Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις INSURANCE MARKET.GR H επιχειρηματική πρόταση του αύριο… σήμερα!

INSURANCE MARKET.GR H επιχειρηματική πρόταση του αύριο… σήμερα!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Η insurancemarket.gr, η No 1 ιστοσελίδα σύγκρισης ασφαλιστικών υπηρεσιών & παροχής ενέργειας στην Ελλάδα, μας εισάγει σε μια νέα κατηγορία καταστημάτων. Αξιοποιώντας τις τεράστιες δυνατότητες της τεχνολογίας συνδυάζει τον ανθρώπινο παράγοντα με την ψηφιακή εποχή. Τα phygital καταστήματα της Insurancemarket.gr προσφέρουνμια μοναδική εμπειρία στον καταναλωτή, χτίζοντας σταθερές σχέσεις μαζί του.

Η insurancemarket.gr είναι ευρύτερα γνωστή ως το success story που αναπτύχθηκε ακολουθώντας το moto «Συγκρίνω, Επιλέγω, Κερδίζω». Σήμερα κατέχει τη θέση του leader στη σύγκριση υπηρεσιών με 1.500.000 χρήστες πανελλαδικά με τρεις πυλώνες κερδοφορίας -την ασφάλιση, την ενέργεια και τα τραπεζικά προϊόντα και διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης ετησίως.

insurancemarket franchise 4

Η insurancemarket.gr αποτελεί το πλέον αποτελεσματικό εργαλείο σύγκρισης στα χέρια του καταναλωτή. Ο καταναλωτής του σήμερα θέλει να συγκρίνει και να επιλέγει αυτό, που του αποφέρει περισσότερο κέρδος.
Η insurancemarket.gr παρέχει το δικαίωμα στον πελάτη να αξιολογήσει και να επιλέξει τη βέλτιστη επιλογή στηριζόμενος στις δικές του προτεραιότητες. Με απλοποιημένες διαδικασίες εισάγει το κοινό στον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας και με γνώμονα την ειλικρίνεια και τη βέλτιστη εμπειρία των πελατών, προτείνει ολοκληρωμένες και έξυπνες λύσεις δημιουργώντας σταθερές σχέσεις μαζί τους.
Η insurancemarket.gr προσφέρει στο κοινό μια μοναδική εμπειρία η οποία συνεχώς εξελίσσεται. Το άνοιγμα του πρώτου phygital καταστήματος στην Ελλάδα έρχεται να καλύψει την ανάγκη της εταιρείας αλλά και του ίδιου του καταναλωτή να γνωρίζει καλύτερα την insurancemarket.gr εμπειρία.

InsuranceMarket logo 400dpiΌλοι εμείς στο insurancemarket, είμαστε πολύ εκπαιδευμένοι στα δύσκολα και έχουμε μάθει να μας αρέσουν οι προκλήσεις. Μέσα στην πορεία μας από μία start up 3 ατόμων σε μία εταιρεία 100+ ατόμων μέσα σε λίγα χρόνια, μάθαμε να μην αντιστεκόμαστε στις αλλαγές και να βρίσκουμε δημιουργικούς τρόπους να λύνουμε για να εξελισσόμαστε.

Μανώλης Μαρσέλλος, Γενικός Διευθυντής

insurancemarket franchise 5

Η νέα phygital εμπειρία στα insurancemarket.gr

Η insurancemarket.gr κάνοντας ένα βήμα στο μέλλον, μας παρουσιάζει τον νέο τύπο καταστημάτων, που συνδυάζει αρμονικά την τεχνολογία αιχμής με την ανθρώπινη επαφή. Σύγχρονα, minimal αλλά ταυτόχρονα άμεσα και φιλικά τα αναπτυσσόμενα μέσω franchising phygital stores της insurancemarket.gr εμπνέουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη στον σύγχρονο καταναλωτή.
Ο καταναλωτής του σήμερα είναι πιο «ψαγμένος». Απαιτεί λύσεις που να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες και όχι «προϊόν». Θέλει να μπορεί να ενημερώνεται, να συγκρίνει, να συμμετέχει. Αποζητά την ταχύτητα και απαιτεί να σέβονται τον χρόνο του. Παράλληλα όμως, θέλει να μπει σε ένα κατάστημα, να έρθει σε επικοινωνία με τον πωλητή και να έρθει σε αλληλεπίδρακριση του κοινού στο νέο αυτό εγχείρημα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας σε 500 ανθρώπους, που επισκέφθηκαν το πιλοτικό κατάστημα της insurancemarket.gr από τον Φεβρουάριο μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2020,το 95% αξιολόγησε τη διαδικασία ως εύκολη. Το 90% δήλωσε ότι βρήκε αυτό που έψαχνε και το 98% ότι εξυπηρετήθηκε σωστά, ενώπαράλληλα το conversion rate διαμορφώθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα.

insurancemarket franchise 2

Η ευελιξία ανεβάζει τις πωλήσεις 

Στις ειδικές συνθήκες που δημιούργησε η υγειονομική κρίση του COVID-19 η insurancemarket.gr απέδειξε για άλλη μια φορά ότι διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του leader της αγοράς. Επιδεικνύοντας προσαρμοστικότητα αλλά και ευελιξία επέτυχε να αυξήσει τις πωλήσεις της αλλά και να βελτιώσει τις υπηρεσίες της εν μέσω πανδημίας.
Η ευελιξία είναι κλειδί στη διαχείριση κινδύνων διότι ενισχύει την ανθεκτικότητα. Αυτό που χρειάζεται είναι να καινοτομείς γρήγορα και ανέξοδα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να δώσεις στον χρήστη αυτό που επιθυμεί τη δύσκολη ώρα, να υπερισχύσεις του ανταγωνισμού και να βελτιώσεις το brand σου.
Ακολουθώντας αυτή τη φιλοσοφία η εταιρεία, επέτυχε κατά τη διάρκεια του lockdown να αυξήσει κατά 114% τις νέες πωλήσεις, κατά 70% τους νέους χρήστες και 92,65% τις νέες προσφορές. Επιπλέον, με ρυθμό ανάπτυξής του στο 20-25% και περίπου 30 εκατομμύρια ετήσιο κύκλο παραγωγής, η insurancemarket.gr συνεχίζει και μεγαλώνει.

insurancemarket franchise 7

insurancemarkεt.gr – καινοτόμο franchise σε μια ανερχόμενη αγορά

Το όραμα της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου καινοτόμων φυσικών καταστημάτων franchise. Με μια ελκυστική πρόταση συνεργασίας που βασίζεται σε ένα δοκιμασμένο μοντέλο,
ο νέος επιχειρηματίας – franchisee έχει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθεί με ένα καινοτόμο concept σε μια νέα αγορά που ολοένα και μεγαλώνει. Πέρα όμως από την διαρκή ανάπτυξη της αγοράς χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, η πρόταση franchise της insurancemarket.gr διαθέτει όλα τα ανταγωνιστικά στοιχεία που οδηγούν στην επιτυχία:

 • Τα phygital stores της insurancemarket. gr συνδυάζουν 3 επιχειρηματικές δραστηριότητες σε 1 πρόταση. Με μία επίσκεψη στο phygital concept store της insurancemarket.gr ο καταναλωτής βρίσκει και συγκρίνει τα διαθέσιμα στην αγορά ασφαλιστικά προϊόντα, προγράμματα ενέργειας και τραπεζικά προϊόντα και μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί να κλείσει το συμβόλαιο που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του στην καλύτερη τιμή. Η τεχνολογία που έχει αναπτύξει η Insurancemarket αλλά και η γκάμα προϊόντων των phygital concept stores δημιουργούν ευκαιρίες up-selling και cross-selling.
 • Η δύναμη ενός καθιερωμένου brand. Σήμερα κατέχει τη θέση του leader
  της αγοράς με 1.500.000 χρήστες στην online πλατφόρμας της πανελλαδικά και διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης ετησίως.
 • Ο franchisee παίρνει στα χέρια τουτα εργαλεία του leader της αγοράς.
  Η insurancemarket.gr παρέχει στους franchisees της ένα δίκτυο ισχυρών συνεργατών, που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές ετιαρείες, παρόχους ενέργειας και τραπεζικά ιδρύματα.
 • Η εξέλιξη βρίσκεται στο DNA της insurancemarket.gr. Το market place της insurancemarket.gr έχει την ιδιότητα να ενσωματώνει συνεχώς νέες υπηρεσίες.
 • Εξασφαλίζει lifetime value. Η insurancemarket.gr παρέχει στους franchisees της ένα ευρύτατο υφιστάμενο πελατολόγιο, το οποίο μάλιστα εκδηλώνει πιστότητα στο brand. Πιο αναλυτικά, το 90% των πελατών της
  insurancemarket.gr ανανεώνει το συμβόλαιό του, εξασφαλίζοντας και ενισχύοντας το lifetime value και τη διαχρονική κερδοφορία για τους συνεργάτες – franchisees της εταιρείας.

Το market place της insurancemarket.gr έχει την ιδιότητα και ενσωματώνει συνεχώς νέες υπηρεσίες. Ξεκινώντας από την
ασφάλιση, επεκτάθηκε στην ενέργεια και το banking και φυσικά η εξέλιξη δεν σταματά εδώ…

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Έδρα: Ευριπίδου 31-33, 10554 Αθήνα
 • Tηλ: 210 6756200
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Σωτήρης Παπαντωνόπουλος
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 60 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €28.000
 • Entry fee: €5.000
 • Royalties: Δεν υπάρχουν
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: Δεν υπάρχει
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: [1] Σύνταγμα
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2011 / 2020
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Κρίνεται απαραίτητη
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Πανελλαδικά

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ