Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις KIOSKY’S ONE STOP All: Αλλάζοντας τα δεδομένα στη μικρή λιανική

KIOSKY’S ONE STOP All: Αλλάζοντας τα δεδομένα στη μικρή λιανική

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Τα KIOSKY’S One STOP All, αλλάζουν την εικόνα της μικρής λιανικής προτείνοντας ένα μοντέλο franchise που βασίζεται στην ευκολία ανοίγματος του καταστήματος, στο γρήγορο payback της αρχικής επένδυσης, στην καθημερινή υποστήριξη και στην αμοιβαία κερδοφορία μέσω της ολοκληρωμένης κάλυψης των αναγκών της αγοράς!

Τα KIOSKY’S One STOP All, είναι η νέα είναι η νέα πρόταση franchise των KIOSKY’S που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στις καθημερινές συνήθειες των καταναλωτών, προσφέροντας πολλαπλές πηγές εσόδων. Τα 420 σημεία πώλησης, οι συμφέρουσες τιμές, η συνέπεια, η φιλική εξυπηρέτηση και τα 16 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, έχουν κάνει τα Kiosky’s τον leader της αγοράς της μικρής λιανικής. Η εταιρεία έχοντας καθιερώσει ένα πανίσχυρο Brand και επενδύοντας συνεχώς στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του δικτύου προσφέρει στον franchisee τη δυνατότητα να «τρέξει» τη δική του επιχείρηση με ευκολία, αξιοπιστία και κερδοφορία!

kioskys.kallithea.esot

Διαφοροποίηση

Τα KIOSKY’S One STOP All είναι τα convenience stores της νέας γενιάς, τα οποία μέσα από ένα διευρυμένο ωράριο, βρίσκονται αδιαλείπτως στην υπηρεσία του καταναλωτή με εκατοντάδες ποιοτικά προϊόντα απαραίτητα για την καθημερινότητά του. Τα KIOSKY’S One STOP All συνθέτουν ένα concept που αποτελείται από καινοτόμα χαρακτηριστικά τα οποία το καθιστούν ως μια πρότυπη αλυσίδα μικρής λιανικής. Συγκεκριμένα:
• Δίνει τη δυνατότητα έναρξης λειτουργίας καταστήματος από 1 έως 3 μήνες
• Διαθέτει πληθώρα προϊοντικών κατηγοριών που καλύπτουν τόσο καθημερινές όσο και εξειδικευμένες ανάγκες για κάθε περίσταση
• Διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με επιλεγμένους προμηθευτές, αλλά και λόγω των αξιόπιστων δειγματοληπτικών ελέγχων (Quality Assurance)
• Προσφέρει υψηλά περιθώρια κέρδους στους franchisees, καθώς μέσα από την ισχυρή αγοραστική δύναμη μιας καθιερωμένης αλυσίδας 420 καταστημάτων επιτυγχάνει ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, κλείνοντας μακροχρόνιες συνεργασίες με εγκεκριμένους προμηθευτές σε διεθνές επίπεδο
• Δίνει μεγάλη σημασία στην καλαισθησία και τη λειτουργικότητα των καταστημάτων
• Επενδύει διαρκώς στην εκπαίδευση και την εξειδίκευση του προσωπικού, μέσω ειδικών προγραμμάτων και σεμιναρίων
• Δίνει τη δυνατότητα ενίσχυσης της κερδοφορίας μέσα από την παροχή παράλληλων υπηρεσιών που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών αυξάνοντας την πιστότητά τους στο Brand του δικτύου

kioskyslogo

H Kiosky’s μπορεί να παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια στον franchisee έτσι ώστε πολύ σύντομα να βρεθεί με το κλειδί στο χέρι

kioskys.filothei

Πολλαπλά profit centers

Οι καταναλωτικές συνήθειες έχουν πλέον αλλάξει. Ο σύγχρονος άνθρωπος, κινείται σε εξαιρετικά έντονους ρυθμούς ζωής και ψάχνει πλέον στις αγορές του την ευκολία, την ποικιλία, την ποιότητα, την ευελιξία και την ταχύτητα. Οι άνθρωποι πίσω από το KIOSKY’S One STOP All, γνωρίζουν καλά τις ανάγκες της αγοράς και έτσι ανέπτυξαν ένα μοντέλο λειτουργίας που θα κάνει τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη. Η αποδοτικότητα λοιπόν των KIOSKY’S One STOP All οφείλεται σε αυτόν ακριβώς το λόγο. Είναι το σημείο όπου ο πελάτης μπορεί να αγοράσει από καπνό μέχρι κάποιο καθαριστικό για το σπίτι, έχοντας την ίδια ώρα τη δυνατότητα να πληρώσει και κάποιο λογαριασμό, γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο. Παράλληλα, μπορεί να απολαύσει έναν ποιοτικό καφέ ή να προμηθευτεί ένα νόστιμο snack και να αγοράσει πρωτότυπα είδη δώρου για ξεχωριστές
περιστάσεις.
Ο franchisee λοιπόν “τρέχει” μια επιχείρηση με πολλαπλές πηγές εσόδων καθώς ουσιαστικά λειτουργεί ως Coffee shop, snack shop, mini market, service point, περίπτερο κ.λπ. Παράλληλα, η κερδοφορία του franchisee ενός Kiosky’s One Stop All ενισχύεται και από το διευρυμένο ωράριο, αλλά και από τις σχέσεις καθημερινότητας που χτίζει με τους πελάτες, ενισχύοντας παράλληλα την επαναληψιμότητα των αγορών τους. Και όλα αυτά σε ένα πλαίσιο υποστήριξης από εξειδικευμένους συνεργάτες που φροντίζουν για την υψηλή
αγοραστική δύναμη και την ανάπτυξη του brand name του δικτύου!

Το πιο αναγνωρίσιμο brand name

Με 420 καταστήματα όπου οι πελάτες μπορεί να βρει οτιδήποτε ανά πάσα στιγμή, τα KIOSKY’S έχουν καθιερωθεί πλέον για τα καλά στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού μέσα από την ξεκάθαρη και ενιαία εταιρική ταυτότητα. Έτσι, ο συνεργάτης επωφελείται άμεσα και έμπρακτα από την αναγνωρισιμότητα του δικτύου, κάτι που με απλά λόγια σημαίνει πως από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του δικού του καταστήματος, το Brand της εταιρείας θα δουλεύει γι’ αυτόν. Επιπλέον, όντας μέλος της ομάδας των KIOSKY’S επωφελείται από τις στοχευμένες ενέργειες marketing και δημοσίων σχέσεων της μητρικής εταιρείας, οι οποίες ενισχύουν την εμπορική αναγνωρισιμότητα του δικτύου και κατ΄ επέκταση του δικού του καταστήματος. Οι στρατηγικές συμμαχίες που έχει συνάψει η μητρική εταιρεία με αξιόπιστους προμηθευτές και οι σύγχρονες μορφές διαχείρισης προμηθειών ευνοούν την αγοραστική δύναμη, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για στοχευμένες ενέργειες marketing που μεγιστοποιούν την προβολή κάθε καταστήματος και τη διείσδυσή του σε νέες ομάδες καταναλωτών!

kioskys.alimosΟ franchisee επωφελείται και από τις κεντρικές συμφωνίες, διασφαλίζοντας τόσο την ποιότητα των προϊόντων, όσο και τη χαμηλή τιμή στην οποία τα προμηθεύεται

Win Win συνεργασία

Η μητρική εταιρεία δίνει μεγάλη σημασία στους συνεργάτες της αλλά και στη σχέση που χτίζει μαζί τους. Έτσι, ύψιστης σημασίας για τη ραγδαία ανάπτυξη του KIOSKY’S One STOP All είναι η φύση της συνεργασίας με τους υποψήφιους franchisees. Με βασικές αξίες τη διαφάνεια, την εμπιστοσύνη και τη συνέπεια απέναντι στον πελάτη, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα επιχειρηματικής ανάπτυξης σε ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης και αμοιβαίας αποδοτικότητας.

kioskys.amfitheas

Επιπλέον, η KIOSKY’S προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας και εξυπηρέτησης, ώστε να διασφαλίζονται οι υψηλές πωλήσεις αλλά και η ποιότητα των υπηρεσιών.
Την ίδια ώρα, η τεχνογνωσία της ομάδας περνά αυτομάτως και στον franchisee, μέσα από αποτελεσματικά συστήματα και διαδικασίες που έχει υιοθετήσει η εταιρεία, όπως το εξελιγμένο μηχανογραφικό σύστημα με εφαρμογές ταμειακής και εμπορικής διαχείρισης, αλλά και το οργανωμένο δίκτυο τακτικής τροφοδοσίας. Ακόμη, ο franchisee επωφελείται από μια ακόμα σειρά παροχών, όπως η επιλογή του καταλληλότερου σημείου, η έρευνα αγοράς για τη δυναμική της περιοχής και τις καταναλωτικές συνήθειες των κατοίκων, η αποκλειστικότητα περιοχής δραστηριοποίησης του καταστήματός του κ.λπ. Επιπρόσθετα η εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων αλυσίδων μικρής λιανικής της εταιρείας, παρέχει ανελλιπώς σε όλα τα μέλη του δικτύου τις εξειδικευμένες γνώσεις της για την πορεία της τάσης της αγοράς, προσφέροντας customized συμβουλές και λύσεις σε όλα τα μέλη του δικτύου ώστε να επιτυγχάνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα (Sales Management Solutions).

Εύκολα και γρήγορα

Γιατί όμως να επιλέξει κάποιος να ανοίξει το δικό του KIOSKY’S One STOP All; Η απάντηση είναι μάλλον απλή:
Γιατί είναι εύκολο, γρήγορο και αποδοτικό. H KIOSKY’S ως leader στην αγορά της μικρής λιανικής μπορεί να παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια στον franchisee έτσι ώστε πολύ
σύντομα να βρεθεί με το κλειδί στο χέρι. Παράλληλα, η πολύχρονη πείρα και η συνεχής εξέλιξη είναι στο DNA της εταιρείας, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να μην ακολουθεί τις εξελίξεις, αλλά αντίθετα να τις διαμορφώνει! Τέλος, η διαρκής υποστήριξη από την πρώτη μέρα και σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του καταστήματος του franchisee είναι ένα ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία. Εν συντομία τα χαρακτηριστικά του concept του KIOSKY’S One STOP All είναι:
• Ισχυρό brand name
• Καινοτόμο concept που αλλάζει τα δεδομένα στη μικρή λιανική
• Διαρκής υποστήριξη από μια έμπειρη ομάδα
• Αποτελεσματικό marketing
• Sales Management Consulting
• Κεντρικές συμφωνίες
• Ολοκληρωμένη εκπαίδευση
• Οργανωμένο σύστημα τακτικής τροφοδοσίας
• Μηχανογραφικό σύστημα με εφαρμογές ταμειακής και εμπορικής διαχείρισης

kioskys.filothei.esot

Τα KIOSKY’S One STOP All, είναι η πρόταση franchise που ήρθε για να δώσει λύσεις στην καθημερινότητα των ανθρώπων προσφέροντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα ανάπτυξης σε δυναμικούς franchisees. Ο συνεργάτης δε χρειάζεται να έχει σχετική πείρα. Είναι όμως πολύ βασικό να έχει όρεξη για δουλειά και τη διάθεση να συνεργαστεί σε μια βάση ειλικρίνειας και αμοιβαίας κερδοφορίας!
Επιπρόσθετα διαθέτει το πιο ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο καθώς είναι διαθέσιμο για single, Multi Unit ή συμμετοχικά σχήματα, ενώ ο συνεργάτης θα μπορεί να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο θα δουλέψει: Είτε αγοράζοντας το κατάστημα, είτε ενοικιάζοντάς το, είτε χτίζοντας το από την αρχή είτε μετασχηματίζοντας την επιχείρησή του σε KIOSKY’S One STOP All.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 2106756200
 • Fax: 2106752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 2
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 6
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 8
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2017/ 2017
 • Πακέτο Franchise:

  -Ισχυρό brand name
  -Καινοτόμο concept που αλλάζει τα δεδομένα στη μικρή λιανική
  -Διαρκής υποστήριξη από μία έμπειρη ομάδα
  -Αποτελεσματικό marketing
  -Ανάλυση στατιστικών δεδομένων
  -Κεντρικές συμφωνίες
  -Ολοκληρωμένη εκπαίδευση
  -Οργανωμένο σύστημα τακτικής τροφοδοσίας
  -Μηχανογραφικό σύστημα με εφαρμογές ταμειακής και εμπορικής διαχείρισης
  Τα KIOSKY’S One STOP All, είναι η πρόταση franchise που ήρθε για δώσει λύσεις στην καθημερινότητα των ανθρώπων προσφέροντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα ανάπτυξης σε δυναμικούς Franchisees.

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ