Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Hookah Joy: O απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του Ναργιλέ

Hookah Joy: O απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του Ναργιλέ

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Σε μια αγορά που ολοένα μεγαλώνει, το Hookah-Joy αποτελεί τον παράδεισο των φίλων του Ναργιλέ. Με πλούσιο κατάλογο προϊόντων σε ό,τι αφορά τους ναργιλέδες το Hookah Joy δίνει ολοκληρωμένες εναλλακτικές λύσεις καπνίσματος, χρησιμοποιώντας τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες. 

 Στόχος του Hookah Joy είναι να βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες ολοένα και περισσοτέρων καταναλωτών. Με γνώμονα αυτό η πρόταση franchise του Hookah Joy έχει στόχο να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών στην ανερχόμενη αγορά του ναργιλέ και κατ’ επέκταση της διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου.

hookahjoy store 1

Η αγορά του Ναργιλέ

Ο Ναργιλές αφορά μια αγορά που βρίσκεται σε εξέλιξη και συνεχώς αναπτύσσεται. Tο μέγεθος της αγοράς καπνού και Ναργιλέ παρουσίασε ραγδαία αύξηση το 2020, με CAGR (ετήσιο ποσοστό ανάπτυξης) 9,9%. Το 2019, το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς καπνού και Ναργιλέ ήταν 19 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να φθάσει τα 37 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του 2026.Οι Δυτικές χώρες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον Ναργιλέ. Σύμφωνα με το Google Trends, πρώτη θέση στην αναζήτηση της λέξης “hookah bar” παίρνει η Γερμανία, μετά η Ελβετία, η Αυστρία και οι ΗΠΑ. Η βιομηχανία Ναργιλέ παρουσιάζει μεγάλη δυναμική καθώς δεν αποτελεί ένα ακόμα trend αλλά μια κουλτούρα, έναν λόγο για να συναντηθούμε, να επανενωθούμε και να περάσουμε ποιοτικό χρόνο.

hookah. joy logo

To Hookah Joy συνδυάζει την απόλαυση με τη δημιουργία κοινότητας.

 

Η κουλτούρα του Ναργιλέ

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τον Nαργιλέ για να χαλαρώσουν. Ο ναργιλές είναι απόλαυση εδώ και αιώνες, αλλά στον σημερινό μοντέρνο κόσμο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε αυτόν στο τέλος μιας κουραστικής μέρας. Για τον σύγχρονο καταναλωτή, ο Ναργιλές είναι πιο συναρπαστικός από τα κανονικά τσιγάρα. Όχι μόνο για τα αρώματά του αλλά επειδή έχει καλύτερη γεύση από τα παραδοσιακά τσιγάρα.

Το εναλλακτικό κάπνισμα μέσω Nαργιλέ θεωρείται πιο υγιεινό καθώς δεν περιέχει τα ποσοστά πίσσας και νικοτίνης που έχουν τα κανονικά τσιγάρα. Το κάπνισμα Nαργιλέ είναι τρόπος ζωής και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Ο Nαργιλές σε βάζει στη διαδικασία να γίνεις μέλος μιας ομάδας. Γίνεσαι μέρος μιας κοινότητας που έχει την ίδια απόλαυση και συγχρόνως γνωρίζεις νέους ανθρώπους, συζητάς και κοινωνικοποιείσαι.

hookah joy 12

Χτίζοντας σταθερές σχέσεις με τον καταναλωτή

Το ΗοοKah Joy απευθύνεται στους λάτρεις του Nαργιλέ που είναι ενημερωμένοι και αναζητούν τα πιο ποιοτικά προϊντα. Στο ΗοοKah Joy μπορούν να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους αυτή. Η ομάδα του ΗοοKah Joy είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση καθώς γνωρίζει ότι η σχέση με τον πελάτη ξεκινάει από τη στιγμή, που θα αγοράσει τον Nαργιλέ του.

Ο Ναργιλές εκτός από το βασικά εξαρτήματα χρειάζεται και κάποια περιφερειακά αξεσουάρ όπως καπνό, κάρβουνα, πιπάκια κ.ά. Και σε αυτό το ΗοοKah Joy βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή καθώς διαθέτει μια πλούσια γκάμα αξεσουάρ και ανταλλακτικών Nαργιλέ. Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων ΗοοKah Joy είναι εκείνη που δημιουργεί ισχυρές σχέσεις με τον πελάτη, ο οποίος ξέρει ότι το ΗοοKah Joy είναι ο απόλυτος προορισμός του Ναργιλέ.

hookahjoy store 3

Δυο κανάλια εσόδων σε ένα κατάστημα

Τα καταστήματα Hookah Joy μπορούν να εξυπηρετήσουν ιδιώτες αλλά και άλλες επιχειρήσεις. Ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί από το Hookah Joy αξεσουάρ, καπνούς, ανταλλακτικά και ολόκληρους ναργιλέδες για προσωπική του χρήση (B2C).

Καθώς το φανατικό κοινό του Nαργιλέ ολοένα και μεγαλώνει, πολλές επιχειρήσεις προσθέτουν στο προϊοντικό τους μείγμα, τον Nαργιλέ προσελκύοντας περισσότερο κόσμο. Το Hookah Joy είναι ο κατάλληλος προμηθευτής για αυτές τις επιχειρήσεις καθώς διακρίνεται για την ποιότητά του, τα καινοτόμα προϊόντα του αλλά και τις προσιτές τιμές του (B2B).

Ο Ναργιλές αφορά μια ολόκληρη φιλοσοφία, έναν τρόπο ζωής που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.

Συνεργασία με τους ειδικούς

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του Hookah Joy έχει στο επίκεντρό της το όφελος και την ευημερία του συνεργάτη, διαθέτοντας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε μια αγορά που συνεχώς μεγαλώνει και εξελίσσεται δημιουργώντας εξαιρετικές ευκαιρίες ανέλιξης.

  • Ολοκληρωμένο concept με ξεκάθαρη ταυτότητα: Το Hookah Joy προτείνει μια επιχειρηματική πρόταση με ξεκάθαρη ταυτότητα και εξειδίκευση στον χώρο του ναργιλέ. Η πολυετή πορεία της εταιρείας, την έχει εξοπλίσει με ισχυρά εργαλεία που τη διαφοροποιούν στην αγορά της. Αποκλειστικές συμφωνίες με διεθνείς προμηθευτές, διαδικασίες και συστήματα για τη βέλτιστη λειτουργία της επιχείρησης και ενέργειες marketing που αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα.
  • Κοινό που συνεχώς ανανεώνεται: Συνεχώς και ολοένα περισσότερο κοινό στρέφεται προς τον Ναργιλέ καθώς συνδυάζει τον υγιεινό τρόπο καπνίσματος με την αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους που έχουν την ίδια απόλαυση.
  • Ανταγωνιστικό προϊοντικό μείγμα: Αποστολή του Hookah Joy είναι η ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων σε συνδυασμό με τις value for money τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση, δημιουργούν ευχαριστημένους πελάτες και χτίζουν σχέσεις αξιοπιστίας και πιστότητας με το κοινό.
  • Ισχυρό brand name: Με την πάροδο του χρόνου έχει επιτύχει να είναι ένα αναγνωρίσιμο brand name συνώνυμο της ποιότητας, με ευρύ πελατολόγιο. Η δημοτικότητα αυτή ωφελεί και τον νέο συνεργάτη.

hookah joy

Στο πλευρό του franchisee

Η ομάδα του Hookah Joy, από την πρώτη κιόλας στιγμή, καθοδηγεί τον franchisee, για να πάρει όλες τις σωστές αποφάσεις που θα ισχυροποιήσουν την επιχείρησή του. Με αυτό τον τρόπο ο νέoς συνεργάτης λαμβάνει όλη την τεχνογνωσία, τη κατάλληλη εκπαίδευση, την στρατηγική marketing και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το κατάστημά του να είναι έτοιμο για το grand opening.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ