Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Hookah Joy: Ευκαιρία franchise δίπλα στον ηγέτη της αγοράς

Hookah Joy: Ευκαιρία franchise δίπλα στον ηγέτη της αγοράς

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

πανοραΓια τους ανθρώπους του Hookah Joy, ο ναργιλές δεν είναι απλά μια εμπορική συναλλαγή. Ο ναργιλές αφορά μια ολόκληρη φιλοσοφία, έναν τρόπο ζωής που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Όλη αυτή τη φιλοσοφία και την τεχνογνωσία θέλει να μοιραστεί η ομάδα του Hookah Joy με τους νέους της συνεργάτες, οικοδομώντας ένα δυνατό και πετυχημένο δίκτυο.

 Το Hookah Joy είναι ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του ναργιλέ έχοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων και αξεσουάρ ναργιλέ. Σε μια αγορά με δυναμική ανάπτυξη, διευρύνει το δίκτυό του, προσφέροντας μια από τις πιο ελκυστικές προτάσεις franchise. Στη φιλοσοφία του ναργιλέ η απόλαυση συνδυάζεται με τη δημιουργία κοινότητας. Αυτό είναι και βασικό μήνυμα του Hookah Joy. Το πάθος, η αγάπη και το μεράκι του Hookah Joy για την κουλτούρα του ναργιλέ είναι ο βασικός λόγος επιτυχίας του brand.

hookah joy store 6

Η απόλαυση του ναργιλέ
Για τον σύγχρονο καταναλωτή, ο Ναργιλές είναι πιο συναρπαστικός από τα κανονικά τσιγάρα. Όχι μόνο για τα αρώματά του αλλά επειδή έχει πιο ωραία γεύση από τα παραδοσιακά τσιγάρα. Επιπλέον, λειτουργεί σαν καθημερινή μορφή «εξόδου» ύστερα από μια κουραστική μέρα. Επιπροσθέτως, το κάπνισμα μέσω Nαργιλέ θεωρείται πιο υγιεινό καθώς δεν περιέχει τα ποσοστά πίσσας και νικοτίνης των κανονικών τσιγάρων.
 
Το κάπνισμα Nαργιλέ είναι τρόπος ζωής και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Ο Nαργιλές σε βάζει στη διαδικασία να γίνεις μέλος μιας ομάδας. Γίνεσαι μέρος μιας κοινότητας που έχει την ίδια απόλαυση και συγχρόνως γνωρίζεις νέους ανθρώπους, συζητάς και κοινωνικοποιείσαι.
 
hookah joy logo 1
 

Θέλουμε να μοιραστούμε το πάθος και τα μυστικά αυτής της αγοράς δημιουργώντας μια δεμένη ομάδα συνεργατών franchise. Το Hookah Joy είναι μια ευκαιρία για κάποιον που θέλει να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση.

Χρήστος Κατικαρίδης, ιδρυτής και εμνευστής του Hookah Joy

 
Ειδικοί στο ναργιλέ

Όλα ξεκίνησαν το 2017 όταν ο ιδρυτής του Hookah Joy, Χρήστος Κατικαρίδης, είδε ότι η αγορά του Ναργιλέ γιγαντώνεται στην Ευρώπη και το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού ολοένα και μεγαλώνει. Κάνοντας ο ίδιος έρευνα πάνω στη φιλοσοφία του Ναργιλέ και παρακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις, άρχισε να στήνει το Hookah Joy. Σήμερα το Hookah Joy μοιράζεται το πάθος του για τον Ναργιλέ με το κοινό και έχοντας συνάψει αποκλειστικές συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες αξεσουάρ ναργιλέ και καπνού, προσφέρει αποκλειστικά προϊόντα και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Μια επιχειρηματική πρόταση – Δύο κανάλια εσόδων
Τα καταστήματα Hookah Joy μπορούν να εξυπηρετήσουν ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις. Ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί από το Hookah Joy αξεσουάρ, καπνούς, ανταλλακτικά και ολόκληρους ναργιλέδες για προσωπική του χρήση (B2C).
 
Και καθώς το ενδιαφέρον ολοένα και μεγαλώνει, πολλές επιχειρήσεις προσθέτουν στο προϊοντικό τους μείγμα, τον Nαργιλέ προσελκύοντας περισσότερο κοινό. Το Hookah Joy είναι ο κατάλληλος προμηθευτής καθώς διακρίνεται για την ποιότητά του, τα καινοτόμα προϊόντα του αλλά και τις προσιτές τιμές του (B2B).
 
hookahjoy store 3
 
Γιατί Hookah Joy

Η ομάδα του Hookah Joy μοιράζεται το πάθος της και τα μυστικά του ναργιλέ δημιουργώντας μια δεμένη ομάδα συνεργατών franchisee. H επιχειρηματική πρόταση Hookah Joy εμπεριέχει όλα τα στοιχεία που οδηγούν στην κερδοφορία.

Μια αγορά που συνεχώς αναπτύσσεται. Ο ναργιλές αφορά μια αγορά που βρίσκεται σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα το μέγεθος της αγοράς καπνού και ναργιλέ 2020 αυξάνεται ραγδαία με CAGR (ετήσιο ποσοστό ανάπτυξης) 9,9%. Το 2019, το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς καπνού και ναργιλέ ήταν 19 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να φθάσει τα 37 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του 2026. Ο ναργιλές είναι ένας εναλλακτικός και πιο υγιεινός τρόπος καπνίσματος με εξωτικά αρώματα και γεύσεις. Όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται προς στον ναργιλέ, καθώς συνδυάζεται με την καλή παρέα, την αλληλεπίδραση με νέους ανθρώπους και την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και συναισθημάτων.

Επιχειρηματική πρόταση με ξεκάθαρη ταυτότητα και εξειδίκευση στην αγορά του ναργιλέ. Η πολυετής πορεία της εταιρείας στον χώρο, την έχει εξοπλίσει με ισχυρά εργαλεία που τη διαφοροποιούν στην αγορά της: Αποκλειστικές συμφωνίες με διεθνείς προμηθευτές, διαδικασίες και συστήματα για τη βέλτιστη λειτουργία της επιχείρησης και ενέργειες marketing που αυξάνουν την αναγνωσιμότητα. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων σε συνδυασμό με τις value for money τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση, δημιουργούν ευχαριστημένους πελάτες και το Hookah Joy γνωρίζει πολύ καλά πώς να αναπτύσσει σχέσεις αξιοπιστίας και πιστότητας με το κοινό. Με την πάροδο του χρόνου έχει επιτύχει να είναι ένα αναγνωρίσιμο brand name συνώνυμο της ποιότητας, με ευρύ πελατολόγιο. Δημοτικότητα που ωφελεί τον νέο συνεργάτη.

hookahjoy store 5 1

Εκτός όμως από τα σημεία υπεροχής που έχει η πρόταση του Hookah Joy, ο franchisee επωφελείται από ένα σύστημα υποστήριξης διαδικασιών και συστημάτων για τη σωστή και επιτυχημένη λειτουργία του καταστήματός του. Με αυτόν τον τρόπο ο συνεργάτης λαμβάνει όλη την απαιτούμενη τεχνογνωσία, την ολοκληρωμένη εκπαίδευση, τη στρατηγική marketing και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να νιώθει ασφαλής. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το κατάστημά του θα είναι έτοιμο για το grand opening.

Η ομάδα του Hookah Joy παρέχει όλη την υποστήριξη που χρειάζεται ο franchisee σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους, που γνωρίζει πως έχει δίπλα του ένα αξιόπιστο δίκτυο να τον στηρίζει

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Έδρα: Ιουλιανού 24, Θεσσαλονίκη
 • Tηλ: +302106756200
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Χρήστος Καρικατίδης
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 80 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €30.000
 • Entry fee: €8.000
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 2%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: [1]
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: [1]
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: [2]
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2018/2021
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Πανελλαδικά
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Hookah Joy πρόταση franchise

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ