Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Hans & Gretel: Το μαγικό φίλτρο επιτυχίας που ποτίζει τη διεθνή αγορά!

Hans & Gretel: Το μαγικό φίλτρο επιτυχίας που ποτίζει τη διεθνή αγορά!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Γλυκό, παραμυθένιο και μοναδικό όσο κανένα! Το δίκτυο Hans & Gretel πήρε τη μαγική του σκούπα και κάνει «χαμηλές πτήσεις» στη διεθνή αγορά, πετώντας για Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο και Μαδρίτη. Κάθε του στάση, ένα ξόρκι που δεν είναι άλλο από το «Are you hungry for magic»?

Είναι αδιαμφισβήτητα το sweet & candy factory, που κάνει κάθε επίσκεψη αξέχαστη. Εδώ η ηλικία, η εποχή και τα γούστα δεν παίζουν κανέναν ρόλο, καθώς στο Hans & Gretel όλοι γίνονται ξανά παιδιά και χάνουν την αίσθηση της εποχής του χρόνου μέσα σε αυτή την απέραντη ποικιλία από δεκάδες γλυκίσματα.

Hans and gretel Istanbul 2

Αρώματα ζύμης και κανέλας που πηγάζουν από τα chimney cakes ανακατεύονται με μυρωδιές από τις bubble waffles, κάνοντας τον πελάτη να θέλει να τα δοκιμάσει όλα από την πρώτη στιγμή. Ο «έρωτας με την πρώτη ματιά» ενισχύεται μέσα στο πολύχρωμο, ονειρικό σκηνικό κάθε καταστήματος, που μας κάνει να αναβιώσουμε φανταστικές μνήμες, τις οποίες έχουμε δημιουργήσει μέσα από τα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων. Η εμπειρία όμως, δεν σταματά εκεί! Η ονειρική διάσταση ολοκληρώνεται με τη φυσική παρουσία των ηρώων του αγαπημένου παραμυθιού, οι οποίοι «αναδεύονται» στη διαδικασία παρασκευής των γλυκισμάτων και προσφέρουν τις λιχουδιές τους σε μοναδικά packaging, που κάνουν την εμπειρία… street viral!

hans gretel LOGOΤο Hans & Gretel μιλά στην καρδιά του επισκέπτη, όπου κι αν βρίσκεται, όσο χρόνων κι αν είναι!

 
Όταν η εστίαση, έσταξε γλύκα…

Είναι σαφές. Ο σημερινός καταναλωτής αποζητά την εμπειρία, τη διαδραστικότητα και την ποιότητα. Θέλει να αφήνει το προσωπικό του αποτύπωμα και να γίνεται μέρος της ιστορίας του concept! Το Hans & Gretel αναγνωρίζοντας τη σύγχρονη αυτή ανάγκη, δημιούργησε το μαγικό δίκτυο της επιτυχίας, που δεν περιορίζεται από χωρικά ύδατα. Γιατί μιλά στην καρδιά του επισκέπτη, όπου κι αν βρίσκεται, όσο χρόνων κι αν είναι! Συγκεντρώνοντας γλυκά από όλον τον κόσμο, το Hans & Gretel αποτελεί το μαγικό spot της λιχουδιάς και αγαπημένο προορισμό για ζευγάρια, οικογένειες και τουρίστες, οι οποίοι σαν μαγεμένοι επιζητούν μια Hans & Gretel εμπειρία ξανά και ξανά!

Και τη βρίσκουν πάντα. Ένα καραμελωμένο μήλο, μια bubble waffle που κάνει κάθε φυσαλίδα να σκάει στον ουρανίσκο, candies και cotton candy πουφέρνουν το όνειρο στη γλώσσα ή ένας βέλγικος, σοκολατένιος πειρασμός είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται κανείς για να γλυκάνει τη μέρα του. Την ίδια στιγμή, το artisanal gelato και το δροσιστικό slush σε γεύσεις mohito, bubblegum, strawberry και πολλές άλλες κάνουν τον εγκέφαλο να «παγώσει» από μαγεία!

hans and gretel larnaca

Το μαγικό ξόρκι για το επιτυχημένο franchise

Πώς η παραμυθένια εμπειρία διαχέεται σαν μαγική χρυσόσκονη, σε κάθε κατάστημα της αλυσίδας; Με τις οργανωμένες δομές του δικτύου, είναι η απάντηση. Οι τυποποιημένες διαδικασίες και τα συστήματα υποστήριξης αποτελούν βασικά στοιχεία επιτυχίας. Ακόμη κι αν ο νέος συνεργάτης δεν διαθέτει σχετική εμπειρία από τον χώρο της εστίασης, θα συνεχίσει να χαμογελά, με δεδομένο ότι οι συνταγές είναι απλές στην παρασκευής τους, ενώ κοινά υλικά μπορούν να συνθέσουν αμέτρητους συνδυασμούς από λιχουδιές. Τι σημαίνει αυτό; Χαμηλό food cost και μεγιστοποίηση των κερδών του franchisee!

Παρέχοντας πλήρη καθοδήγηση στον συνεργάτη για την εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας και με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, ο νέος franchisee μπορεί να μπει στην παραμυθένια ομάδα εντός 2 μηνών. Αρκείένα μόνο πράγμα… Να είναι«hungry for profits»!

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ