Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις KIOSKY’S CONVENIENCE STORE: Συνεργασία win-win με πολλαπλά οφέλη

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE: Συνεργασία win-win με πολλαπλά οφέλη

σύνταξη thodoris
0 σχόλια

Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, καθώς αποδεδειγμένα διαθέτουν το πιο ολοκληρωμένο concept στην κατηγορία convenience, προσφέρουν μια εξαιρετική κερδοφόρα πρόταση στον νέο επιχειρηματία, ενώ συνεχίζουν να εδραιώνονται όλο και περισσότερο στην αγορά αποκτώντας συνεχώς νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Τα KIOSKY’S CONVIENCE STORE -τα μεγαλύτερα – «μικρά» καταστήματα της γειτονιάς που εξυπηρετούν καθημερινά περισσότερους από 30.000 καταναλωτές αποτελούν το μοναδικό brand που καλύπτει, σε επίπεδο διανομής προϊόντων μικρής λιανικής, το μεγαλύτερο ποσοστό της γεωγραφίας της Αττικής ενώ αναπτύσσονται δυναμικά και στην περιφέρεια. «Η βασική ιδέα των Kiosky’s βασίζεται στο «Ό,τι θέλεις, σε μια Στάση», παντρεύοντας έξι καταστήματα σε έναν και μόνο προορισμό, κάνοντας τη ζωή των καταναλωτών πιο εύκολη!», διευκρινίζει ο Γρηγόρης Μαχαίρας, Διευθυντής Ανάπτυξης του δικτύου KIOSKY’S CONVENIENCE STORE. Είναι το σημείο όπου ο πελάτης μπορεί να αγοράσει από καπνό μέχρι και καθαριστικό για το σπίτι, έχοντας την ίδια ώρα τη δυνατότητα να πληρώσει και κάποιον λογαριασμό, γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο. Παράλληλα, μπορεί να απολαύσει έναν ποιοτικό καφέ ή να προμηθευτεί ένα νόστιμο snack. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

kioskys newΑξιοποιούν την τεχνολογία και τις νέες τάσεις στην αγορά προσφέροντας στον πελάτη όλες τις λύσεις (φυσικό κατάστημα και παράδοση στον χώρο του).

KIOSKYS 2

Το πλεονέκτημα… ekioskys!

Εργαλείο στα χέρια πελατών και franchisees αποτελεί το www.ekioskys.gr! Με την αύξηση των διαδικτυακών αγορών, ο καταναλωτής έχει πια διαφοροποιημένες ανάγκες τις οποίες το KIOSKY’S CONVIENCE STORE φρόντισε να καλύψει όταν δημιούργησε την πλατφόρμα ekiosky’s, όντας το μοναδικό brand της μικρής λιανικής που έχει αναπτύξει αυτή την υπηρεσία. Οι φίλοι του brand απολαμβάνουν συμφέρουσες προσφορές και δώρα και βρίσκουν πάνω από 1.500 προϊόντα με άμεση και δωρεάν παράδοση, κάθε ώρα της μέρας, 7 ημέρες την εβδομάδα! Από την άλλη, οι συνεργάτες του δικτύου είναι σε θέση να κατανοήσουν τι θέλει ο πελάτης, γιατί και πότε το θέλει. Επομένως, μπορούν να δημιουργήσουν το προφίλ του και ανάλογα τις ανάγκες του να εφαρμόζουν στοχευμένες ενέργειες μάρκετινγκ προς όφελός τους!

kioskys convenience store peiraias franchise coffee

Ευέλικτα μοντέλα συνεργασίας

Το KIOSKY’S CONVIENCE STORE, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της αγοράς, έχει υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα, ένα νέο μοντέλο προς τους υποψήφιους συνεργάτες. Αναφερόμαστε στο BFL (Business Facility Lease) μας εξηγεί ο κ. Μαχαίρας: «Στην περίπτωση αυτή το κατάστημα βρίσκεται στην πλήρη δικαιοδοσία του συνεργάτη, ανήκει όμως στην εταιρεία. Όπως στο μοντέλο πλήρους επένδυσης έτσι και στο μοντέλο BFL η σύμβαση δικαιόχρησης ανανεώνεται αυτόματα, στην περίπτωση όμως του BFL η ανανέωση πραγματοποιείται κάθε 5 χρόνια και πάλι με την προϋπόθεση βέβαια ότι τηρούνται οι όροι της.

Στο μοντέλο BFL, η Kiosky’s επωμίζεται με το κόστος της επένδυσης, ενώ ο συνεργάτης καταθέτει μια συμφωνημένη εγγύηση η οποία και επιστρέφεται στην περίπτωση λύσης της συνεργασίας για οποιοδήποτε λόγο, επιπλέον καταβάλει και ένα δικαίωμα εισόδου (entry fee) που όμως δεν επιστρέφεται. Η κατασκευή και ο εξοπλισμός στο μοντέλο BFL γίνεται με έξοδα της εταιρίας.  Έτσι με ένα κατά πολύ μικρότερο αρχικό κεφάλαιο, ο συνεργάτης μπορεί να έχει το δικό του Kiosky’s Convenience Store. Τα δυο ανωτέρω ευέλικτα μοντέλα συνεργασίας προσφέρουν στην εταιρεία μας την ευελιξία επιλογής των κατάλληλων συνεργατών εξασφαλίζοντας μια βιώσιμη, αποδοτική και μακροχρόνια συνεργασία (win-win) και για τα δύο μέρη».

KIOSKYS 3

Στον συνεργάτη προσφέρουν το ιδανικό μοντέλο που πρέπει να έχουν τα νέας γενιάς convenience stores, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις της αυριανής μέρας.

Emerging Franchisor of the Year

Το δίκτυο franchise KIOSKY’S CONVENIENCE STORE αναδείχτηκε ως Gold Winner Emerging Franchisor of the Year στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022 καθώς διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός αναδυόμενου franchise ενώ ήδη αποτελεί τον leader στις συνδυαστικές αγορές. Μια καινοτόμα ιδέα που έχει αλλάξει τα δεδομένα στις καθημερινές συνήθειες των καταναλωτών ενώ παράλληλα προσφέρει πολλαπλές πηγές εσόδων στον franchisee.

Με ολοκληρωμένο concept, συνεχώς εξελισσόμενο προϊοντικό μείγμα τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE αξιοποιούν την τεχνολογία και τις νέες τάσεις στην αγορά προσφέροντας στον πελάτη όλες τις λύσεις (φυσικό κατάστημα και παράδοση στον χώρο του).

Παράλληλα προσφέρουν στον συνεργάτη το ιδανικό μοντέλο που πρέπει να έχουν τα νέας γενιάς convenience stores, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις της αυριανής μέρας.

KIOSKYS CONVENIENCE STORE358

Πολύπλευρα οφέλη για τους franchisees

Ακολουθώντας ανοδική πορεία τα KIOSKY’S CONVIENCE STORE διεισδύουν σε μια αγορά με διαχρονική ζήτηση που μεγαλώνει συνεχώς. «Με τον συνδυασμό προϊόντων αλλά και υπηρεσιών που προσφέρουν τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE προσελκύουν τους καταναλωτές περισσότερες φορές μέσα στην ημέρα. Το πρωί για καφέ και πρωινό, το μεσημέρι για σνακ, το απόγευμα και το βράδυ για τις συμπληρωματικές τους αγορές», αναφέρει ο Γρηγόρης Μαχαίρας. 

ekioskys exarheia

Ο συνεργάτης έχει πολλούς και ελκυστικούς λόγους για να επιλέξει την πρόταση franchise του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, καθώς αποκτά:

  • Συνεργασία με επώνυμους προμηθευτές που ενισχύουν την εμπιστοσύνη του κοινού.
  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας και εξυπηρέτησης, που εξασφαλίζει υψηλές πωλήσεις και ποιότητα υπηρεσιών.
  • Πολλαπλά κανάλια διανομής (επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα, ekiosky’s καιdelivery).
  • Υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεσματικά συστήματα και διαδικασίες που εξασφαλίζουν αποδοτική λειτουργία κάθε μέρα.
  • Εξελιγμένο µηχανογραφικό σύστημα µε εφαρμογές ταμειακής και εμπορικής διαχείρισης αλλά και οργανωμένο δίκτυο τακτικής τροφοδοσίας.
  • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με «το κλειδί στο χέρι».
  • Ευκολία ανοίγματος μέσααπό ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης.
  • Αποκλειστικότητα περιοχής δραστηριοποίησης του καταστήματός του.

«Tα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE είναι συνώνυμο της καθημερινότητας του σύγχρονου καταναλωτή σε περισσότερες από 50 γειτονιές, ενώ συνεχίζει να απλώνεται με γοργούς ρυθμούς σε κάθε γωνιά όχι μόνο της Αθήνας αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Στα Kiosky’s πιστεύουμε ότι για να μπορέσεις να προσφέρεις στους καταναλωτές την μέγιστη δυνατή εμπειρία καταστήματος, προϋπόθεση είναι η συνύπαρξη φυσικής και ψηφιακής στρατηγικής κάτι που εφαρμόζουμε με επιτυχία στο σύνολο των καταστημάτων μας», συμπληρώνει ο Γρηγόρης Μαχαίρας.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ