιλικά, snack shop, τη μεγαλύτερη ποικιλία σε καπνικά και e-shop.
 • Πλήρης προϊοντική γκάμα ενός καταστήματος καθημερινών αγορών.
 • Επιλογή των προϊόντων με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του κοινού της περιοχής αυξάνοντας την επισκεψιμότητα.
 • Στρατηγικές συμμαχίες, που διασφαλίζουν ομαλή τροφοδοσία και ανταγωνιστικές τιμές και εξαιρετικά αποτελεσματική εφοδιαστική αλυσίδα.
 • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε επίπεδο καθηµερινής λειτουργίας και εξυπηρέτησης, που εξασφαλίζει υψηλές πωλήσεις και ποιότητα υπηρεσιών.
 • Πολλαπλά κανάλια διανομής.
 • Υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεσματικά συστήματα και διαδικασίες που εξασφαλίζουν αποδοτική λειτουργία κάθε µέρα.
 • Εξελιγμένο µηχανογραφικό σύστημα µε εφαρμογές ταμειακής και εμπορικής διαχείρισης, αλλά και οργανωμένο δίκτυο εφοδιαστικής αλυσίδας.
 • Έρευνα αγοράς για τη δυναμική της περιοχής και τις καταναλωτικές συνήθειες των κατοίκων της.
 • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με «το κλειδί στο χέρι».
 • Ευκολία ανοίγματος μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης.

Με καινοτόμες πρακτικές και εξαιρετικής αποτελεσματικότητας επιχειρησιακές λειτουργίες τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE έχουν κατακτήσει ηγετική θέση στο λιανεμπόριο και ιδιαίτερα στη δυναμική κατηγορία των convenience stores. Για τις καλές πρακτικές στον κλάδο, τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE καθώς και τη συμβολή τους στον χώρο των convenience stores έλαβαν το βραβείο GOLD WINNER SUPERMARKET & CONVENIENCE STORES FRANCHISE 2023 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ