Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Gellissimo Biscoto: Εκεί που χτυπάει η καρδιά της πόλης!

Gellissimo Biscoto: Εκεί που χτυπάει η καρδιά της πόλης!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Με αποσκευές το σύγχρονο και νόστιμο φαγητό στην πιο διασκεδαστική μορφή του, το Gellissimo Biscoto δίνει στο κοινό μια νέα πρόταση για ένα all day κατάστημα εστίασης. Μετρώντας σχεδόν δέκα χρόνια στον χώρο, έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στη Βόρεια Ελλάδα. Σήμερα, έχοντας μπει σε τροχιά ανάπτυξης, μέσω συνεργασιών franchise, φιλοδοξεί να αναπτυχθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Αποτελεί μια ολοκληρωμένη και δοκιμασμένη συνταγή ενός καταστήματος που είναι σημείο αναφοράς της πόλης και καταφέρνει να γίνεται ο προσωπικός χώρος όλων των επισκεπτών του, μέσω της ζεστής φιλοξενίας και εξυπηρέτησης που παρέχει. Οι εμπνευστές του concept, ο κύριος Φιλοκλής Τούμπας και οι γιοι του Σωτήρης και Steve, οραματίστηκαν μια πρόταση στην εστίαση όπου ο πελάτης δεν θα ήταν απλώς καταναλωτής, αντίθετα θα βίωνε μια μοναδική εμπειρία που θα ήθελε να μοιραστεί με τους γύρω του.

gellissimo logoΦοιτητικές παρέες, εργαζόμενοι που έρχονται για lunch break, ζευγάρια που μοιράζονται γλυκές στιγμές. Το Gellissimo Biscoto είναι για όλους.

Η τοπική κοινωνία πολύ γρήγορα έδειξε την προτίμησή της στην ιδέα αυτή κι έτσι η επέκτασή της μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος franchise δεν άργησε να έρθει. Η οικογένεια Τούμπα χτίζει μια δυναμική στρατηγική ανάπτυξης που οδηγεί στην ανάπτυξη του concept σε μεγάλα και πολυσυλλεκτικά αστικά κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο.gellisimobiscoto

Πέρα από τα όρια της γεύσης

To Gellissimo Biscoto δεν είναι ένα ακόμα μαγαζί για brunch! Είναι μια ολιστική πρόταση που προσφέρει αφενός ολοκληρωμένες γευστικές επιλογές για όλη την ημέρα και αφετέρου αξιομνημόνευτες εμπειρίες στους πελάτες! Στοχεύει, εκτός από το να ανταπεξέρχεται γευστικά στις απαιτήσεις των πελατών, στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας που θα βιώνει κάποιος κατά την επίσκεψή του. Έτσι, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εικόνα των πιάτων που σερβίρει, κάνοντας τον πελάτη τον καταλληλότερο αντιπρόσωπο του brand αφού όλοι θέλουν να φωτογραφήσουν και να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους την Gellissimo εμπειρία τους. Δημιουργείται, επομένως, μια κοινότητα, στην οποία όλοι θέλουν να γίνουν μέρος της.

gellissimo the real thinkΔημιουργούμε σημεία συνάντησης στο κέντρο της πόλης, σημεία αναφοράς όπου ο πελάτης βρίσκει τον δικό του χώρο και συμμετέχει σε μια κοινότητα, σε μια μεγάλη παρέα.

Προτάσεις για κάθε ώρα της ημέρας

Στόχος της στρατηγικής διαφήμισης του Gellissimo Biscoto είναι να αναδείξει πως ο πελάτης, μπορεί να επισκεφθεί το κατάστημα, οποιαδήποτε ώρα μέσα στην ημέρα καθώς όποτε και να πάει θα βρει μια τεράστια ποικιλία από signature και όχι μόνο επιλογές που θα του προσφέρουν ένα ξεχωριστό γευστικό ταξίδι. Με πιάτα που έχουν ως βάση το παγωτό και το αυγό, δημιουργούνται προτάσεις που φέρουν την υπογραφή της υψηλής ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιεί το Gellissimo Biscoto. Πρωινό, brunch, ποιοτικός καφές, μεσημεριανό, απογευματινό, σνακ, κοκτέιλ, το Gellissimo Biscoto είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ, ο ιδανικός in town προορισμός καθώς, είναι διαμορφωμένο κατάλληλα ώστε να αποτελεί έναν ζεστό και οικείο χώρο – το καθημερινό στέκι για κάθε περίσταση.

gellissimo pralines

Ιδανική πρόταση franchise

Με δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, το Gellissimo Biscoto αποτελεί μια άκρως δελεαστική πρόταση franchise στον χώρο της εστίασης με μακροχρόνια οφέλη για τον συνεργάτη. Η οικογένεια Τούμπα, δημιούργησε ένα μαγαζί όπου δεν αποτελεί μόνο ένα κατάστημα εστίασης αλλά και έναν χώρο συνάντησης και δημιουργίας εμπειριών. Μέσα σε ένα κατάστημα ενσωματώνει πολλαπλούς τύπους καταστημάτων (brunch, dinner,καφές, πρωινό, παγωτό) εξασφαλίζοντας πολυμερή κέρδη. Διαθέτει τη δυναμική να δουλεύει συνεχόμενα σε όλες τις ζώνες της ημέρας, χωρίς να περιορίζεται η λειτουργία του καταστήματος αμιγώς στο brunch. Χάρη στην καθετοποιημένη παραγωγή, καθώς διαθέτει δικό του παρασκευαστήριο, διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων του, ενώ παράλληλα μειώνει τα λειτουργικά έξοδα δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο. Ο franchisee δεν έχει να φοβάται τίποτα σχετικά με την ποιότητα των πιάτων μιας και ο franchisor φροντίζει ώστε να παρέχει στον συνεργάτη του την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και εγχειρίδια τα οποία προτυποποιούν τις συνταγές που θα ακολουθήσει το προσωπικό του καταστήματος, μηδενίζοντας την πιθανότητα λάθους. Η εταιρεία παρέχει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα συνεχούς υποστήριξης σε θέματα τροφοδοσίας και εξέλιξης της πρότασης, ενώ ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα εκπαίδευσης του προσωπικού σε πολλαπλούς ρόλους. Έτσι, μειώνεται η ανάγκη για εξειδίκευση και διευκολύνεται η ενσωμάτωση των νέων μελών της ομάδας των καταστημάτων.

gellissimo biscoto brunch franchise

Ο κύριος Σωτήρης Τούμπας, συνιδρυτής του Gellissimo Biscoto μας μίλησε σχετικά με το concept αλλά και για την επιτυχία του στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον.

Γιατί πιστεύετε ότι το concept Gellissimo Biscoto είναι ανταγωνιστικό και επικερδές για τον franchisee στο τρέχον περιβάλλον;

Θεωρούμε ότι αποτελεί ένα φρέσκο concept, το οποίο ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών. Το Gellissimo είναι σημείο συνάντησης του σύγχρονου καταναλωτή. Μέσα σε μια καθημερινότητα που «τρέχει», ψάχνει να βρει ένα μέρος που θα του επιτρέπει να είναι ο εαυτός του, να περάσει ποιοτικές και χαλαρές στιγμές, να κοινωνικοποιηθεί. Φοιτητικές παρέες, εργαζόμενοι που έρχονται για lunch break, ζευγάρια που μοιράζονται γλυκές στιγμές. Το Gellissimo Biscoto είναι για όλους. Διαμορφώνεται ένα περιβάλλον που «αγκαλιάζει» τον πελάτη κι εκείνος νιώθει σα να βρίσκεται σε έναν δικό του προσωπικό χώρο. Η ζεστασιά, η φιλοξενία και φυσικά οι γεύσεις μας είναι αυτά που κάνουν τον κόσμο να προτιμά το κατάστημά μας. Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε τους πελάτες μας ξανά και ξανά. Έχοντας πάρει πολύ σοβαρά την ανάγκη του κοινού, κρατάμε ακέραιη τόσο την ποιότητα των προϊόντων μας όσο και την εξυπηρέτηση και τη φιλοξενία μας. Παράλληλα, το Gellissimo Biscoto αποτελεί μια επικερδή πρόταση στην κατηγορία της εστίασης, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες που έχει ο επιχειρηματίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις στο τρέχον περιβάλλον. Ο franchisee εισέρχεται σε μια κοινότητα, αξιοποιώντας ένα brand που διασφαλίζει τη διείσδυση στο δυναμικό κοινό ενώ ταυτόχρονα έχει πολλαπλές πηγές πωλήσεων σε μια ευέλικτη δομή, με χαμηλά λειτουργικά έξοδα.

Πώς θα σχολιάζατε την επιτυχία του δικτύου στις νέες αγορές που δραστηριοποιείται;

Είμαστε περήφανοι για την επιτυχία του franchise φέτος στην Χαλκιδική καθώς δόθηκε η δυνατότητα ταχέως μετασχηματισμού μίας εν λειτουργίας επιχείρησης και μετάβασης στην κερδοφορία με χαμηλή επένδυση και χωρίς απώλεια εσόδων για τους επιχειρηματίες.

Ποια είναι τα σχέδιά σας για το μέλλον στα πλαίσια της εξέλιξης του concept; Ποιες είναι οι κύριες περιοχές – στόχοι για την ανάπτυξη του δικτύου;

Θεωρούμε πως το Gellissimo είναι η κατάλληλη επιχειρηματική ευκαιρία για αστικά κέντρα, φοιτητουπόλεις και τουριστικές περιοχές σε Ελλάδα και Κύπρο. Δημιουργούμε σημεία συνάντησης στο κέντρο της πόλης, σημεία αναφοράς όπου ο πελάτης βρίσκει τον δικό του χώρο και συμμετέχει σε μια κοινότητα, σε μια μεγάλη παρέα. Επομένως, επιδιώκουμε να επεκταθούμε σε αυτό το κομμάτι της αγοράς μιας και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία. {gallery}gellisimo/gellissimo-gallery{/gallery}

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ