Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις KAFO: Φρέσκια πρόταση στο street café franchise

KAFO: Φρέσκια πρόταση στο street café franchise

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το KAFO ήρθε να ταράξει τα νερά στον κλάδο με το μεγαλύτερο ποσοστό σημείων πώλησης ανά κατηγορία στο franchising, τον κλάδο της καφεστίασης. Αποτελεί ένα ξεχωριστό concept καθώς προσφέρει όλες τις προϋποθέσεις γιατη δημιουργία ενός πετυχημένου street cafe με συνεχή απόδοση -ιδανική επιλογή για έναν νέο επιχειρηματία ή έναν ήδη έμπειρο franchisee. Με δικό του χαρμάνι και μια ομάδα που κληρονόμησε πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του καφέ, είναι η νέα hot αλυσίδα street café της αγοράς.

Η δυναμική του KAFO βασίζεται σε μια ολοκληρωμένη ταυτότητα, συνθέτει όλα τα στοιχεία των σύγχρονων ανθρώπων της πόλης που βρίσκονται σε διαρκή κίνηση και παράλληλα αναφέρεται στην ταχύτητα και την ποιότητα του street café με έναν μοναδικό τρόπο. KAFO σημαίνει ποιότητα και εξειδίκευση στον καφέ και παράλληλα αμεσότητα και μοναδικότητα στην εμπειρία πελάτη. Η καθετοποιημένη μονάδα επεξεργασίας καφέ και ο ποιοτικός έλεγχος πρώτων υλών σε κάθε βήμα, κάνουν την ομάδα του KAFO τον ανερχόμενο ηγέτη στο 5ο κύμα καφέ που εστιάζει στη μοναδική, προσωποποιημένη εμπειρία για τον πελάτη.

kafo logo 1200Το KAFO δίνει το δικό του στίγμα στην αγορά της καφεστίασης, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Ευελιξία και άρτιο σχεδιασμός

Το επιχειρηματικό μοντέλο KAFO διαθέτει τρία βασικά στοιχεία που του δίνουν απλόχερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, απαραίτητα για να ανταποκριθεί στις σκληρές συνθήκες της αγοράς. Βάσει μελέτης της κάθε αγοράς, το format των καταστημάτων και το προϊοντικό μείγμα επιλέγονται με σκοπό να αποδίδουν καλύτερα σε κάθε σημείο. Το τρίπτυχο αρχική επένδυση, μοντέλο κερδοφορίας μέσα από πολλά κανάλια και οργανωμένα έξοδα δίνουν μια σταθερή αποδοτικότητα στο KAFO. Η διαφάνεια είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο στο μοντέλο franchise και για την ομάδα του KAFO δεν υπάρχουν «κρυμμένα ψιλά γράμματα».

KAFO.franchise.peiraias
Διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό

Με τη δημιουργία ενός μοναδικού blend καφέ και ενός ξεχωριστού design στον χώρο -δυο βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, το KAFO δίνει το δικό του στίγμα στην αγορά της καφεστίασης, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών. «Οι άνθρωποι που θα μπουν στο μαγαζί μας, νιώθουν αυτομάτως άνετα μετο καινοτόμο και προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια design, που απογειώνεταιμέσω της ανθρώπινης επαφής με το προσωπικό μας. Θέλωόμως να τονίσω κάτι που θεωρώ σπουδαία κατάκτηση του KAFO και δεν είναι άλλο απ’ την
άρτια ποιότητα του καφέ μας, σε μια τιμή που κάνει τη διαφορά, όχι μόνο στη γειτονιά μας.
Μας ενδιαφέρει να φτιάχνουμε τη μέρα στον εργαζόμενο που θέλει κάτι γευστικό πριν πάει στη δουλειά του, αλλά και σε εκείνον που στη δύσκολη αυτή εποχή δεν δουλεύει, υιοθετώντας προσιτές τιμές, απευθυνόμενοι σε όσο μεγαλύτερη γκάμα κοινού μπορούμε», τονίζει ο συνεργάτης – franchisee του KAFO στον Πειραιά, Κωνσταντίνος Μπριλάκης.

kafo coffee blendΤο τρίπτυχο αρχική επένδυση, μοντέλο κερδοφορίας μέσα από πολλά κανάλια και οργανωμένα έξοδα δίνουν μιασταθερή αποδοτικότητα στο KAFO.

Συνεχής υποστήριξη με στόχο την επιτυχία

Η ομάδα του KAFO είναι οι φίλοι και συνεργάτες που κάποιος διαλέγει συνειδητά.Όπως αναφέρει και ο Κωνσταντίνος Μπριλάκης, «Μετο Kafo, απ’ την πρώτη μέραένιωσα ότι δεν είμαι μόνος,ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μου, να καλύψουν οποιαδήποτε ανεπάρκεια υπάρξει λόγω απειρίας. Οι άνθρωποι αυτοί, από πολύ νωρίς έπαψαν να είναι απλά συνεργάτες, τουςνιώθω οικογένεια. Οποιοδήποτε πρόβλημα αναδυθεί στην καθημερινότητα, λύνεται άμεσα με τα έμπειρα άτομα του δικτύου franchise».

kafo franchise cafe shop

Ο στόχοςτης ομάδας του KAFO δεν είναι απλά να βρεθούν franchisees και να αναπτυχθεί το δίκτυο καταστημάτων. Θέλουν να επιτύχουν τα KAFO και να διασφαλιστεί όχι μόνο η επένδυση των franchisees, αλλά και η αμοιβαία αίσθηση μιας συνεργασίας που σκοπό έχει να νιώθουν όλοι χαρούμενοι και δημιουργικοί. «Η διαδικασία της εκπαίδευσής μας ήταν αποκαλυπτική για εμένα και η ηρεμία σε αυτήν τη νέα αρχή ήρθε μέσω της πολύ σημαντικής και καθημερινής παρουσίας ενός επικεφαλής, μάνατζερ του team. Είναι σημαντικό οι άνθρωποι που ξεκινούν μια επιχείρηση να μη ξεγελαστούν και νομίζουν ότι παίρνοντας μια βασική εκπαίδευση αυτομάτως είναι έτοιμοι να στηρίξουν απόλυτα το κατάστημά τους. Ένα μαγαζί είναι ζωντανός οργανισμός,χρειάζεται διαρκώς επίβλεψη και επαγρύπνηση για τις ανάγκες που θα προκύψουν, δίνοντας λύσεις σε όποια ενδεχόμενα θέματα. Στην περίπτωσή μας, το Kafo, είναι πάντα εδώ και μας στηρίζει», τονίζει ο κ.Μπριλάκης.

kafo coffee shop

Στόχος της KAFO η επιτυχία του franchisee

Η επιλογή των κατάλληλων franchisees που θα πάνε το concept ένα βήμα μπροστά είναι κομβικό σημείο για την ομάδα του KAFO σύμφωνα με την οποία η επιτυχία ενός καταστήματος καθορίζεται και από τη δέσμευση και αφοσίωση του ιδιοκτήτη. Η ομάδα παρέχει την υποστήριξη και τα βασικά εργαλεία που χρειάζεται ένα νέο κατάστημα KAFO ώστε να λειτουργεί σωστά, αποδοτικά με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα αλλά η πραγματική και καθαρή επιτυχία είναι ευθύνη τουfranchisee.

kafo coffee spot

Αφοσίωση, πάθος και μεράκι για δουλειά σε συνδυασμό με την πίστη στη φιλοσοφία του KAFO θα πρέπει να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου μέλους. Όπως προτρέπει και ο κ. Κωνσταντίνος Μπριλάκης τους εν δυνάμει franchisees «Αν σε κάποιον αρέσει ο τομέας του street coffee κι έχει όρεξη να ακούσει, να μάθει και να επενδύσει σε ένα δυνατό κι ολοκληρωμένο concept, το δίκτυο Kafo,διαθέτει προσωπικό με τους καλύτερους του είδους. Λάθη γίνονται και θα γίνονται. Το σημαντικό είναι να καταφέρεις να τα μειώσεις, και να βιώσεις την απόλαυση της επιλογής».

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ