HERACLIS: No 1 παγωταρία στην Κύπρο!

σύνταξη thodoris
0 σχόλια

O Ηeraclis, για πάνω από 80 χρόνια συντροφεύει τους κατοίκους της Λευκωσίας με τον πιο γλυκό τρόπο. Το παγωτό είναι η γεύση της χαράς για κάθε ηλικία! Μία παραδοσιακή τελετουργία που μένει αναλλοίωτη στον χρόνο ενώ παράλληλα εκσυγχρονίζεται και ακολουθεί τις τάσεις της εποχής.

Ο Heraclis όντας leader της κυπριακής αγοράς παγωτού, μοιράζεται με υποψήφιους συνεργάτες – franchisees γνώση και εμπειρίες, για τη δημιουργία της δικής τους παγωταρίας, με στόχο να φέρουν σε κάθε γειτονιά ένα κατάστημα Heraclis.

Η παγωταρία του δικτύου στην οδό Λήδρας, που δημιουργήθηκε το 1939 με μόλις -τότε- πέντε γεύσεις, ήταν η αφετηρία για τη δημιουργία του αγαπημένου μας γλυκίσματος, το οποίο σήμερα το βρίσκουμε σε 35 διαφορετικές επιλογές. Ο επισκέπτης ενός καταστήματος Heraclis μπορεί να απολαύσει πέραν του παγωτού, νόστιμα γλυκίσματα και να πιει τον καφέ ή τον χυμό του. Το μενού της παγωταρί[1]ας είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε το κατάστημα να έχει μεγάλη επισκεψιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από κόσμο κάθε ηλικίας. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα κατάστημα που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην αγορά παγωτού στην Κύπρο και συ[1]νεχίζει να εξελίσσεται, προσφέ[1]ροντας γεύσεις ενός σχεδόν αιώνα!

Ακόμα κι ένας αρχάριος που δεν έχει ιδέα από το παγωτό, θα μπορέσει να δουλέψει εφόσον ασχοληθεί κι εννοείται θα του μεταφέρουμε όλη την τεχνογνωσία μας.

heraclis franchise2 estiasi

Αγάπη που κρατάει… χρόνια

Στην Κύπρο, η αγορά του παγωτού είναι από τις πλέον «θερμές», πολλές δεκαετίες τώρα. H ιστορία του κυπριακού παγωτού πάει πολλά χρόνια πίσω, όπου η φαντασία και η έλλειψη προηγμένης τεχνολογίας δημιούργησαν παγωτά που συνοδεύουν μέχρι σήμερα τη ζωή των καταναλωτών της χώρας. Ξεκινώντας 83 χρόνια πριν, ο Ηράκλης Δημητρίου άνοιξε ένα μικρό καφέ, στον Μακρύδρομο της Λευκωσίας και με τις λαχταριστές δημιουργίες του πέτυχε, μέσα σε λίγα χρόνια, να εξελιχθεί στην πρώτη βιοτεχνία παγωτού στη Λευκωσία!

Με την πάροδο του χρόνου η επιχείρηση επεκτάθηκε και στις υπόλοιπες πόλεις της Κύπρου με σημεία πώλησης σε Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο. Σήμερα, ακολουθώντας τις ευκολίες που παρέχει η τεχνολογία, η παρασκευή του παγωτού γίνεται με σύγχρονα μέσα, σε ένα μοντέρνο εργοστάσιο που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Έγκωμης και από εκεί διατίθεται σε όλη την Κύπρο.

iraklis franchise pagota

Σημείο συνάντησης με διαλεκτές γεύσεις

Τα παγωτά Heraclis μιλάνε στην καρδιά όλων των ανθρώπων. Σε αυτούς που επιθυμούν να γευτούν ένα παγωτό φτιαγμένο με την παραδοσιακή και αναλλοίωτη συνταγή τόσων ετών, με αδιαπραγμάτευτη ποιότητα υλικών και υπηρεσιών. Σε αυτούς που κάνουν τη βόλτα τους στον πεζόδρομο της περιοχής και ξαποσταίνουν για ένα παγωτό, σε αυτούς που θέλουν να περάσουν ποιοτικό και απολαυστικό χρόνο με την παρέα τους, σε αυτούς που το παγωτό είναι ο τρόπος για να τους φτιάξει μια δύσκολη μέρα. «Τα καταστήματα Heraclis εκπέμπουν καθαριότητα, φιλοξενία.

Διαθέτουμε ωραίες βιτρίνες, ορατές στους περαστικούς. Ακόμα κι ένα παιδάκι 3-4 χρονών, μπορεί να δει τα παγωτά μας, χωρίς να χρειαστεί να το πάρει αγκαλιά ο γονέας του. Το κατάστημα στη Λήδρας έχει πολύ μεγάλο χώρο, οπότε υπάρχει μια γωνιά για τον καθένα», αναφέρουν σε συνέντευξη στο περιοδικό FRANCHSE SUCCESS τα αδέρφια Βρόντη. Τα καταστήματα Heraclis αποτελούν πλέον σημείο συνάντησης με τη φιλική εξυπηρέτηση, το οικογενειακό περιβάλλον και τις λαχταριστές δημιουργίες να βρίσκονται στο επίκεντρο της εμπειρίας που θα ζήσει ο καταναλωτής ήδη από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.

Τα παγωτά Heraclis, με παράδοση και τεχνογνωσία στη «φαρέτρα» τους, ξεκινούν την ανάπτυξη μέσω συνεργασιών franchise. Με την παραγωγή να έχει πολλαπλασιαστεί, το παγωτό του Heraclis μπορεί να διατίθεται πλέον σε ολόκληρη την Κύπρο, δίνοντας την ευκαιρία σε υποψήφιους συνεργάτες να γίνουν μέλος μίας επιτυχημένης ομάδας που έχει αποδείξει τη διαχρονικότητά της. Ερχόμενος στο δίκτυο Heraclis, ο franchisee αποκτά τη δική του αποδοτική παγωταρία που ξυπνά μνήμες για τους παλαιότερους και δημιουργεί νέες εμπειρίες για τους μικρότερους!

heraclis ice cream franchise franchisors

Χρόνο με το χρόνο, βελτιωνόμαστε, εμπλουτίζουμε τις γεύσεις μας, ώστε να προσελκύσουμε ακόμα μεγαλύτερο κοινό.

Για τον νέο συνεργάτητου Heraclis

Η διαχρονική επιχειρηματική πρόταση Heraclis Ice Cream οδηγεί τον υποψήφιο συνερ[1]γάτη στην επιτυχία, καθώς:

  • Είναι ευέλικτη με concept που αποπνέει την παράδοση, προσαρμοσμένο στη σύγχρονη εποχή.
  • Τα προϊόντα που προσφέρει είναι προσεγμένα και φτιαγμένα από ποιοτικά υλικά, σε προσιτές τιμές, κάτι που ενισχύει την επαναλαμβανόμενη και την ανανεωμένη επισκεψιμότητα των πελατών.
  • Περιλαμβάνει γρήγορο άνοιγμα, εργαλεία grand opening & τοπικού marketing που διασφαλίζουν τη γρήγορη διείσδυση και θετική τοπική φήμη.
  • Προσφέρει υψηλή κερδοφορία – υψηλότερο μεικτό κέρδος στην κατηγορία της εστίασης
  • Παρουσιάζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.

Ακόμα, ο υποψήφιος franchisee, δεν απαιτείται να έχει κάποια προηγούμενη εμπειρία σχετικά με την εστίαση καθώς, η ομάδα του Heraclis μοιράζεται με τους συνεργάτες τις γνώσεις και τις εμπειρίες της, παρέχοντας εκπαίδευση για τη δημιουργία του δικού τους χώρου διάθεσης παγωτών, με την υπογραφή ενός ισχυρού brand. «Η πρόκληση είναι να μάθει τον τρόπο που σερβίρεται το παγωτό, πώς τοποθετείται μπροστά στη βιτρίνα. Ακόμα κι ένας αρχάριος που δεν έχει ιδέα από παγωτό, θα μπορέσει να δουλέψει εφόσον ασχοληθεί και εννοείται πως θα του μεταφέρουμε όλη την τεχνογνωσία μας. Θα είμαστε παρόντες στο κατάστημά του, ώστε να τον βοηθήσουμε, να διορθώσουμε τυχόν παραλείψεις για να βγαίνει σωστά η δουλειά» αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του Heraclis, οι οποίοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν σημαντικά τον franchisee που επιλέξει να ανοίξει ένα δικό του Heraclis.

heraclis franchise3 ice cream

O νέος συνεργάτης επωφελείται από:

  • Τη διαχρονική αξιοπιστία. Με την εμπειρία που έχει αποκτηθεί από το πέρασμα των χρόνων και με μια σύγχρονη βιομηχανία παγωτού, τα Heraclis έχουν κερδίσει τους λάτρεις του ποιοτικού παγωτού.
  • Την premium ποιότητα. H ομάδα ακολουθεί την ίδια συνταγή παγωτού όπως πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά το 1939, διαλέγοντας φρέσκα και αγνά υλικά.
  • Την ολοκληρωμένη υποστήριξη. Η έμπειρη ομάδα του Heraclis φροντίζει ώστε ο νέος συνεργάτης να εκπαιδευτεί σωστά, όσον αφορά στους τομείς της εξυπηρέτησης πελατών και της πώλησης, με στόχο την αποδοτική λειτουργεία του δικού του καταστήματος. 
  • Τις κεντρικές συμφωνίες με το δίκτυο αξιόπιστων προμηθευτών.
  • Τη σύγχρονη αρχιτεκτονική μελέτη. O franchisee αποκτά ένα κατάστημα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, το οποίο αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη διαχρονικότητα του concept.

Συνταγή που οδηγεί… σε επιτυχίατου franchisee

Η ομάδα του Heraclis πραγματοποιεί συχνά επισκέψεις σε μεγάλες εκθέσεις παγωτού στην Ιταλία και γνωρίζει πολύ καλά πώς κινείται η συγκεκριμένη αγορά, ποιες είναι οι νέες τάσεις και πώς αλλάζουν οι ανάγκες των καταναλωτών. Αναλαμβάνοντας τον ρόλο coach, καθοδηγεί τον franchisee, ώστε να πάρει όλες τις σωστές αποφάσεις που θα ισχυροποιήσουν την επιχείρησή του.

Δίνοντας βάση στις ιδιαιτερότητες και δεξιότητες του κάθε συνεργάτη, μπορεί να βρει τη σωστή «φόρμουλα» που του ταιριάζει για την ανάπτυξη της επιχείρησής του, επιφέροντας κερδοφορία. Σκοπός είναι ο συνεργάτης να είναι πάντα εφοδιασμένος με τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε να κρατά αμετάβλητη την ποιότητα και την οικειότητα που αποπνέει το brand Heraclis, έχοντας πάντα την υποστήριξη της εταιρείας.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ