Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Η νέα πρόταση στην εστίαση έχει άρωμα… Ιταλίας στο IL BARRETTO

Η νέα πρόταση στην εστίαση έχει άρωμα… Ιταλίας στο IL BARRETTO

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Μια από τις αγαπημένες ethnic κουζίνες του Έλληνα καταναλωτή, σταθερή αξία στις διατροφικές του προτιμήσεις. Σε αυτό τον ιδιαίτερα δημοφιλή χώρο το IL BARRETTO είναι ο πλέον αυθεντικός εκπρόσωπος! Με μοναδικές γεύσεις, εξαιρετική ατμόσφαιρα και μια ξεχωριστή εμπειρία, αποτελεί ένα συγκροτημένο concept με υψηλή ζήτηση & αφοσιωμένο κοινό.

Το IL BARRETTO απέδειξε ότι η ιταλική κουζίνα, τόσο απλή και ταυτόχρονα τόσο gourmet, είναι ένας πραγματικός γαστρονομικός παράδεισος… Η πορεία του brand ξεκίνησε το 2008,προσφέροντας αυθεντικές ιταλικές γεύσεις που συνδυάζονται αρμονικά με το «εκρηκτικό» μεσογειακό ταμπεραμέντο. Σήμερα 3 IL BARRETTO υποδέχονται το κοινό στα μεγαλύτερα και πιο εμπορικά malls της χώρας (Golden Hall, McArthur Glen, River West).
και αποτελούν μοναδικό σημείο συνάντησης για κάθε στιγμή της ημέρας!

ilbaretto.zoom6
Το IL BARRETTO είναι ένα ολοήμερο γευστικό ταξίδι… Μπορείς να πας οποιαδήποτε στιγμή για να φας ή να πιείς ή και τα δύο! Για breakfast, brunch, lunch, dinner απολαμβάνοντας ιταλικές συνταγές για κάθε περίσταση και ώρα αλλά και για τον καφέ αποκλειστικής παραγωγής, για τα παραδοσιακά γλυκά, για ένα καλό κρασί από τις εξαιρετικές ποικιλίες που προσφέρει. Όλα με την γνωστή ιταλική… φινέτσα και όλα στο IL BARRETTO!

IL.BARRETTO.zoom2

Για breakfast, brunch, lunch, dinner με ιταλικές συνταγές για κάθε περίσταση και ώρα αλλά και για τον καφέ αποκλειστικής παραγωγής, για τα παραδοσιακά γλυκά, για ένα καλό κρασί. Όλα με την γνωστή ιταλική… φινέτσα και όλα στο IL BARRETTO!

 

Με αυθεντικό ιταλικό χαρακτήρα
Για τα φρεσκοψημένα croissants, τα πεντανόστιμα brioche, τα φημισμένα ιταλικά panini, τις θεσπέσιες σαλάτες, τις αυθεντικές ιταλικές πίτσες και μακαρονάδες, τη μεγάλη ποικιλία κυρίως πιάτων, τα ξακουστά ιταλικά γλυκά, τα εξαιρετικά κρασιά… Αλλά και για το αποκλειστικό χαρμάνι IL BARRETTO από ποικιλίες Arabica από οικογενειακές φυτείες της Νότιας & Κεντρικής Αμερικής αλλά και της Αφρικής. Για αυτό αξίζει να επισκεφτεί κανείς το IL BARRETTO! Με πάνω από 50 προμηθευτές, που επιλέγονται με τα πλέον αυστηρά κριτήρια, τα προϊόντα του IL BARRETTO εγγυώνται την απαράμιλλη ποιότητα & ξεχωρίζουν για την γευστική υπεροχή τους. Στον χώρο κυριαρχεί η elegant διακόσμηση που ξεχειλίζει από ιταλική φινέτσα και μας ταξιδεύει νοερά σε κάθε γωνιά της Ιταλίας…. από τη Ρώμη, τη Φλωρεντία και από τη Νάπολι στο Μιλάνο!
Ένα all day στέκι για όλες τις ώρες με αυθεντικό ιταλικό χαρακτήρα, αφοσιωμένο πελατολόγιο και ποικιλία που καλύπτει κάθε γευστική απαίτηση…

{gallery}ilbarreto{/gallery}

Ο δεκάλογος του… IL BARRETTO
1) Ο μεσογειακός χαρακτήρας της και η «εγγύτητα» των γεύσεων της με την ελληνική, κατατάσσουν διαχρονικά την ιταλική κουζίνα και το IL BARRETTO στις πρώτες προτιμήσεις του Έλληνα καταναλωτή.
2) Καινοτομία που συνδυάζει το comfort food με το gourmet μέσα από ένα αυθεντικό ιταλικό πλήρες μενού σε πραγματικά «νόστιμη» τιμή!
3) Ολοήμερο γευστικό ταξίδι. Η προϊοντική σειρά καλύπτει κάθε στιγμή της ημέρας (breakfast, brunch, lunch, dinner) και απευθύνεται σε πολλαπλές αγορές (για καφέ, πρωινό, brunch, μεσημεριανό, γρήγορο γεύμα, γλυκό, για ένα καλό κρασί).
4) Πλήρες προϊοντικό μείγμα που απευθύνεται σε μια μεγάλη αγορά, συναποτελούμενη από πολλαπλά κοινά.
5) Updated platting, με καινούρια πιάτα ώστε να διατηρείται αμείωτο το γαστρονομικό ενδιαφέρον των πελατών
6) Πολυδιάστατο (café – bar – restaurant) με ένα ιδιαίτερα αποδοτικό μοντέλο καταστήματος.
7) Ανταγωνιστικό food cost λόγω της μεγάλης διαπραγματευτικής δύναμης της μητρικής εταιρείας και της σύναψης αποκλειστικών συνεργασιών με επιλεγμένους προμηθευτές.
8) Υψηλά περιθώρια κέρδους, αντίστοιχα των καλών εστιατορίων.
9) 4 αποδοτικοί τύποι καταστημάτων
10) Ολοκληρωμένες Ενέργειες Μάρκετινγκ & αποτελεσματικό branding

Περισσότερες πληροφορίες για την επιχειρηματική πρόταση IL BARRETTO

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ