Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις KIOSKY’S CONVENIENCE STORE: 6 καταστήματα σε 1 πρόταση franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE: 6 καταστήματα σε 1 πρόταση franchise

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Τα καταστήματα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE είναι η καθημερινή συνήθεια της γειτονιάς. Με 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, τα KIOSKY’S συνδυάζουν τις αγορές τόσο στο φυσικό κατάστημα όσο και στο ηλεκτρονικό, μέσω της πλατφόρμας ekioskys.gr και βρίσκονται πάντα στο πλευρό των καταναλωτών.

Στα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE η πιο γλυκιά καλημέρα συνδυάζεται με ποιοτικό καφέ, σνακ αλλά και αγορές για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του σπιτιού. Όλα σε ένα κατάστημα που έχει καθιερωθεί ως η καρδιά της γειτονιάς για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.Coffee and snack store, είδη περιπτέρου-ψιλικά, καπνικά, mini market, κάβα αλλά και service point για την πληρωμή των λογαριασμών, όλα βρίσκονται σε ένα κατάστημα, «λύνοντας» τα χέρια του καταναλωτή.
Επιπλέον, ο ηγέτης των convenience stores ανταποκρίνεται στα θέλω του πελάτη που αναζητά εξατομικευμένες προσφορές μέσα από πολλαπλά κανάλια (επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα, ekiosky’s και delivery). Το αποτέλεσμα για τον franchisee; Η επίτευξη του break even από το πρώτο διάστημα λειτουργίας του καταστήματός του και η ταχεία διείσδυση στην αγορά.

kioskys newΗ αποδοτικότητα του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE οφείλεται στον σχεδιασμό του. Είναι το σημείο όπου ο πελάτης μπορεί να αγοράσει από καπνό μέχρι καθαριστικά για το σπίτι, έχοντας την ίδια ώρα τη δυνατότητα να πληρώσει και κάποιο λογαριασμό, γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο. Παράλληλα, μπορεί να απολαύσει έναν ποιοτικό καφέ ή να προμηθευτεί ένα νόστιμο snack. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!
Όλα αυτά, μεταφράζονται ως κερδοφορία για τον franchisee, με τη γρήγορη επίτευξη του breakeven από το πρώτο διάστημα λειτουργίας του καταστήματός του.

kioskys convenience store franchise gerakas1

Ακολουθώντας τις ανάγκες του σήμερα…

Οι καταναλωτικές συνήθειες έχουν πλέον αλλάξει. Ο σύγχρονος άνθρωπος, κινείται σε εξαιρετικά έντονους ρυθμούς ζωής και ψάχνει πλέον στις αγορές του την ευκολία, την ποικιλία, την ποιότητα, την ευελιξία και την ταχύτητα. Οι άνθρωποι πίσω από το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, γνωρίζουν καλά την τάση της αγοράς και έτσι ανέπτυξαν ένα μοντέλο λειτουργίας που θα κάνει τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη.
Η αποδοτικότητα λοιπόν των KIOSKY’S CONVENIENCE STORE οφείλεται σε αυτόν ακριβώς το λόγο. Είναι το σημείο όπου ο πελάτης μπορεί να αγοράσει από καπνό μέχρι και κάποιο καθαριστικό για το σπίτι, έχοντας την ίδια ώρα τη δυνατότητα να πληρώσει και τους λογαριασμούς, γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο. Παράλληλα, μπορεί να απολαύσει έναν ποιοτικό καφέ ή να προμηθευτεί ένα νόστιμο snack.

kioskys convenience store peiraias franchise coffee

Με σύμμαχο την τεχνολογία

Το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την ικανοποίηση των συνεργατών του, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ekiosky’s, έδωσε την ευκαιρία στους φίλους του brand να πραγματοποιούν online αγορές ακόμα και την περίοδο του lockdown. Καφές, τσιγάρα, σνακ, προϊόντα για το σπίτι, ποτά κ.λπ., καταφθάνουν στην πόρτα μας μέσα σε λίγα λεπτά, εύκολα, γρήγορα και απλά!
Επιπλέον, το www.ekioskys.gr αποτελεί εργαλείο στα χέρια πελατών αλλά και franchisees Οι φίλοι του brand απολαμβάνουν συμφέρουσες προσφορές και δώρα και βρίσκουν πάνω από 1.500 προϊόντα με άμεση και δωρεάν παράδοση, κάθε ώρα της μέρας, 7 ημέρες την εβδομάδα! Από την άλλη, οι συνεργάτες του δικτύου είναι σε θέση να γνωρίζουν τι θέλει ο πελάτης, γιατί και πότε το θέλει. Συνεπώς, μπορούν να δημιουργήσουν το προφίλ του και ανάλογα τις ανάγκες του, εφαρμόζουν στοχευμένες ενέργειες μάρκετινγκ προς όφελός τους!

ekioskys

Με το ekiosky’s, o franchisee:
• Αυξάνει τον όγκο των παραγγελιών και τη συχνότητά τους. Κάνοντας χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ο πελάτης επιβραβεύεται με εξατομικευμένες προσφορές που οδηγούν σε cross selling.
• Kαταλαβαίνει τα θέλω του πελάτη. Μέσω της πλατφόρμας ο franchisee είναι σε θέση να γνωρίζει ποια προϊόντα παρουσιάζουν υψηλότερη ζήτηση και ποια όχι. Με τη σωστή προώθησή τους λοιπόν, προχωρά σε βελτιωτικές κινήσεις, αυξάνοντας την κερδοφορία του.

kioskys convenience store peiraias franchise trofima1

Συνεργασία που οδηγεί σε όφελος του franchisee

Με βασικές αξίες τη διαφάνεια, την εμπιστοσύνη και τη συνέπεια απέναντι στον πελάτη, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα επιχειρηματικής ανάπτυξης σε υποψήφιους συνεργάτες, σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας αποδοτικότητας.

kioskys convenience store franchise success awards 2021

Ο franchisee επωφελείται από µια σειρά παροχών, όπως:

• 6 καταστήματα σε 1, συνδυάζοντας coffee shop, mini market, service point, ψιλικά, snack shop, τη μεγαλύτερη ποικιλία σε καπνικά και e-shop.
• Πλήρης προϊοντική γκάμα ενός καταστήματος καθημερινών αγορών.
• Επιλογή των προϊόντων με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του κοινού της περιοχής αυξάνοντας την επισκεψιμότητα.
• Συνεργασία με επώνυμους προμηθευτές που ενισχύουν την εμπιστοσύνη του κοινού.
• Ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε επίπεδο καθηµερινής λειτουργίας και εξυπηρέτησης, που εξασφαλίζει υψηλές πωλήσεις και ποιότητα υπηρεσιών.
• Πολλαπλά κανάλια διανομής (επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα, ekiosky’s και delivery).
• Υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεσματικά συστήματα και διαδικασίες που εξασφαλίζουν αποδοτική λειτουργία κάθε µέρα.
• Εξελιγμένο µηχανογραφικό σύστημα µε εφαρμογές ταμειακής και εμπορικής διαχείρισης, αλλά και οργανωμένο δίκτυο τακτικής τροφοδοσίας.
• Έρευνα αγοράς για τη δυναμική της περιοχής και τις καταναλωτικές συνήθειες των κατοίκων της.
• Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με «το κλειδί στο χέρι».
• Ευκολία ανοίγματος μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης.
• Αποκλειστικότητα περιοχής δραστηριοποίησης του καταστήματός του.

{gallery}kioskys/kioskys-gallery{/gallery}

Το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, είναι η πρόταση franchise που ήρθε για να δώσει λύσεις στην καθημερινότητα των ανθρώπων
προσφέροντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα σε δυναμικούς franchisees να γίνουν σημείο αναφοράς στην περιοχή τους.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ