Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Granny’s Meatbells: Το franchise που φέρνει τη γευστική παράδοση στο μέλλον

Granny’s Meatbells: Το franchise που φέρνει τη γευστική παράδοση στο μέλλον

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Το Granny’s Meatballs φέρνει τη δική του σφραγίδα στο street food με μια πρόταση η οποία έρχεται να δώσει κάτι καινούργιο και ταυτόχρονα οικείο στο γρήγορο φαγητό. Με ανανεωμένο μενού και στροφή και στα πιο healthy προϊόντα, το Granny’s Meatballs είναι μια σύγχρονη street food πρόταση που προσφέρει ευκολία στην καθημερινή διαχείριση, κερδοφορία και διαχρονικότητα, σε μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise.

 Το Granny’s Meatballs ξεκίνησε να λειτουργεί στις 21 Ιουλίου του 2019 στο Παγκράτι. Ο Νίκος Τσιώρος, ο ιδρυτής του brand, είναι ένας άνθρωπος με πολυετή εμπειρία στην εστίαση ο οποίος δημιούργησε το concept συνδυάζοντας τρία στοιχεία: την παράδοση, τις σύγχρονες τάσεις στο γρήγορο φαγητό και τη λογική του ethnic food. Στο Granny’s Meatballs εφαρμόζονται οι σύγχρονες, διεθνείς τάσεις σε μια αγορά που ολοένα μεγαλώνει και αναμειγνύονται τα υλικά της παράδοσης και των αναμνήσεων με σύγχρονη εμφάνιση και χαρακτήρα που επεκτείνεται σε πολλά διαφορετικά κοινά.

Στον πυρήνα του concept είναι το πλούσιο προϊοντικό μείγμα με βάση τα κεφτεδάκια, τα οποία μεταμορφώνονται σε signature και ταυτόχρονα οικείες συνταγές. Τα προϊόντα δεν μένουν σταθερά αλλά εξελίσσονται διαρκώς έχοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του. Έτσι, η αρχική ιδέα του Granny’s Meatballs, να μπορεί κανείς να κουβαλά μαζί του στον δρόμο μια αγαπημένη γεύση που να ξυπνά αναμνήσεις, εξελίχθηκε σε μια ολοκληρωμένη και σύγχρονη πρόταση γρήγορου φαγητού που είναι ξεκάθαρα μοναδική, με διακριτή ταυτότητα και δυνατότητες κερδοφορίας.

grannys keftedakia kavouriou franchise

Οικειότητα και καινοτομία σε ένα μοναδικό πακέτο

Τα καταστήματα Granny’s Meatballs διαθέτουν μια ολοκληρωμένη προϊοντική γκάμα με signature συνταγές η οποία διαρκώς γεμίζει με νέα είδη. Το πλέον χαρακτηριστικό προϊόν είναι τα γιαγιαδίστικα κεφτεδάκια, τα οποία συμπληρώνονται από διάφορα γευστικά αλμυρά σνακς όπως burgers και sandwich αλλά και γλυκά σνακ όπως λουκουμάδες που μπορούν να καταναλωθούν σε διαφορετικές περιστάσεις. Ειδικά για τα κεφτεδάκια, υπάρχουν τρεις γενικές κατηγορίες που εμπλουτίζονται διαρκώς: κεφτεδάκια κρεατικών, κεφτεδάκια λαχανικών και κεφτεδάκια ψαρικών.

Η φιλοσοφία του Granny’s Meatballs για το 2022 είναι να υπάρχουν πολλές και healthy επιλογές βασισμένες στα κεφτεδάκια, οι οποίες θα γίνουν και αυτές αγαπητές στο σύγχρονο κοινό που αποζητά πιο υγιεινό και premium street food. Η νέα φιλοσοφία είναι να μειωθεί η χρήση λαδιού κατά τo μαγείρεμα οπότε και εισάγονται στο μενού healthy κεφτεδάκια μαγειρεμένα χωρίς καθόλου λάδι, πατάτες τηγανιτές με ελάχιστο λάδι αλλά και νέες γεύσεις όπως κεφτέδες μουσακά και κεφτέδες αθερίνας.

Επίσης, όλη η φιλοσοφία του Granny’s Meatballs είναι φιλική για το περιβάλλον, με χρήση οικολογικών συσκευασιών, ενώ γίνεται και ανακύκλωση λαδιού στον καθημερινό κύκλο λειτουργιών των καταστημάτων. Το Granny’s Meatballs έχει βρει έναν μονα δικό τρόπο να μεταφέρει την οικεία αίσθηση «από τα χέρια της γιαγιάς» σε μια σύγχρονη πρόταση που δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο, ανεξάρτητα από την ηλικία και τις διατροφικές συνήθειες.

Grannys meatballs franchise Logo

 

Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής δεν μας επιτρέπουν να πάμε και να απολαύσουμε συχνά το φαγητό που θέλουμε και τις ώρες που θέλουμε. Ταυτόχρονα, μπορεί να δουλεύεις από απόσταση και το φαγητό που επιθυμείς το θες μαζί σου. Οπότε, στο Granny’s Meatballs το παίρνεις, φεύγεις, το απολαμβάνεις όπου θες!

Νίκος Τσιώρος, ιδρυτής

 
 
Επιχειρηματικό μοντέλο με διαχρονικότητα
 
Το επιχειρηματικό μοντέλο του Granny’s Meatballs είναι φτιαγμένο με τρόπο που να δημιουργεί πιστό κοινό, το οποίο αυξά-

νει δυναμικά εξασφαλίζοντας υψηλή κερδοφορία. Επίσης, ο τρόπος διαχείρισης των προϊόντων και ο ολοκληρωμένος χαρακτήρας του Granny’s Meatballs συνεισφέρουν στο να μπορεί να γίνει το κάθε κατάστημα σημείο αναφοράς για την τοπική αγορά και να επιτυγχάνεται υψηλή μέση απόδειξη.

Το μοντέλο λειτουργίας και πωλήσεων του Granny’s Meatballs βασίζεται στους έξυπνους συνδυασμούς (combos) μεταξύ διαφορετικών υλικών, καλύπτοντας πρακτικά πολλές και διαφορετικές καταναλωτικές ανάγκες. Ο καταναλωτής μπορεί να πάρει τα αγαπημένα του κεφτεδάκια σε συνδυασμό με κάποια σάλτσα, μακαρόνια, πατάτες ή σαλάτα. Το Granny’s Meatballs προσφέρει πλήρη γεύματα με σημαντικά χαμηλό food και packaging cost σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

grannys meatballs franchise

 
Φιλικό και ολοκληρωμένο πακέτο franchise

Ο συνεργάτης-franchisee του Granny’s Meatballs ξεκινά με σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Πλούσιο προϊοντικό μείγμα, χαμηλό food cost, εξαιρετική δομή ελεγχόμενων λειτουργικών εξόδων. Η λειτουργία ενός Granny’s Meatballs δεν απαιτεί εξειδίκευση και μια μικρή ομάδα εξυπηρετεί υψηλό αριθμό συναλλαγών καθημερινά. Τέλος, μπορεί να προσελκύει πολλά κοινά με την ελκυστική σχέση ποιότητας – τιμής και με τις πολλές επιλογές που προσφέρει.

Η διαχρονικότητα της επένδυσης εξασφαλίζεται χάρη στην ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει το Granny’s Meatballs μέσα από τα προϊόντα αλλά και από το format των καταστημάτων. Μέσα από μελέτη, τα καταστήματα Granny’s Meatballs είναι λειτουργικά και αποδοτικά για πολλαπλούς τύπους πελατών (take away, delivery, sit in) και κυρίως δημιουργούν την απαραίτητη αίσθηση οικειότητας που χρειάζεται να πλαισιώσει το βασικό προϊόν ώστε να γίνουν στέκι και να διεισδύσουν στην εκάστοτε τοπική αγορά.Για να ολοκληρωθεί η συνταγή της επιτυχίας, η ομάδα του Granny’s Meatballs αναπτύσσει τις συνεργασίες της με τους franchisees μέσω ενός συστήματος καθολικής υποστήριξης από την πρώτη ημέρα.

Σκοπός της ομάδας είναι η γρήγορη προσαρμογή του franchisee, η διασφάλιση της ταυτότητας του concept και των προτύπων ποιότητας κάθε καταστήματος. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης, της παροχής απλουστευμένων εγχειριδίων λειτουργίας, που προτυποποιούν όλες τις διαδικασίες του καταστήματος και τέλος μέσα από την ενίσχυση λειτουργιών δημοσίων σχέσεων και τοπικού marketing για την αποτελεσματικότερη προβολή του εκάστοτε καταστήματος.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ