HOT HOT BURGER BAR: Το success story των… burgers

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Αυθεντικά burgers και δυνατό rock ’n roll στο πιο “hot” franchise της γρήγορης εστίασης. Τα HOT HOT BURGER BAR διαγράφουν μια ξέφρενη πορεία ανάπτυξης και έχουν καθιερωθεί ως η fast good επιλογή μιας δυναμικής αγοράς.

Ουρές σχηματίζονται καθημερινά για τα ζουμερά burgers και κάθε κατάστημα αποδεικνύει ότι το HOT HOT BURGER BAR έχει τη συνταγή της επιτυχίας… Όνομα διάσημο, γεύση απολαυστική, ποιότητα υψηλή, περιβάλλον οικείο και ταυτόχρονα μοναδικό! Στα ηχεία, δυνατό rock & roll από το Hook radio world class rock και μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που «μεταφέρει» τον καταναλωτή στις λαμπερές δεκαετίες του ΄50 και του ’60! Με 3 profit center, 24ωρο μοντέλο λειτουργίας και χαμηλό food cost, το HOT HOT BURGER BAR συνιστά το Νο1 δίκτυο burger bar της αγοράς, πετυχαίνει υψηλές αποδόσεις και κυριαρχεί!

hothotburger9Κάθε κατάστημα αποδεικνύει ότι το HOT HOT BURGER BAR έχει τη συνταγή της επιτυχίας

 

Tα ROCK … burgers της πόλης
Ξεκίνησε σαν μυστικό, εξελίχθηκε σαν trend και πλέον αποτελεί «σταθμό» για όλους, άνδρες και γυναίκες, μικρούς και μεγάλους, oποιαδήποτε στιγμή της ημέρας! Σεπτέμβρης του 2012 και το πρώτο πιλοτικό κατάστημα HOT HOT BURGER BAR στη Ν. Φιλαδέλφεια είναι γεγονός… Η εμμονή στην ποιότητα και μοναδικότητα των συνταγών και γεύσεων οδήγησαν στη γρήγορη αποδοχή από το κοινό. Το 2013 η οικογένεια του HOT HOT BURGER BAR μεγαλώνει. Η ομάδα του ΗΟΤ ΗΟΤ έχοντας αποκτήσει εμπειρία και δημιουργήσει τις απαραίτητες διαδικασίες και συστήματα ελέγχου επιλέγει να δοκιμαστεί σε μια άκρως απαιτητική αγορά, στο κέντρο της Αθήνας. Το σημείο κομβικό, οδός Πραξιτέλους και οι… ουρές για τα φρέσκα και αυθεντικά «HOT HOT» burgers δεν άργησαν να σχηματιστούν! Σερβίροντας πάνω από 500 πελάτες την ημέρα, ένα νέο «στέκι» είναι ήδη γεγονός και όλες οι βόλτες στο κέντρο της πόλης ξεκινούν ή καταλήγουν εκεί… Απρίλιος 2014 και η οικογένεια HOT HOT μεγαλώνει, ταξιδεύει εκτός Αττικής και σερβίρει τα δημοφιλή burgers στην Χαλκίδα. Σήμερα, 9 σημεία σε Αττική και Χαλκίδα σε καλούν να απολαύσεις το καλύτερο burger στη μοναδική σχέση ποιότητας-τιμής που μόνο το HOT HOT ξέρει να προσφέρει. Μετά τη Φιλαδέλφεια, τη Χαλκίδα και την Πραξιτέλους τα ζουμερά «HOT» burgers, πήγαν Ηλιούπολη, Πειραιά, Χολαργό, Χαλάνδρι, Περιστέρι και Χαϊδάρι! Νέα HOT HOT BURGER BAR αναμένονται να λειτουργήσουν σε Πανόρμου, Καλλιθέα και Ζωγράφου, καθώς και σε Ηράκλειο Κρήτης και Θεσσαλονίκη. Όλα συνεργασίες franchise μια και… «Στα HOT HOT BURGER BAR αξίζει να επενδύσεις!», όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι οι franchisees του δικτύου.

hothotburger1

Το πιο «HOT» franchise!
Καινοτόμο concept, ισχυρό brand name με ένα 24ωρο business model που περιλαμβάνει sit in, take away, delivery!
Με αποδεδειγμένη επιτυχία και φανατικό κοινό δίνει την ευκαιρία σε υποψήφιους franchisees να ενταχθούν σε ένα δίκτυο με αποδεδειγμένα υψηλές πωλήσεις και μοναδική κερδοφορία.
Πληρότητα όλο το 24ωρο: Αρκεί μια επίσκεψη σε ένα από τα κατάμεστα καταστήματα του δικτύου, για να διαπιστώσετε και οι ίδιοι την υψηλή ζήτηση των προϊόντων του.
Πλήρως ενημερωμένος κατάλογος που πέρα από τα διάσημα λαχταριστά burgers περιλαμβάνει επίσης Ηot Dogs, Chicken Nuggets, Salads, Potatoes, Αmerican Toasts, Ribeyes, καφέ, ποτά και αναψυκτικά.
Διαφοροποιημένο format καταστήματος & ιδιαίτερη rock ‘n roll ατμόσφαιρα, που ταξιδεύουν γευστικά και μουσικά στις λαμπερές δεκαετίες του ‘50 και ‘60.
Ιδιαίτερα αποδοτική επένδυση με χαμηλά λειτουργικά έξοδα και χαμηλό food cost.
Υψηλές πωλήσεις για απόσβεση μόλις σε 1,5 χρόνο!
Εκατοντάδες θετικές αναφορές στα κοινωνικά δίκτυα, που υποστηρίζονται από ενέργειες ολοκληρωμένου μάρκετινγκ συντελούν μέρα με τη μέρα στο χτίσιμο ενός ισχυρού brand.
Εσείς θα μυηθείτε στον κόσμο τους…;

{gallery}hot.hot{/gallery}

Περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση HOT HOT BURGER BAR

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ