Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις GENIUS KIDS: Το διάβασμα γίνεται ευχάριστο και αποδοτικό για μαθητές και franchisees

GENIUS KIDS: Το διάβασμα γίνεται ευχάριστο και αποδοτικό για μαθητές και franchisees

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Το Genius Kids δημιουργεί μια νέα διάσταση στην υποστηρικτική εκπαίδευση, όπου με ψηφιακά και προηγμένα συστήματα ενισχύει τη μελέτη και την ανάπτυξη της προσωπικότητας ενός μαθητή. Πρόκειται για μια ελκυστική πρόταση που αφορά όλους όσους έχουν τη δυνατότητα και θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά και στην οικογένεια.

Το Genius Kids απευθύνεται σε μαθητές τόσο του δημοτικού όσο και του γυμνασίου, χρησιμοποιώντας σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, εύληπτο υλικό και εξατομικευμένα προγράμματα. Προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που αναπτύσσει τη συναισθηματική νοημοσύνη τους, ενισχύει την αυτοπεποίθησή τους και τους βοηθάει να αναπτύξουν δεξιότητες που θα είναι χρήσιμες για τη μετέπειτα ζωή τους!

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=l8YwLLTJwIo&t=15s{/youtube}

Ο πρωτοποριακός τρόπος μελέτης, η παρουσία εξειδικευμένου δασκάλου και η ανάπτυξη της προσωπικότητας του μαθητή μέσα από σύγχρονες μεθόδους, αναδεικνύουν το Genius Kids στην καλύτερη επιλογή εναλλακτικής αποδοτικής ενασχόλησης για όποιον του αρέσει να εργάζεται με παιδιά και θέλει να εκπαιδευτεί πάνω σε αυτό. Ο franchisee θα είναι δημιουργικός και το γόητρο που θα αποκτήσει στην κοινότητα θα τροφοδοτεί την επιχειρηματική του προσπάθεια και τους προσωπικούς του στόχους.

GeniusK 6

Μια νέα σελίδα στην εκπαίδευση

Το Genius Kids επικεντρώνεται στον μαθητή και τις ιδιαίτερες προσωπικές ανάγκες του, ώστε να τον βοηθήσει να εντοπίσει τυχόν ελλείψεις και αδυναμίες και να αγαπήσει το διάβασμα. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι πρωτοποριακές και εξατομικευμένες, έχοντας σαν συνέπεια το παιδί να εξελίσσεται τόσο συναισθηματικά όσο και μαθησιακά βελτιώνοντας τις σχέσεις του, όχι μόνο με τον κοινωνικό του περίγυρο αλλά και με την οικογένειά του.
«Ο τρόπος μελέτης που εισάγουμε μετράει πέντε χρόνια ζωής, καθώς εφαρμόστηκε πριν ακόμα δημιουργηθεί το Genius kids. Τα κύρια στοιχεία διαφοροποίησης είναι η χρήση της ψηφιακής μελέτης, o instructor και οι δομές ανάπτυξης της προσωπικότητας του παιδιού», αναφέρει ο κ. Βαγγέλης Μαγγανάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Genius Kids.
Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία οι μαθητές χαλαρώνουν, γίνονται περισσότερο αποδοτικοί και ανταποκρίνονται με χαρά και συνέπεια. Από την άλλη πλευρά οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τη σχέση τους με το παιδί τους και να βεβαιωθούν ότι συνεχώς εξελίσσεται.

Genius.Kids colour(1)Μια ελκυστική πρόταση franchise που συνδυάζει κοινωνικό status με κύρος και οικονομική ανταπόδοση

GeniusK 1
«Με την φράση Genius Kids μπορούμε να περιγράψουμε την αρχική μας ιδέα ότι όλα τα παιδιά κρύβουν μια ιδιοφυία. Η νοηματοδότηση του brand μας είναι εξ αρχής θετική και υπόσχεται να εφοδιάσει τον/την μαθητή/τρια με χαρακτηριστικά και ικανότητες που θα ενθαρρύνουν την ψυχολογία του και την προσωπικότητά του», υπογραμμίζει ο κ. Μαγγανάς.

Το Genius Kids αλλάζει σελίδα στη συμπληρωματική εκπαίδευση και εφαρμόζοντας ένα πρωτοποριακό μοντέλο μελέτης, συνθέτει μία εναλλακτική επιχειρηματική επιλογή, ιδανική για όσους αγαπάνε τα παιδιά, την καινοτομία και φυσικά έχουν όρεξη να δημιουργήσουν μία αποδοτική επιχείρηση με ελκυστικά οφέλη και σε ψυχολογικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

{gallery}GeniusKids/GeniusKids copy 5{/gallery}

Γιατί Genius Kids;

«Το Genius Kids παρέχει μια ποιοτική απασχόληση με καλή κερδοφορία. Η επένδυση είναι πολύ ασφαλής. Η πληρότητα του concept εγγυάται την αποτελεσματικότητα των στόχων που έχουν τεθεί και πετυχαίνει πολύ υψηλή διακράτηση των μαθητών. Δημιουργούμε πιστούς μαθητές και ικανοποιημένους γονείς», εξηγεί ο κ. Μαγγανάς.

Υπερβαίνοντας τις τακτικές του φροντιστηρίου, το Genius Kids, λανσάρει στην αγορά της εκπαίδευσης εξειδικευμένες υπηρεσίες που στοχεύουν στην ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού, ενδυναμώνοντας τις μαθησιακές και δημιουργικές του ικανότητές. Σαν συνέπεια δημιουργούνται ισχυροί δεσμοί εμπιστοσύνης μεταξύ παιδιού-οικογένειας-φροντιστηρίου και εξασφαλίζεται η πιστότητα και η προσέλκυση νέων μαθητών, λόγω της καλής φήμης που αποκτά στην τοπική κοινωνία.
«Η εφαρμογή, ο επαναπροσδιορισμός των δομών και η ένταξη σύγχρονων τρόπων μελέτης, βελτίωσαν τις πρακτικές του φροντιστηρίου και συνετέλεσαν στα εξής: Σχεδόν καθολική αφοσίωση και πιστότητα των πελατών, ορατά αποτελέσματα στους γονείς και ορατά αποτελέσματα στους μαθητές», επιβεβαιώνει για τα πρώτα χρόνια λειτουργία του κέντρου μελέτης ο κ. Μαγγανάς.

GeniusK 2

Ο ρόλος του Instructor

Το σημαντικότερο εργαλείο του Genius Kids και το στοιχείο που συμβάλλει στο μεγαλύτερο ποσοστό στην επιτυχία του, είναι η παρουσία του δασκάλου-Instructor.
Πιο συγκεκριμένα, μέσω αυτού επιτυγχάνεται:
• Συγκεκριμένος τρόπος προσέγγισης του μαθητή και αποδοτική επικοινωνία
• Δημιουργία & σύσφιξη σχέσεων
• Επιθυμία για μάθηση
• Αγάπη για το διάβασμα
«Η τεχνολογία σε συνδυασμό με τη συνεισφορά του Instructor μας δίνει λύσεις σε πολλά προβλήματα. Είναι πολύ ενθαρρυντικό να ακούμε παιδιά να λένε πόσο εύκολο είναι να μαθαίνουν, να μας ζητούν να κάνουν αξιολογήσεις και επαναλήψεις, να ανταποκρίνονται θετικά στις απαιτήσεις της καθημερινής τους μελέτης με οργάνωση και προγραμματισμό και να εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στους instructors του κέντρου», προσθέτει ο κ. Μαγγανάς.

genius

Το Genius Kids δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για κερδοφορία και υψηλές αποδόσεις

Μελέτη και franchising

Ο ιδανικός franchisee δεν είναι απαραίτητο να προέρχεται από τον χώρο της εκπαίδευσης. Είναι απαραίτητο να του αρέσει να εργάζεται με παιδιά και να θέλει να εκπαιδευτεί πάνω σε αυτό.
«Σημαντικό είναι το ενδιαφέρον που έχουμε από επαγγελματίες της ψυχικής υγείας των παιδιών για το concept μας. Πάθος και διάθεση προσφοράς είναι αξίες που είναι απαραίτητες για τον franchisee, καθώς και καλές σχέσεις με την κοινότητα. Η συνέπεια της δέσμευσης της αποστολής να «αλλάξει τις ζωές των παιδιών» στην κοινότητα είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό που παίζει κυρίαρχο ρόλο στην επιλογή του franchisee», επισημαίνει.
Σε μια εποχή που η αυτοαπασχόληση ελκύει το επιχειρηματικό ενδιαφέρον, το κέντρο μελέτης Genius kids αποτελεί την καλύτερη επιλογή με σημαντική κερδοφορία και λίγες ώρες καθημερινής απασχόλησης. Συνδυάζει ιδανικά την αποδοτικότητα με τη δημιουργικότητα και την προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο με την εξαιρετική σχέση επαγγελματικής/προσωπικής ζωής!
Η εταιρεία παρέχει επιμέρους στρατηγική, σχέδιο ανάπτυξης και ό, τι είναι απαραίτητο για την επιτυχημένη λειτουργία ενός νέου κέντρου μελέτης Genius Kids.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 2106756200
 • Fax: 2106752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Ευάγγελος Μαγγανάς
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €19.000
 • Entry fee: €10.000
 • Royalties: 4%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 1
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 2
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2014 / 2017
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Πακέτο Franchise:

  Ο υποψήφιος συνεργάτης θα συμμετάσχει σε ένα πλήρως δομημένο σύστημα εκμάθησης και ανάπτυξης των μαθητών. Η εταιρεία παρέχει επιμέρους στρατηγική, σχέδιο ανάπτυξης και ό, τι είναι απαραίτητο για την αποδοτική λειτουργία του δικού του κέντρου μελέτης Genius Kids. Σε μια εποχή που η αυτοαπασχόληση αποτελεί μονόδρομο το κέντρο μελέτης «Genius Kids», αποτελεί την καλύτερη επιλογή με σημαντική κερδοφορία και λίγες ώρες καθημερινής απασχόλησης.

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Κρίνεται απαραίτητη
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Genius Kids franchise

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ