Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις BATTERY PARK: Η εξειδίκευση στην αγορά συσσωρευτών

BATTERY PARK: Η εξειδίκευση στην αγορά συσσωρευτών

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Διαθέτοντας την πληρέστερη και μεγαλύτερη γκάμα μπαταριών στην Ελλάδα, το δίκτυο καταστημάτων battery park διαγράφει μια σταθερή πορεία δυναμικής ανάπτυξης σε μια αγορά με σημαντικά περιθώρια και προοπτικές.

Μέσα από τη δημιουργία του δικτύου καταστημάτων διάθεσης μπαταριών battery park, η Γ.Δ. ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ ΑΒΕΕ αξιοποιεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία σχεδόν 38 ετών στον κλάδο πώλησης συσσωρευτών στην Ελλάδα και δημιουργεί μια επώνυμη και ολοκληρωμένη πρόταση στο χώρο. Σύγχρονο, δυναμικό, ευέλικτο, το battery park προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Με δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο και χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης, η battery park συνιστά την νέα επιχειρηματική πρόταση στο franchising. Ένα τελείως διαφοροποιημένο concept σε μια διαρκώς αναπτυσσόμενη και γεμάτη ευκαιρίες αγορά.

battery2

Δυναμική αγορά-Μεγάλη γκάμα εφαρμογών

«Στόχος μας να τοποθετηθούμε στην αγορά ως η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα καταστημάτων μπαταριών στην Ελλάδα που προσφέρει μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία στον καταναλωτή» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Δημήτρης Ρουσσάκης, Διευθυντής Marketing της εταιρείας. «Ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!». Όπως μας εξηγεί ο κ. Δ. Ρουσσάκης, το battery park είναι η φυσική εξέλιξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας. «Η επιθυμία της Γ.Δ. ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. να εξελίσσεται διαρκώς ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μια δυναμικής αγοράς όπως είναι αυτή των συσσωρευτών, οδήγησε στην δημιουργία του battery park.
Η εταιρεία, μέσω του battery park σχεδιάζει τη διαφοροποίησή της σε σχέση με τον ανταγωνισμό μέσω της λειτουργίας εξειδικευμένων καταστημάτων σε Αττική και περιφέρεια, τα οποία παρέχουν υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης για κάθε ανάγκη που σχετίζεται με συσσωρευτές. Προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών όπως οχήματα, σκάφη, φωτοβολταϊκές εφαρμογές, συστήματα ασφαλείας, UPS, τηλεφωνικά κέντρα, ναυτιλία, ενώ δραστηριοποιείται σε αγορές με έντονη δυναμική και μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης. Παράλληλα διανέμει πανελλαδικά μια μεγάλη γκάμα από επώνυμες μπαταρίες κορυφαίων κατασκευαστών (Yuasa, ACDelco, GS, Suntech, Exide, Odyssey, Optima, Trojan, Aokly, Supreme). Εκτός όμως από όλα τα κορυφαία και αναγνωρισμένα brands, η τεχνογνωσία, η εξειδίκευση και η ποικιλία των υπηρεσιών που προσφέρει το batterypark.gr είναι αυτό που επιτυγχάνει τη δημιουργία σταθερού πελατολογίου και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις στο κατάστημα.

www.batterypark.gr

Πέραν των εξειδικευμένων σημεία πώλησης battery park, το δίκτυο υποστηρίζεται από ένα πλήρως λειτουργικό e-shop (www.batterypark.gr), το οποίο χαρακτηρίζεται από σύγχρονη πλατφόρμα e-shopping, με παρουσία όλων των προϊοντικών κατηγοριών της εταιρείας, καθώς και λειτουργία call center για τηλεφωνικές παραγγελίες και ενημέρωση. Το site ανανεώνεται συνεχώς με νέα προϊόντα τα οποία οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

battery3

Υψηλή τεχνογνωσία

Μέσα από ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, ο franchisee του battery park έχει πρόσβαση σε τεχνογνωσία, κορυφαία εκπαίδευση και διαρκή υποστήριξη. Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα υποστήριξης του battery park περιλαμβάνει τους ακόλουθους τομείς:

Σχεδιασμό καταστήματος

Προμήθεια προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς
Εκτεταμένα προγράμματα αρχικής και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης με την υποστήριξη και πιστοποίηση των οίκων που αντιπροσωπεύει η εταιρεία στο εξωτερικό
Εγχειρίδια σημείου πώλησης
Τεχνική υποστήριξη
Πρόσβαση στο εταιρικό Website και στα Social Medias
Marketing ( Διαρκείς προωθητικές ενέργειες σε Internet, Έντυπα, Β2Β επικοινωνία)
Συμμετοχή στο πρόγραμμα ανακύκλωσης μπαταριών

Καθώς τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του battery park διαρκώς εξελίσσονται, παρουσιάζονται συνεχώς νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη της επιχείρησης σε μια δυναμική αγορά που κινείται ανοδικά!

Προφίλ Υποψηφίου

Το battery park απευθύνεται σε franchisees που ο καθένας μπορεί να έχει και ένα διαφορετικό υπόβαθρο. «Κάποιοι franchisees μπορεί να προέρχονται από κάποια επιχείρηση και να αποφασίσουν πως ήρθε η στιγμή να γίνουν αυτοί ο εργοδότης του εαυτού τους. Κάποιοι άλλοι απλά μπορεί να επιθυμούν να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση και ίσως κάποιοι μπορεί να είναι ήδη πετυχημένοι επιχειρηματίες που επιθυμούν να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους σε έναν κλάδο που διαρκώς αναπτύσσεται», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Δ. Ρουσσάκης. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι συνεργάτες γίνονται μέλη ενός δικτύου και αποκτούν άμεση πρόσβαση σε περισσότερο από 38 χρόνια τεχνογνωσίας της Γ.Δ. ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. «Αυτό και μόνο αποτελεί εγγύηση για κάθε franchisee ότι λαμβάνει κορυφαία εκπαίδευση και διαρκή υποστήριξη και ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο που εδώ και τόσα χρόνια γνωρίζει την επιτυχία…».

battery4

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ