To απόλυτο all day concept που αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά της εστίασης και συνδυάζει για πρώτη φορά, μοναδικά, το fish bar με το take away.
Και μην ξεχνάς… στην Frutti Di Mare να πας! το επιτυχημένο SeaFood concept είναι έτοιμο να ταξιδέψει και να φιλοξενήσει παρέες σε όλη την ελλάδα, συστήνοντας σε όλους το ψάρι και τους θαλασσινούς μεζέδες από την αρχή… Γιατί; Γιατί για πρώτη φορά το ψάρι γίνεται “take away”, τυλίγεται γύρω από ένα φρεσκοψημένο ψωμί, διατίθεται με τη μορφή burger και αποτελεί μια καθημερινή συνήθεια για όλες τις ώρες της ημέρας… Kαι κυρίως; το πλούσια θρεπτικό και συνάμα λαχταριστό έδεσμα προσφέρεται αυτή τη φορά σε… τιμές «κρίσης» ώστε να το απολαμβάνουμε όλοι! το πρώτο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της συμπρωτεύουσας και συγκεντρώνει τους λάτρεις των θαλασσινών! Κι όχι μόνο… μιας και εδώ μπορούμε να βρούμε προτάσεις για όλα τα γούστα και τις διαθέσεις!
Πάμε Frutti Di Mare… πάμε θάλασσα
- Ιδιαίτερος σχεδιασμός
- Μοναδικό product mix υψηλής θρεπτικής αξίας
- Αποκλειστικές συνταγές
- Ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα
- Ευρύ πελατειακό κοινό
- Πολλαπλά profit center (sit in, take away)
- Υψηλές αποδόσεις χαμηλό κόστος επένδυσης
-
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
- Επωνυμία εταιρίας: ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ FISH BAR
- Έδρα: Κομνηνών 20, 54624 Θεσσαλονίκη
- Tηλ: 210 6756200 / 2310 239100
- E-mail:
- Website: www.fruttidimare.gr
- Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Αναστάσιος Ιωσηφίδης
- Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
- Μέσο μέγεθος καταστήματος: Aπό 100 τ.μ. (season Frutti Di Mare από 50 τ.μ. με προκήπιο)
- Μέσο Ύψος Επένδυσης: Aπό €150.000 (season Frutti Di Mare από €100.000)
- Entry fee: €10.000 - 40.000
- Royalties: 4 %
-
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
-
Πακέτο Franchise:
Οι franchisees αξιοποιούν ένα διαφοροποιημένο concept με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και υψηλές αποδόσεις σε μια αγορά που υπόσχεται κερδοφορία αλλά και διάρκεια.
- Ιδιαίτερος σχεδιασμός
- Μοναδικό product mix υψηλής θρεπτικής αξίας
- Αποκλειστικές συνταγές
- Ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα
- Ευρύ πελατειακό κοινό
- Πολλαπλά profit center (sit in, take away)
- Υψηλές αποδόσεις
- Χαμηλό κόστος επένδυσης
- Καινοτομία