Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Gellissimo Biscoto: Δυναμικά και στην τουριστική αγορά!

Gellissimo Biscoto: Δυναμικά και στην τουριστική αγορά!

σύνταξη thodoris
0 σχόλια

Το Gellissimo Biscoto είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για all-day κατάστημα με έμφαση στο παγωτό, που συμπληρώνεται από ένα πλούσιο μενού με επιλογές για brunch και κυρίως γεύμα. Σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, το Gellissimo Biscoto αποτελεί την κατάλληλη επιχειρηματική ευκαιρία για αστικά κέντρα, φοιτητουπόλεις και τουριστικές περιοχές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μετρώντας σχεδόν δέκα χρόνια λειτουργίας, το Gellissimo Biscoto έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στη Βόρεια Ελλάδα και στοχεύει, μέσω συνεργασιών franchise, να κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλη τη χώρα. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη και δοκιμασμένη συνταγή ενός καταστήματος που είναι σημείο αναφοράς της πόλης και καταφέρνει να γίνεται ο προσωπικός χώρος όλων των επισκεπτών του, μέσω της ζεστής φιλοξενίας και εξυπηρέτησης που παρέχει.

Οι εμπνευστές του concept, ο κύριος Φιλοκλής Τούμπας και οι γιοι του Σωτήρης και Steve, σχεδίασαν μια πρόταση στην εστίαση όπου ο πελάτης δεν είναι απλώς καταναλωτής, αντίθετα θα βιώνει μια μοναδική εμπειρία που θα θέλει να μοιραστεί με τους γύρω του. «Η ζεστασιά, η φιλοξενία και φυσικά οι γεύσεις μας είναι αυτά που κάνουν τον κόσμο να προτιμά το κατάστημά μας. Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε τους πελάτες μας ξανά και ξανά. Έχοντας πάρει πολύ σοβαρά την ανάγκη του κοινού, κρατάμε ακέραιη τόσο την ποιότητα των προϊόντων μας όσο και την εξυπηρέτηση και τη φιλοξενία μας», εξηγεί ο κ. Φιλοκλής Τούμπας.

gellissimo biscoto

Το Gellissimo Biscoto γίνεται ο προσωπικός χώρος όλων των επισκεπτών του, μέσω της ζεστής φιλοξενίας και εξυπηρέτησης που παρέχει.

Νο1 για τουριστικές περιοχές

Το κατάστημα στη Νέα Καλλικράτεια στη Χαλκιδική, μια αμιγώς τουριστική περιοχή, είναι το πλέον επιτυχημένο παράδειγμα για μετασχηματισμό υπάρχουσας επιχείρησης, σε μόλις τρεις βδομάδες. Η μετατροπή του καταστήματος πραγματοποιήθηκε εντός της σεζόν, με χαμηλότερη επένδυση και αξιοποιώντας τα στοιχεία του concept που επέτρεψαν την άμεση είσοδο του Gellissimo στην τουριστική αγορά. Ο κ. Τούμπας αναφέρει σχετικά: «Είμαστε περήφανοι για την επιτυχία του franchise στην Χαλκιδική, καθώς δόθηκε η δυνατότητα ταχέως μετασχηματισμού μίας εν λειτουργίας επιχείρησης και μετάβασης στην κερδοφορία με χαμηλή επένδυση και χωρίς απώλεια εσόδων για τους επιχειρηματίες».

Το Gellissimo Biscoto φανέρωσε αμέσως τις δυνατότητες που το χαρακτηρίζουν, καθώς παρείχε την ευελιξία προσέλκυσης πολλαπλών κοινών, με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει. Αποτελεί άλλωστε μια πρόταση που συγκεντρώνει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών, αυξάνοντας έτσι την ανταγωνιστικότητα του επιχειρηματικού μοντέλου και την κερδοφορία. Επιπλέον διαθέτει το μεγάλο πλεονέκτημα της καθετοποιημένης μονάδας παραγωγής. Η δυνατότητα αυτή εξασφαλίζει στον νέο συνεργάτη την απλοποίηση στη λειτουργία του καταστήματός του και τον πλήρη έλεγχο των εξόδων.

Σε αυτό το σημείο υπάρχει έντονο το στοιχείο της διαφοροποίησης καθώς το Gellissimo μπορεί να παράγει αυθεντικές γεύσεις, με τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα που το διακρίνουν, αφήνοντας έτσι το δικό του αποτύπωμα στον χώρο της εστίασης.

gellissimo biscoto

Signature επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας

Τo Gellissimo Biscoto ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, που επιζητεί να απολαύσει τεράστια ποικιλία από signature -και όχι μόνο- προϊόντα, τα οποία θα τον οδηγήσουν σε ένα ξεχωριστό γευστικό ταξίδι. Τα πιάτα έχουν ως βάση το παγωτό, ενώ δημιουργούνται προτάσεις που φέρουν την υπογραφή της υψηλής ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιεί το Gellissimo. Πρωινό, brunch, ποιοτικός καφές, μεσημεριανό, απογευματινό, σνακ, κοκτέιλ, το Gellissimo Biscoto είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ, ο ιδανικός in town προορισμός καθώς έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να αποτελεί έναν ζεστό και οικείο χώρο -το καθημερινό στέκι για κάθε περίσταση.

Η επιχειρηματική πρόταση Gellissimo Biscoto συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θα αποδώσουν ευημερία στον συνεργάτη-franchisee που θα το επιλέξει. Το concept απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά, ενώ έχει όλες τις δυνατότητες προκειμένου να επεκταθεί σε διαφορετικές περιοχές και να αποφέρει μακροχρόνια οφέλη.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ