Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Γρήγορα, Εύκολα, Ποιοτικά… στο ΑROMA CAFFE

Γρήγορα, Εύκολα, Ποιοτικά… στο ΑROMA CAFFE

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Για όσους θέλουν να απολαύσουν έναν καφέ ή ένα ρόφημα, μαζί με ένα μικρό χορταστικό γεύμα, σε έναν ευχάριστο χώρο. Sit in, Take Away ή delivery!

Με δυναμική παρουσία στην αγορά των street café και με δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο που οδήγησε στην ανάπτυξη 25 επιτυχημένων καταστημάτων, η αλυσίδα Aroma Caffe παρέχει μια σύγχρονη επιχειρηματική πρόταση στην γρήγορη εστίαση. Ποιοτικός καφές, snacks από αγνά υλικά, υγιεινές προτάσεις, ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και το κοινό δείχνει έμπρακτα την προτίμησή του σε κάθε κατάστημα, σε κάθε σημείο.

“CAFFE” … ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ!

Τα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, οι προσεχτικά επιλεγμένοι προμηθευτές, ο σύγχρονος σχεδιασμός καθώς και οι στρατηγικές θέσεις των καταστημάτων, κατατάσσουν την Aroma Caffe ανάμεσα στις πλέον αναπτυσσόμενες αλυσίδες στον χώρο της εστίασης.
Με ισχυρό Βrand Name και επιτυχημένη πορεία, δίνει την ευκαιρία σε υποψήφιους συνεργάτες να αξιοποιήσουν μια πρόταση με σημαντικές προοπτικές στον δυναμικό κλάδο της εστίασης.

AROMA CAFFE FRANCHISE…

• Για μια εναλλακτική πρόταση στον χώρο της εστίασης
• Για τη δυναμική ανάπτυξη με 25 καταστήματα στην Αττική και σημναντικές προοπτικές ανάπτυξης σε όλη την Ελλάδα
• Για την εξειδίκευση στις παροχές delivery
• Για τη διασφάλιση της παρεχόμενης ποιότητας μέσω αυστηρών διαδικασιών
• Για τις ολοκληρωμένες ενέργειες marketing
• Για τη συνεχή ανανέωση του μενού βάσει των καταναλωτικών προτιμήσεων που διατηρούν την επισκεψιμότητα και ενισχύουν το loyalty των πελατών

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ