Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις KIOSKY’S ONE STOP ALL – Η καθημερινή απαραίτητη στάση

KIOSKY’S ONE STOP ALL – Η καθημερινή απαραίτητη στάση

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Το όνομα τα λέει όλα! Για κάθε μικρή και μεγάλη ανάγκη του καταναλωτή, μια στάση στο One STOP All είναι αρκετή. Συνδυάζοντας τις πολλαπλές πηγές εσόδων με την εμπειρία του ισχυρού ομίλου Kiosky’s, η αλυσίδα των επιτυχημένων convenience stores αποτελεί την πιο δυναμική πρόταση στον χώρο της μικρής λιανικής.

Ποιος θέλει να κάνει όλα τα ψώνια και τις δουλειές της μέρας χωρίς να χρειαστεί να πηγαίνει από το ένα σημείο στο άλλο; Όλοι! Τα One STOP All, με ένα concept προσαρμοσμένο στις πολλαπλές ανάγκες του κοινού και τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, αλλάζουν την εικόνα της μικρής λιανικής προτείνοντας ένα μοντέλο franchise με ευκολία ανοίγματος, γρήγορο payback και υψηλή κερδοφορία. Με μια μοναδική 5+1 πρόταση προσφέρουν το τρίπτυχο: Συνδυαστικές αγορές, συναλλαγές με ταχύτητα & ασφάλεια, συμφέρουσες τιμές.

kioskys18Πολλαπλά κέντρα εισοδήματος

Ένα μικρό πολυκατάστημα που τα έχει όλα! Ποιοτικό καφέ, φρέσκα snacks, φρέσκο ψωμί, τη μεγαλύτερη ποικιλία καπνικών και προϊόντα που καλύπτουν τα καθημερινά ψώνια κάθε σπιτιού. Και όλα αυτά μαζί με τη μοναδική υπηρεσία που διευκολύνει τον καταναλωτή, ταυτόχρονα με τις αγορές του να πληρώσει τους λογαριασμούς του γρήγορα και με ασφάλεια. Καθώς τα καταναλωτικά πρότυπα μεταβάλλονται η επένδυση στη μικρή λιανική έχει εξελιχθεί σε μια αποδοτική επιχειρηματική πρόταση. Το κοινό πλέον στρέφεται προς πιο μικρά και βολικά συνοικιακά καταστήματα αναζητώντας ολοκληρωμένες λύσεις, σε προσιτές τιμές και φιλική εξυπηρέτηση. Τα One STOP All καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες με στόχο να κάνουν τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη!

Με το κλειδί στο χέρι

Το δίκτυο One STOP All ξέρει καλά τις ανάγκες των συνεργατών του. Γι’ αυτό φροντίζει να παραδίδει μια επιχείρηση που θα διευκολύνει τον franchisee από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα μπει στη μεγάλη του οικογένεια. Στα θετικά του δικτύου περιλαμβάνεται το γρήγορο άνοιγμα, με δύο διαφορετικές επιλογές. Από τη μια, ο franchisee μπορεί να αναλάβει τη λειτουργία ενός καταστήματος το οποίο ήδη λειτουργεί από την εταιρεία. Αυτό σημαίνει ότι παραλαμβάνει μια επιχείρηση έτοιμη, την οποία γνωρίζει το κοινό και έχει ενσωματωθεί στην καθημερινότητά του. Έτσι εξασφαλίζει πελατεία από την πρώτη στιγμή. Από την άλλη, εάν ο franchisee το επιθυμεί μπορεί να ανοίξει ένα κατάστημα στην περιοχή που θέλει από την αρχή, σε ελάχιστο χρόνο. Δηλαδή μέσα σε 1,5 με 2 μήνες μπορεί να έχει ένα ολοκαίνουριο κατάστημα έτοιμο για λειτουργία. Ποιος θέλει να περιμένει περισσότερο για να ξεκινήσει την επιχείρηση που ονειρεύεται άλλωστε; Επίσης ο υποψήφιος συνεργάτης μπορεί να επιλέξει να μετασχηματίσει την υφιστάμενη επιχείρησή του σε One STOP All εντασσόμενος στο δίκτυο του leader της μικρής λιανικής. kioskys18cup

Γρήγορα και με χαμόγελο

Το πρωτοποριακό εγχείρημα της KIOSKY’S One STOP All δε γεννήθηκε τυχαία. Η καθημερινότητα όλων πλέον είναι πιο απαιτητική από ποτέ και ο χρόνος πολύτιμος. Το κοινό ρίχνει το βάρος στα καθημερινά και απαραίτητα, ενώ παράλληλα προτιμά ένα περιβάλλον σύγχρονο και οικείο για να κάνει τις αγορές του γρήγορα και με χαμογελαστή εξυπηρέτηση. Η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση -που δεν τη συναντά στα πολυκαταστήματα- είναι μια λεπτομέρεια που ομορφαίνει τη μέρα του. Τον οδηγεί σε ανάπτυξη σχέσεων με τους ανθρώπους στο κατάστημα που γίνεται πλέον καθημερινή επιλογή για τις αγορές του.

Τα One STOP All διευρύνουν και αναβαθμίζουν την έννοια του σημείου μικρής λιανικής στην Ελλάδα και με ένα μοντέλο λειτουργίας που παρέχει στον πελάτη το πληρέστερο προϊοντικό μείγμα στην κατηγορία του δημιουργούν ένα πλήρως διαφοροποιημένο concept. Γιατί τα KIOSKY’S One STOP All ξεχωρίζουν στην αγορά τους καλύπτοντας τις πιο σημαντικές ανάγκες του καταναλωτή εύκολα, γρήγορα και με χαμόγελο…

kioskys188Συνεργασία με οφέλη και προοπτικές

Ο επιχειρηματίας που θα επιλέξει να συνεργαστεί με το δίκτυο KIOSKY’S One STOP All θα ενταχθεί στο περιβάλλον ενός ισχυρού brand με αναγνωρισιμότητα και ενιαία εταιρική ταυτότητα. Τι σημαίνει αυτό; Υψηλή επισκεψιμότητα και κερδοφορία από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας. Με διευρυμένο ωράριο και ποιοτικές παροχές, ο franchisee των One STOP All χτίζει σχέσεις καθημερινότητας ενισχύοντας παράλληλα την επαναληψιμότητα των αγορών του κοινού. Ταυτόχρονα, οι στρατηγικές συμφωνίες που έχει συνάψει η μητρική εταιρεία με αξιόπιστους προμηθευτές δίνουν στον επιχειρηματία τη δυνατότητα να εφοδιάζει ιδιαίτερα συχνά τα ράφια των καταστημάτων του, ενώ οι σύγχρονες μορφές διαχείρισης προμηθειών ευνοούν την αγοραστική δύναμη, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την καλύτερη δυνατή οικονομική απόδοση. Με αυτό τον τρόπο ο καταναλωτής βρίσκει ό,τι ζητήσει στα καταστήματα του δικτύου στις καλύτερες τιμές της αγοράς και επιλέγει τα One STOP All για τα καθημερινά του ψώνια.

Εύκολα και γρήγορα

Ο όμιλος Kiosky’s, σε έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο παρουσιάζει μια πρόταση franchise που απαντά αποτελεσματικά στις προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς: Μεγάλη κινητικότητα και επαναλαμβανόμενες αγορές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, υψηλές αποδόσεις και πολλαπλά οφέλη. Μια κερδοφόρα επιχείρηση με το κλειδί στο χέρι με ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο για single, Multi Unit ή συμμετοχικά σχήματα. Εύκολο στη λειτουργία και με χαμηλό κόστος, το πιο εξελιγμένο convenience store προσφέρει νέες ευκαιρίες σε δυναμικούς franchisees με κύρια χαρακτηριστικά την αξιοπιστία και την κερδοφορία.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ