Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Gellissimo Biscoto: Το franchise all-day επιλογών με έμφαση στο fun!

Gellissimo Biscoto: Το franchise all-day επιλογών με έμφαση στο fun!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Το Gellissimo Biscoto είναι μια δοκιμασμένη και επιτυχημένη πρόταση για all-day κατάστημα με έμφαση στο παγωτό, που συμπληρώνεται από ένα πλούσιο μενού με επιλογές για brunch και κυρίως γεύμα. Η δυναμική του πορεία στη Βόρεια Ελλάδα το καθιστά μια επιλογή franchise για κάποιον που θέλει να επενδύσει στη μαγεία και το μοναδικό service.

 Το Gellissimo Biscoto ξεκίνησε την πορεία του από την Ηγουμενίτσα το 2013, προσφέροντας ποιοτικό παγωτό με φρέσκα υλικά. Το αποτέλεσμα ήταν μια εντυπωσιακή πορεία με ανταπόκριση από την τοπική αγορά. Οι ιδρυτές του Gellissimo Biscoto, Φιλοκλής Τούμπας και οι γιοί του Σωτήρης και Steve, είχαν από την αρχή ένα όραμα για ένα ολοκληρωμένο concept το οποίο θα απαντά στις ανάγκες των πελατών όλες τις ώρες της ημέρας με έμφαση στη μοναδική εμπειρία πελάτη κατά την επίσκεψη στο κατάστημα. Πολύ γρήγορα το Gellissimo Biscoto έγινε ο πιο hot προορισμός για brunch στη Θεσσαλονίκη, με όλους να μιλούν για τη μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης και την ατμόσφαιρά του. Η οικογένεια Τούμπα χτίζει μια αναπτυξιακή στρατηγική βασισμένη στην επιχειρηματική πρόταση των υφιστάμενων καταστημάτων με σκοπό να κατακτήσει και την υπόλοιπη Ελλάδα.

gellisimobiscoto

Ένα προϊοντικό μείγμα με στόχο τη fun εμπειρία

Όλο το concept του Gellissimo Biscoto βασίζεται στη δημιουργία μιας εμπειρίας διασκέδασης για τον πελάτη, όπου η ποιότητα συναντά τη μαγεία όλες τις ώρες της ημέρας. Η στρατηγική marketing του Gellissimo Biscoto βασίζεται στην ανάδειξη του brand με μια ενιαία αντιμετώπιση των προϊόντων και του καταστήματος ως τον ιδανικό προορισμό, όλες τις ώρες της ημέρας. Ο τρόπος που τα προϊόντα παρουσιάζονται στον επισκέπτη, βασίζεται στις νέες τάσεις του ψηφιακού μάρκετινγκ, με έμφαση στο Instagram, τη διάσημη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για διαμοιρασμό εικόνων και βίντεο.

gellisimologo

Έχοντας ήδη τη γνώση του χειροποίητου παγωτού, εντάξαμε τα αυγά και τα pancakes για να μπορέσουμε να στήσουμε ένα ολοκληρωμένο κατάστημα σε μια μεγάλη πόλη που θα ξεχωρίσει στην αγορά του.

Σωτήρης και Steve Τούμπας ιδρυτές Gellisimo Biscoto

Οι επισκέπτες του Gellissimo Biscoto αποτελούν και τους πιο πιστούς πρεσβευτές του brand, καθώς μοιράζονται διαρκώς τις στιγμές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα προϊόντα του Gellissimo Biscoto δεν είναι μόνο «εικόνα» αλλά και ουσία! Εκλεκτός καφές από το πρωί και πολλές γεύσεις για να συμπληρώσει κανείς το πρωινό του. Ενδιάμεσα ο επισκέπτης θα βρεθεί σε μια πανδαισία επιλογών για brunch με βάση τα αυγά και όχι μόνο. Το μεσημέρι ξεδιπλώνονται όλες οι δυνατότητες του Gellissimo Biscoto. Από λαχταριστά burgers, sandwiches και βέβαια πολλές και διαφορετικές healthy επιλογές σε σαλάτες και bowls, κάνουν την επιλογή πραγματικά δύσκολη. Ο απογευματινός επισκέπτης έχει να διαλέξει ανάμεσα σε πολλά signature γλυκά και ροφήματα. Μην ξεχνάμε ότι η καθετοποιημένη μονάδα του Gellissimo Biscoto παράγει δικές της πραλίνες και παγωτό, από 100% φυσικά υλικά και στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς!

Όμως το fun στο Gellissimo Biscoto δεν σταματά ποτέ! Για τον επισκέπτη που θέλει είτε να τελειώσει όμορφα την ημέρα του ή να ξεκινήσει εντυπωσιακά τη νυχτερινή του διασκέδαση, το Gellissimo Biscoto προσφέρει επίσης μια μεγάλη γκάμα ποτών και cocktails αλλά και αρκετές επιλογές σε snacks.

gellisimofranchise

Μια πρόταση franchise με σημαντικά πλεονεκτήματα

Οι ιδρυτές του Gellissimo Biscoto δημιούργησαν ένα μέρος συνάντησης που ο πελάτης το αισθάνεται δικό του. Δημιούργησαν τα καταστήματα Gellissimo Biscoto δίνοντας μεγάλη προσοχή στη συνολική ατμόσφαιρα, στις ποιοτικές γεύσεις και στη συνεχή εξέλιξη. Το Gellissimo Biscoto είναι ένα concept που απευθύνεται σε πολλαπλές κατηγορίες κοινού. Σε ένα κατάστημα ενσωματώνει πολλά ακόμα (παγωτατζίδικο, brunch, dinner, καφές, πρωινό) αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα του επιχειρηματικού μοντέλου, δημιουργώντας οικονομία κλίμακας για τον franchisee που θα το επιλέξει. Η καθετοποιημένη μονάδα που υπάρχει μέσα στα καταστήματα βοηθά στην ανεξαρτησία και τον πλήρη έλεγχο των εξόδων. Για τη διατήρηση της ταυτότητας του concept και τη διασφάλιση της ολοκληρωμένης ποιότητας των υπηρεσιών, όπως προσφέρονται από το Gellissimo, παρέχεται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Στόχος της εκπαίδευσης είναι ο νέος συνεργάτης να έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για την εκπαίδευση των εργαζομένων του ώστε αυτοί να αντανακλούν την κουλτούρα του Gellissimo Biscoto κάθε μέρα, σε κάθε πιάτο και σε κάθε πελάτη ξεχωριστά. Συγκεντρωτικά, τα δυνατά σημεία της επιχειρηματικής πρότασης του Gellissimo Biscoto είναι:

gellisimobisckoto2

 • Η συνεχής εκπαίδευση για το δίκτυο των καταστημάτων σε όλο το φάσμα των λειτουργειών η οποία στοχεύει στη διασφάλιση ενός σωστά καταρτισμένου προσωπικού.
 • Το μοναδικό service etiquette που λανσάρει το Gellissimo Biscoto, το οποίο είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακό και φιλικό προς τον επισκέπτη.
 • Η ευρεία χρήση μάρκετινγκ και εργαλείων προώθησης και προβολής των καταστημάτων Gellissimo Biscoto.
 • Η ζεστασιά, τα μοναδικά atmospherics και η σχεδιαστική υπεροχή του καταστήματος. Όλα φωνάζουν δυνατά, fun!
 • Ισχυρή ταυτότητα με στοιχεία διαφοροποίησης – το πιο in 3d place της πόλης!
 • Η δημιουργία πιστού κοινού που συνεχώς ανανεώνεται και έχει την ανάγκη να συμμετέχει στις στιγμές που χαρίζει το Gellissimo Biscoto που κάνουν το κάθε κατάστημα στέκι.

Το Gellissimo Biscoto είναι ένα δυναμικό και ολοκληρωμένο concept, το οποίο έχει επενδύσει, μεταξύ άλλων, στην καθετοποίηση της παραγωγής και τη μοναδικότητα της εμπειρίας. Η επιχειρηματική του πρόταση συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θα αποδώσουν ευημερία στον franchisee-συνεργάτη που θα το επιλέξει.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Επωνυμία εταιρίας: Gellissimo Biscoto
 • Έδρα: Πρόξενου Κορομηλά 8, Θεσσαλονίκη
 • Tηλ: 210 6756200
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: Από 70 τ.μ
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: 85.000 €
 • Entry fee: Από 20.000 €
 • Royalties: 4%
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 1%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 3
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 4
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2021
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Πακέτο Franchise:

  Gellissimo Biscoto πρόταση franchise

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ