Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις KIOSKY’S CONVENIENCE STORE | O ηγέτης των συνδυαστικών αγορών

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE | O ηγέτης των συνδυαστικών αγορών

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Η επιλογή ενός καταστήματος για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του καταναλωτή με μια μόνο στάση, είναι η κυρίαρχη τάση στη μικρή λιανική και σ’ αυτή την αγορά το KIOSKY’S CΟΝVENIENCE STORE είναι ο πρωταγωνιστής.

Το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE αποτυπώνει την έννοια του success story στο franchising και εξαπλώνεται πανελλαδικά! Μετά την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τον Πύργο Ηλείας, σειρά είχε η Λαμία και η Σύρος, όπου πλέον το κοινό απολαμβάνει συνδυαστικές αγορές με χαμόγελο και ασφάλεια. Τα καταστήματα του δικτύου, μέσα σε 4 χρόνια έχουν φτάσει τα 44 και συνεχίζουν το ταξίδι της επιτυχίας, προσφέροντας επιχειρηματικές ευκαιρίες σε υποψήφιους συνεργάτες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην ελκυστική αγορά των convenience store με ένα ηγετικό brand.

kioskys convenience store franchise porto rafti

6 καταστήματα σε 1 πρόταση franchise με το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE

Στα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE η πιο γλυκιά καλημέρα συνδυάζεται με ποιοτικό καφέ, σνακ αλλά και αγορές για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του σπιτιού. Όλα σε ένα κατάστημα που έχει καθιερωθεί ως η καρδιά της γειτονιάς για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Coffee and snack store, είδη περιπτέρου-ψιλικά, καπνικά, mini market, κάβα αλλά και service point για την πληρωμή των λογαριασμών, όλα βρίσκονται σε ένα κατάστημα, «λύνοντας» τα χέρια του καταναλωτή. Επιπλέον, ο ηγέτης των convenience stores ανταποκρίνεται στα θέλω του πελάτη που αναζητά εξατομικευμένες προσφορές μέσα από πολλαπλά κανάλια (επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα, ekiosky’s και delivery). Η ταχεία διείσδυσή του στην αγορά!

kioskys newΗ αποδοτικότητα του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE οφείλεται στον σχεδιασμό του. Είναι το σημείο όπου ο πελάτης μπορεί να αγοράσει από καπνό μέχρι καθαριστικά για το σπίτι, έχοντας την ίδια ώρα τη δυνατότητα να πληρώσει και κάποιο λογαριασμό, γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο. Παράλληλα, μπορεί να απολαύσει έναν ποιοτικό καφέ ή να προμηθευτεί ένα νόστιμο snack, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Όλα τα παραπάνω, μεταφράζονται ως κερδοφορία για τον franchisee!

kioskys convenience store peiraias franchise1

Στον παλμό της εποχής… ekioskys!

Εργαλείο στα χέρια πελατών και franchisees αποτελεί το www.ekioskys.gr! Οι φίλοι του brand απολαμβάνουν συμφέρουσες προσφορές και δώρα και βρίσκουν πάνω από 1.500 προϊόντα με άμεση και δωρεάν παράδοση, κάθε ώρα της μέρας, 7 ημέρες την εβδομάδα! Από την άλλη, οι συνεργάτες του δικτύου είναι σε θέση να κατανοήσουν τι θέλει ο πελάτης, γιατί και πότε το θέλει. Επομένως, μπορούν να δημιουργήσουν το προφίλ του και ανάλογα τις ανάγκες του, εφαρμόζουν στοχευμένες ενέργειες μάρκετινγκ προς όφελός τους!

kioskys.ekioskys

Με το ekiosky’s, o συνεργάτης:

 • Αυξάνει τον όγκο των παραγγελιών και τη συχνότητά τους. Κάνοντας χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ο πελάτης επιβραβεύεται με εξατομικευμένες προσφορές που οδηγούν σε cross selling.
 • Kαταλαβαίνει τα θέλω του πελάτη. Μέσω της πλατφόρμας, ο franchisee είναι σε θέση να γνωρίζει ποια προϊόντα παρουσιάζουν υψηλότερη ζήτηση και ποια όχι. Με τη σωστή προώθησή τους λοιπόν, προχωρά σε βελτιωτικές κινήσεις, αυξάνοντας την κερδοφορία του.

kioskys convenience store peiraias franchise trofima1

Συνεργασία win-win με το KIOSKY’S CΟNVENIENCE STORE

H εταιρεία δίνει µεγάλη σηµασία στους συνεργάτες της αλλά και στη σχέση που χτίζει µαζί τους. Έτσι, ύψιστης σηµασίας για τη ραγδαία ανάπτυξη του KIOSKY’S CΟNVENIENCE STORE είναι η φύση της
συνεργασίας µε τους franchisees. Με βασικές αξίες τη διαφάνεια, την εμπιστοσύνη και τη συνέπεια απέναντι στον πελάτη, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα επιχειρηματικής ανάπτυξης σε υποψήφιους συνεργάτες, σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας αποδοτικότητας.
Ο franchisee επωφελείται από µια σειρά παροχών, όπως:

 • 6 καταστήματα σε 1, συνδυάζοντας coffee shop, mini market, service point, ψιλικά, snack shop, τη μεγαλύτερη ποικιλία σε καπνικά και e-shop
 • Πλήρης προϊοντική γκάμα ενός καταστήματος καθημερινών αγορών
 • Επιλογή των προϊόντων με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του κοινού της περιοχής, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα
 • Συνεργασία με επώνυμους προμηθευτές που ενισχύουν την εμπιστοσύνη τουκοινού
 • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε επίπεδο καθηµερινής λειτουργίας και εξυπηρέτησης, που εξασφαλίζει υψηλές πωλήσεις και ποιότητα υπηρεσιών
 • Πολλαπλά κανάλια διανομής (επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα, ekiosky’s και delivery)
 • Υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεσµατικά συστήματα και διαδικασίες που εξασφαλίζουν αποδοτική λειτουργία κάθε µέρα
 • Εξελιγμένο µηχανογραφικό σύστηµα µε εφαρµογές ταµειακής και εµπορικής διαχείρισης αλλά και οργανωµένο δίκτυο τακτικής τροφοδοσίας
 • Έρευνα αγοράς για τη δυναµική της περιοχής και τις καταναλωτικές συνήθειες των κατοίκων της
 • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με «το κλειδί στο χέρι»
 • Eυκολία ανοίγματος μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης
 • Αποκλειστικότητα περιοχής δραστηριοποίησης του καταστήματός του

Επιπρόσθετα, η εξειδικευµένη οµάδα συµβούλων της εταιρείας, παρέχει ανελλιπώς σε όλα τα µέλη του δικτύου τις γνώσεις της για την πορεία των τάσεων της αγοράς, προσφέροντας customized συµβουλές και λύσεις σε όλα τα µέλη του δικτύου, ώστε να επιτυγχάνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα.

 kioskys convenience store franchisee menidi

Χτίζοντας σχέσεις πιστότητας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες των KIOSKY’S CONVENIENCE STORE

Ο συνεργάτης της KIOSKY’S CONVENIENCE STORE λαμβάνει την πλήρη υποστήριξη της INKAT A.E., μιας εδραιωμένης εταιρείας με ισχυρό όνομα στην αγορά. Χάρη στις συμφωνίες που έχει συνάψει με επώνυμους
προμηθευτές, πετυχαίνει καλύτερες τιμές τις οποίες αν λειτουργούσε ανεξάρτητα, δεν θα μπορούσε να απολαμβάνει.
Επίσης, ακόμα και αν δεν διαθέτει εμπειρία στον χώρο, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, μαθαίνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει σε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας και εξυπηρέτησης. Όλα αυτά, στο πλαίσιο συνεργασίας με μία εταιρεία που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία κι αποτελεσματικά συστήματα και διαδικασίες που διευκολύνουν την καθημερινή λειτουργία του καταστήματος, χτίζοντας παράλληλα πιστότητα και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες που το επιλέγουν καθημερινά για την κάλυψη μικρών και μεγάλων αναγκών.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ