Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχηΤΕΥΧΟΣ 78 KAFO | Ένα δυναμικό street café που ξέρει να προσαρμόζεται
kafo

KAFO | Ένα δυναμικό street café που ξέρει να προσαρμόζεται

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

To KAFO είναι το ιδανικό μέρος για όσους κινούνται διαρκώς μέσα στην πόλη και αναζητούν ποιοτικό καφέ. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο concept που προσφέρει όλες τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός πετυχημένου street καφέ με μία ελκυστική
σχέση επένδυσης – απόδοσης.

Το KAFO σχεδιάστηκε από μια ομάδα με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον καφέ και αυτό φαίνεται. Τα καταστήματα KAFO είναι σχεδιασμένα ώστε να προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε περιοχή για την προσέλκυση και παραμονή των πελατών στο εσωτερικό τους, με έμφαση πάντα στα minimal, καθαρά στοιχεία και γραμμές. Εκτός του επώνυμου καφέ, στην γκάμα προϊόντων περιλαμβάνονται μονοποικιλιακοί καφέδες, διαφορετικές ποικιλίες τσαγιού και σοκολάτας, καθώς και αλμυρά και γλυκά σνακ. Βασικό πλεονέκτημά του
είναι το προϊοντικό του μείγμα, το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε τοπικής αγοράς για τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα και προσέλκυση επισκεπτών. Όπως αναφέρει και ο Κωνσταντίνος Μπριλάκης, franchisee του KAFO στον Πειραιά (Παπανικολή 1), «ζητούμενο για εμένα αποτέλεσε ο ικανοποιημένος πελάτης, αυτός που θα θυμάται από πού πήρε τον καφέ του, πώς ένιωσε μέσα στο κατάστημα, και θα επιστρέψει για να το ξαναζήσει».

KAFO

Original KAFO blend

Στη δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα καταστημάτων KAFO ο καταναλωτής μπορεί να δοκιμάσει το original KAFO blend που ελέγχεται από την έμπειρη ομάδα του KAFO σε κάθε στάδιο προετοιμασίας και διάθεσης. Η βασική ιδέα, μάλιστα, πίσω από ένα χαρμάνι καφέ είναι ο συνδυασμός κόκκων από διαφορετικές χώρες ή περιοχές από όλο τον κόσμο, έτσι ώστε να επιτευχθεί μια μοναδική έκφραση γεύσης, οξύτητας και σώματος στον καφέ. Το χαρμάνι του KAFO επιλέχθηκε για να κερδίσει το στοίχημα με τον πελάτη από την πρώτη κιόλας δοκιμή και να ανταποκριθεί στις καθημερινές του ανάγκες, να γίνει δηλαδή ο καθημερινός του καφές οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Τρία είναι τα βασικά στοιχεία του επιχειρηματικού μοντέλου του KAFO: Ευελιξία, αποδοτικότητα και διαφάνεια στο μοντέλο franchise.

Ευελιξία και διεισδυτικότητα στην αγορά

Χάρη στο επιχειρηματικό μοντέλο του KAFO, τα καταστήματα προσαρμόζονται σε κάθε περιοχή. Πρόκειται για μία επένδυση με χαμηλό κόστος σε σχέση με την προβλεπόμενη ετήσια απόδοση, ενώ μπορεί να προσφέρει και πρόταση μετασχηματισμού χαμηλού κόστους και άμεσης εφαρμογής για τον επιχειρηματία που επιθυμεί να αλλάξει την επιχείρησή του και να γίνει ισχυρός παίκτης στην αγορά.

kafo franchise cafe shopKAFO: Μια ελκυστική πρόταση για τον επιχειρηματία

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του καταστήματος στον Κορυδαλλό (Ταξιαρχών 66). Στο σημείο πραγματοποιήθηκε ο μετασχηματισμός μιας επιχείρησης καφεστίασης 25 τ.μ. μέσα σε λιγότερες από πέντε ημέρες, με χαμηλό κόστος και αξιοποιώντας υφιστάμενες δομές. Παράλληλα, τον Ιούνιο του 2023 άνοιξε στο νησί της Πάρου το δεύτερο κατάστημα franchise του KAFO, αποτελώντας το τέταρτο συνολικά κατάστημα αυτού του δυναμικά αναπτυσσόμενου δικτύου.
Το KAFO είναι μια ανταγωνιστική πρόταση στην καφεστίαση που παρέχει ασφάλεια στον νέο franchisee, προσφέροντάς του την απαιτούμενη τεχνογνωσία και συμβουλεύοντάς τον να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Όλη η φιλοσοφία του συνοψίζεται στο τρίπτυχο: πάθος για την τελειότητα, απλοποίηση και προτυποποίηση του τρόπου λειτουργίας, συστηματική και συνεχής υποστήριξη του συνεργάτη σε όλα τα επίπεδα – ό,τι δηλαδή χρειάζεται ένας franchisee για να επιτύχει στο τρέχον ευμετάβλητο περιβάλλον της αγοράς.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ