Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις KALAMAKI MOY: Το πιο ανανεωμένο και γευστικό «καλαμάκι» της εστίασης

KALAMAKI MOY: Το πιο ανανεωμένο και γευστικό «καλαμάκι» της εστίασης

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Το παραδοσιακό και αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων, το σουβλάκι, προσφέρεται σε μια πιο μοντέρνα και σύγχρονη εκδοχή από το Kalamaki μου, διευρύνοντας το πεδίο επιλογών και δημιουργώντας νέες προοπτικές για την αγορά της εστίασης.

Ο κλάδος της εστίασης και ειδικότερα του street food, εξελίσσεται διαρκώς αναζητώντας νέες λύσεις και διεξόδους, με τους καταναλωτές να γίνονται όλο και περισσότερο επιλεκτικοί. Έχοντας πολύ περισσότερες επιλογές από ό,τι στο παρελθόν δοκιμάζουν πολλές και διαφορετικές γεύσεις μέχρι να επιλέξουν εκείνο το concept που ταιριάζει περισσότερο στις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες.
Και όταν μιλάμε για το… «βασιλιά» του street food που δεν είναι άλλος από το διαχρονικό σουβλάκι ο ανταγωνισμός χτυπάει… κόκκινο.
Το Kalamaki μου εντοπίζοντας και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που προκύπτουν, μας συστήνει εκ νέου το σουβλάκι καθώς και μια σειρά από συμπληρωματικά προϊόντα, με μια σύγχρονη εικόνα όπου πρωταγωνιστούν η ποιότητα, η νοστιμιά και οι value for money επιλογές.
Μια «φρέσκια» πρόταση σε έναν κλάδο που αναζητά διαφοροποίηση και καινοτομία, προσφέροντας πάντα ποιοτικά γεύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι πολλαπλές πηγές εσόδων σε συνδυασμό με την ευρεία προϊοντική γκάμα και τα πολλαπλά κοινά που εξυπηρετεί, καθιστούν το Kalamaki μου ως τη Νο1 επιλογή για πελάτες και franchisees.

kalamaki

Τα στοιχεία της επιτυχίας

Η σχέση ποιότητας-τιμής, το περιβάλλον του καταστήματος και η φιλική και άμεση εξυπηρέτηση είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν την επιτυχία στο street food και αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία στο «Kalamaki μου».
«Από το 2014 μέχρι σήμερα, διατηρώντας την άψογη ποιότητα των προϊόντων, τη σωστή εξυπηρέτηση, αλλά και ένα μόνιμο προσωπικό, που έχει την απαραίτητη εμπειρία και είναι έμπιστο, έχουμε καταφέρει να εξελιχθούμε αρκετά και να εδραιωθούμε σε μια ιδιαίτερα απαιτητική αγορά», αναφέρει ο κ. Γιώργος Καλλίθρακας, συνιδρυτής του Kalamaki μου.
Το πιο δημοφιλές «εθνικό προϊόν», το σουβλάκι, παρασκευάζεται στο Kalamaki μου με πολύ μεράκι και αγάπη και σερβίρεται σε όλους τους πιστούς του φίλους, προσφέροντας νέες απολαύσεις και δημιουργώντας ικανοποιημένους πελάτες.
Η ευρεία γκάμα προϊόντων (σαλάτες, ορεκτικά, επιλογές για vegetarians κ.λπ.) προκαλεί σταθερή ροή και επισκεψιμότητα των πελατών στο κατάστημα, γεγονός που συμβάλλει στην αύξηση της ημερήσιας μέσης απόδειξης και κατ’ επέκταση της κερδοφορίας του υποψήφιου συνεργάτη με υψηλά περιθώρια κέρδους.
Ο νέος franchisee θα αποτελέσει μέρος ενός δικτύου που προσφέρει γευστικές επιλογές σε όλους. Και στους λάτρεις του κρέατος αλλά και στους λάτρεις της υγιεινής διατροφής και στους vegeterian.

kalamakimou4

 

Το kalamaki μου σερβίρει στους πελάτες του καθημερινά το πιο ζουμερό χειροποίητο κρέας

All day γευστική εμπειρία

Ο ιδιαίτερος και νεανικός χώρος στο Kalamaki μου έχει γίνει το στέκι για τους λάτρεις του καλού κρέατος και των ελληνικών γεύσεων μέρα-νύχτα, προσφέροντας ξεχωριστά πιάτα και χειροποίητα προϊόντα που παρασκευάζονται την ίδια μέρα στο κατάστημα, φτιαγμένα από τα πιο αγνά ελληνικά υλικά και βασισμένα σε απλές παραδοσιακές συνταγές.
Το kalamaki μου σερβίρει στους πελάτες του καθημερινά το πιο ζουμερό χειροποίητο κρέας και αυξάνει τη ρευστότητα και τις αποδόσεις μέσα από τις διαφορετικές πηγές εσόδων που προσφέρει το κατάστημα (sit in, take away, delivery & catering).
Στα 5 χρόνια λειτουργίας του έχει γίνει μια δημοφιλής και αγαπημένη καθημερινή συνήθεια για μικρούς και μεγάλους και ένα ευχάριστο διάλειμμα για υγιεινές και απολαυστικές προτάσεις.

kalamakimou.2

Διευρυμένο product mix

Το Kalamaki μου δεν είναι ένα ακόμα κλασικό ψητοπωλείο που προσφέρει αποκλειστικά σουβλάκι. Διαθέτει πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα, ώστε να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες γευστικές απαιτήσεις γίνεται.
Το προϊοντικό μείγμα του Kalamaki μου είναι διαχρονικό, εξασφαλίζοντας σταθερές και αυξημένες χρηματοροές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Βασίζεται σε ένα ήδη δοκιμασμένο και επιτυχημένο μοντέλο που διαφοροποιείται σημαντικά στην αγορά, καθώς έχει εδραιώσει τη δική του ξεκάθαρη ταυτότητα και φήμη στον χώρο.
Το νεανικό design, ο αναπτυσσόμενος κλάδος, η μεγάλη κινητικότητα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και η διαφοροποίηση των προϊόντων του, εξασφαλίζει το δρόμο προς την επιτυχία απαντώντας αποτελεσματικά στις προκλήσεις της εποχής, μέσα στην αγορά του street food.
Το Kalamaki μου καινοτομεί καθώς διαθέτει ειδική βιτρίνα στην οποία προβάλλονται συγκεκριμένα προϊόντα, όπως για παράδειγμα οι σαλάτες, προσκαλώντας τους καλεσμένους να γνωρίσουν όλες τις επιλογές που προσφέρει καθημερινά, διευκολύνοντας την πώληση των συμπληρωματικών προϊόντων.

{gallery}kalamakimou copy 4{/gallery}

Ποιότητα, φιλική εξυπηρέτηση και μοντέρνος χώρος συνθέτουν το μυστικό της επιτυχίας του Kalamaki μου

Σχεδιασμένο για μια δυναμική πορεία…

Το Kalamaki μου έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποτελεί το ιδανικό σημείο στο οποίο κάθε επισκέπτης μπορεί να γευματίσει είτε με την ησυχία του αν το θέλει, είτε γρήγορα και να επιστρέψει στη δουλειά του, ή να συνεχίσει τη διασκέδασή του.
Τι κάνει το Kalamaki μου μοναδικό; Ο κ. Καλλίθρακας διακρίνει 3 βασικά στοιχεία:
• Ολοκληρωμένο μοντέλο λειτουργίας και εξυπηρέτησης πελατών που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εξαιρετικό και «στρωτό» μοντέλο εξυπηρέτησης
• Έλεγχο ποιότητας σε όλες τις φάσεις από την επεξεργασία έως το σερβίρισμα
• Συνεχής εξέλιξη σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή
Είναι μια κερδοφόρα, με υψηλή απόδοση επιχειρηματική πρόταση που λόγω της ολοήμερης λειτουργίας και των πολλαπλών επιλογών που διαθέτει, ανεβάζει κατά πολύ το μέσο όρο της ημερήσιας απόδειξης και κατά συνέπεια τον γενικότερο τζίρο του καταστήματος.

kalamakimou.3

…ιδανικό και για family business

Το Kalamaki μου είναι η καλύτερη επιλογή για family business, καθώς μπορεί να απασχοληθεί ολόκληρη η οικογένεια και να ευνοηθούν όλοι από μια τόσο κερδοφόρα επιχείρηση.
Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στον χώρο της εστίασης, καθώς το βασικό μέλημα των ιδιοκτητών είναι να υπάρχει ισχυρή θέληση και επιμονή από πλευράς του συνεργάτη, όρεξη για δουλειά, παιδεία και σίγουρα ισχυρές διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες. Η εταιρεία θα φροντίσει από την αρχή να εκπαιδεύσει κατάλληλα τον συνεργάτη και να τον στηρίζει κάθε φορά που θα χρειάζεται τη βοήθειά της, είτε σε θέματα οργάνωσης, είτε λειτουργίας κλπ.
Οι πολλαπλές πηγές εσόδων, τα διαφορετικά κοινά στα οποία απευθύνεται και οι δύο διαφορετικοί τύποι καταστήματος που διαθέτει, δημιουργούν ευκαιρίες δραστηριοποίησης προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε οικογένειας.

kalamaki.mou.souvlaki

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 2106756200
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 100 έως 125 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €124.000 έως €143.000
 • Entry fee: €15.000 έως €20.000
 • Royalties: 4% επί των πωλήσεων
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 1
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2012/ 2016
 • Πακέτο Franchise:

  -Επιλογή του καταλληλότερου σημείου
  -Αποκλειστικότητα περιοχής
  -Διαμόρφωση καταστήματος
  -Στρατηγικές Συνεργασίες με επιλεγμένους προμηθευτές
  -Χρηματοοικονομικό Planning
  -Αποτελεσματικό Marketing
  -Χρηστικά Εγχειρίδια Λειτουργίας
  -Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Kρίνεται απαραίτητη
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Αττική Βόρεια & Νότια Προάστια, Θεσσαλονίκη, επιλεγμένα νησιά

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ