Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις HOLIDAY EMOTIONS: Η νέα φιλοσοφία στις τουριστικές υπηρεσίες

HOLIDAY EMOTIONS: Η νέα φιλοσοφία στις τουριστικές υπηρεσίες

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Ένα μοναδικό και καινοτόμο concept στον κλάδο του τουρισμού είναι πλέον διαθέσιμο και ακούει στο όνομα… Holiday Emotions. Ένα concept που αποτελεί το μέλλον της Ελληνικής τουριστικής αγοράς και όχι μόνο!

Η πλατφόρμα της Holiday Emotions απαντά στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, προσφέροντας ένα σύνολο υπηρεσιών που καλύπτει όλα τα κοινά με προσωποποιημένα πακέτα διακοπών. Ο πελάτης μέσα από την πλατφόρμα της Holiday Emotions μπορεί να δημιουργήσει μόνος του ή σε συνεργασία με τους Travel Consultants της Holiday Emotions το πρόγραμμα διακοπών της αρεσκείας του. Από τα καταλύματα, την ενοικίαση αυτοκινήτων, αλλά κυρίως το σύνολο των δραστηριοτήτων στα μέρη που θα επισκεφθεί!
Το νέο concept απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν να αναδείξουν την περιοχή τους ως ένα διεθνή τουριστικό προορισμό (Destination Management), να δραστηριοποιηθούν στον πλέον δυναμικό κλάδο της Ελληνικής οικονομίας χωρίς να χρειαστεί να επενδύσουν σε πάγιες υποδομές όπως κάποιο τουριστικό γραφείο, ξενοδοχείο, κατάστημα κ.λπ. Οι Holiday Emotion Area Developers μπορούν μέσα από την πλατφόρμα να αναδείξουν την περιοχή τους και να προβάλλουν τα χαρακτηριστικά του τόπους τους, την ιστορία, τις δραστηριότητες που προσφέρει, τα καταλύματα, το φαγητό κ.λπ.

holidayemotions2

Όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος ταξιδιώτης για να επιλέξει τον προορισμό και να σχεδιάσει το ταξίδι του

Η τουριστική υπηρεσία του μέλλοντος

H Holiday Emotions προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος ταξιδιώτης για να επιλέξει τον προορισμό και να σχεδιάσει το ταξίδι του! Συνδυάζει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις υπηρεσίες μιας ιστοσελίδας κρατήσεων ξενοδοχείων ή εισιτηρίων, μιας διαφημιστικής πλατφόρμας, ενός οδηγού τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων, ενός online ταξιδιωτικού οδηγού, μιας ιστοσελίδας προσφορών. Μα πάνω από όλα προσφέρει την ευκαιρία σε όλους εμάς να επιλέξουμε βάσει των δικών μας-σε κάθε χρονική στιγμή- αναγκών και συναισθημάτων αυτό που θέλουμε να αποκομίσουμε από το ταξίδι μας. Ρομαντισμό, περιπέτεια, αναψυχή, ξεκούραση, ό,τι αναζητούμε μπορούμε να το σχεδιάσουμε εκ των προτέρων μόνοι μας!
Από το πού θα μείνουμε, το όχημα που θα νοικιάσουμε, το φαγητό που θα επιλέξουμε, μέχρι και τις δραστηριότητες που θα κάνουμε.
Έτσι, καθένας από εμάς μπορεί πλέον να βρει συγκεντρωμένες όλες τις επιλογές που έχει και να χτίσει το δικό του ατομικό πακέτο διακοπών, βάσει των ιδιαίτερων απαιτήσεών του (π.χ. διακοπές με πολυτέλεια, ευεξία, αθλητικές δραστηριότητες κ.λπ.), ενώ παράλληλα μπορεί να αξιοποιήσει και προεπιλεγμένες προτάσεις της εταιρείας. Έτσι διευκολύνεται και η επιλογή ενός η περισσοτέρων από τους προσφερόμενους ταξιδιωτικούς προορισμούς της πλατφόρμας.
Η Holiday Emotions πλαισιώνει τις υπηρεσίες της με επιλεγμένους και εξειδικευμένους συνεργάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό ώστε να προσφέρει πάντα τις ποιοτικότερες υπηρεσίες στον χώρο του τουρισμού.

holidayemotions4

Customized συνεργασία…

Μέσα από την πλατφόρμα, ο συνεργάτης της Holiday Emotions αποκτά τη δυνατότητα να χτίσει τον τουριστικό προορισμό της επιλογής του, και να αποκτήσει για τουλάχιστον 5 χρόνια την αποκλειστική διαχείριση καθώς και την συμμετοχή στα συνολικά έσοδα που θα δημιουργηθούν στον συγκεκριμένο προορισμό. Από πού προέρχονται τα έσοδα; Ενδεικτικά τα έσοδα του συνεργάτη προέρχονται από τις προμήθειες των εσόδων των τουριστικών προϊόντων / υπηρεσιών-Hotel Booking, Rent A car, Activities, Packages- από τις συνδρομές παρουσίας των τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων στην πλατφόρμα, από τα πακέτα προώθησης/προβολής των τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων κ.λπ.
Το επιχειρηματικό πλάνο σχεδιάζεται εξατομικευμένα για κάθε υποψήφιο και την περιοχή ενδιαφέροντός του, με βάση τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε προορισμού.

…και όλοι μαζί αναδεικνύουμε την περιοχή

Η Ηoliday Εmotions έχει δημιουργήσει έναν μηχανισμό ανατροφοδότησης και υποστήριξης των περιοχών ενδιαφέροντος με βάση τα έσοδα που παράγει κάθε περιοχή.
Από τα συνολικά έσοδα της περιοχής, ένα ποσοστό 10% -15% θα επιστρέφει στην περιοχή ως άμεση διαφήμιση στις αγορές του εξωτερικού.
Έτσι, κάθε τοπική επιχείρηση που αποφασίζει να εγγραφεί και να προβληθεί στην Holiday Emotions, βοηθάει άμεσα στην προώθηση της περιοχής της.
O HEM Area Developer αποκτάει ένα ισχυρό κίνητρο προώθησης των προϊόντων / υπηρεσιών στις επιχειρήσεις της περιοχής, καθώς επιβεβαιώνει στην πράξη τον κοινωνικό χαρακτήρα και διάθεση της Holiday Emotions για την περιοχή ενδιαφέροντος.
Με αυτό τον τρόπο, δημιουργούμε μια ισχυρή παρουσία στην περιοχή ενδιαφέροντος που στόχο έχει πέρα από τον επιχειρηματικό κόσμο να κινητοποιήσει και όλους τους τοπικούς φορείς να συμμετάσχουν στην μετατροπή της περιοχής τους σε ένα τουριστικό προορισμό (destination management).

holidayemotions6

Ο συνεργάτης γίνεται ο απόλυτος πρεσβευτής και εκπρόσωπος της περιοχής του

Σχεδιασμένο για να καλύψει της ανάγκες της αγοράς

H Holiday Emotions, ανήκει στον όμιλο εταιρειών Car ‘n Motion και αποτελεί τη φυσική εξέλιξη της μακρόχρονης παρουσίας της στον χώρο του τουρισμού, στο κομμάτι της ενοικίασης οχημάτων & της διοργάνωσης δραστηριοτήτων. Έχοντας γνώση της αγοράς και των σύγχρονων αναγκών του κοινού, η Car ‘n Motion επένδυσε και εξέλιξε αυτήν την πλατφόρμα και δημιούργησε ένα καινοτόμο concept στην ελληνική αγορά.
Ο HEM Area Developer εκτός του ότι γίνεται ο απόλυτος πρεσβευτής και εκπρόσωπος της περιοχής του, προσφέρει ενεργά στην τοπική κοινωνία, αναδεικνύει την τοπική κουλτούρα, ενώ παράλληλα επωφελείται από:

  • την αποκλειστική διαχείριση του επιλεγμένου προορισμού στην πλατφόρμα της holiday emotions
  • την αποκλειστική προώθηση τουριστικών υπηρεσιών & προϊόντων της holiday emotions στον επιλεγμένο προορισμό
  • την ανάπτυξη περιεχομένου και προώθηση στο εξωτερικό για τον επιλεγμένο προορισμό (destination management)
  • τη διαχείριση & εξυπηρέτηση όλων των επισκεπτών στον επιλεγμένο προορισμό
  • την πρόσβαση στις κεντρικές συμφωνίες με προμηθευτές τουριστικών προϊόντων & υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα
  • τα οφέλη μια κεντρικής προώθησης του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος στο εξωτερικό
  • την εκπαίδευση και καθοδήγηση από τα έμπειρα στελέχη της holiday emotions
  • την διαρκή υποστήριξη σε FIT πακέτα από την holiday emotions
  • την προώθηση του προγράμματος πιστότητας Happy Traveler

H holiday emotions αναπτύσσεται με το μοντέλο του licensing στις κυριότερες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ