To απόλυτο alldayconcept που αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά της εστίασης και συνδυάζει για πρώτη φορά, μοναδικά, το fishbar με το take away.
Πάμε FruttiDiMare… πάμε θάλασσα! Το επιτυχημένο food concept είναι έτοιμο να ταξιδέψει και να φιλοξενήσει παρέες σε όλη την Ελλάδα, συστήνοντας σε όλους το ψάρι από την αρχή και τους θαλασσινούς μεζέδες από την αρχή… Γιατί; Γιατί για πρώτη φορά το ψάρι γίνεται “take away”, τυλίγεται γύρω από ένα λαχταριστό φρέσκο ψωμί, διατίθεται με τη μορφή burger και αποτελεί μια καθημερινή συνήθεια για όλες τις ώρες της ημέρας… Kαι κυρίως; Το πλούσια θρεπτικό και συνάμα λαχταριστό έδεσμα προσφέρεται αυτή τη φορά σε… τιμές «κρίσης» ώστε να το απολαμβάνουμε όλοι!
Το πρώτο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της συμπρωτεύουσας και συγκεντρώνει τους λάτρεις των θαλασσινών! Κι όχι μόνο… μιας και εδώ μπορούμε να βρούμε προτάσεις για όλα τα γούστα και τις διαθέσεις!
Ανάπτυξη με σύμμαχο…το κοινό!
Ένα νέο franchiseπου προσφέρει το μοντέρνο, το ποιοτικό, το διαφορετικό, το καινοτόμο!
Με απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενό της η Frutti Di Mare έχει αναπτύξει το δικό της κοινό και τα σχόλια του αποτελούν από μόνα τους το βασικότερο δείκτη επιτυχίας του concept. «Η αγορά αντέδρασε πολύ καλά στο concept της Frutti di mare», εξηγεί ο κ. Τάσος Ιωσηφίδης, ιδιοκτήτης της αλυσίδας. Άλλωστε, το πιστοποιητικό διάκρισης για το 2014 και 2015 από την ΤripΑdvisor αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της αποδοχής αυτής…
Η πρόταση franchise της Frutti Di Mare είναι αποτέλεσμα αυτής ακριβώς της αποδοχής. Το μυστικό; «Η Frutti Di Mareπροωθεί το νέο, το μοντέρνο, το ποιοτικό,το διαφορετικό, το καινοτόμο, όχι με λέξεις αλλά με…ουσία! Και όλα αυτά σε σωστή σχέση ποιότητας-τιμής».
Για ένα σνακ με θαλασσινή γεύση, έναν ενδιάμεσο μεζέ, ένα κανονικό γεύμα, έναν καφέ…κάθε μέρα, κάθε ώρα!
Και μην ξεχνάς, στην Frutti Di Mare να πάς
Από τη μια, gourmet πιάτα, όπως το κριθαρότο, ριζότο και μακαρονάδες με θαλασσινά, η «υπερπαραγωγή» μακαρονάδα ταρτούφο που γίνεται μπροστά στα μάτια του πελάτη (www.youtube.com/μακαρονάδα ταρτούφο), τα μεζεδάκια και οι σαλάτες με υπέροχες dressing, το μοναδικό ψωμί λαβάς.
Και από την άλλη…σάντουιτςμε καπνιστό σολομό σε γαλλική μπαγκέτα με σαλάτα και ρεμουλάδα, fish burger με χταποδοκεφτέ και chedar, fish box με καλαμάρι τηγανιτό και πατάτες της μαμάς καθώς και το κλασικό πια fish’n’chips, μερικά από τα νόστιμα και υγιεινά σάντουιτς που παρέχονται για take away.
Η πρόταση… Frutti Di Mare
Ο υποψήφιος συνεργάτης θα πρέπει να αγαπάει την γαστρονομία και να είναι εκεί για τους ευχαριστημένους πελάτες του « Όλα τα υπόλοιπα-τεχνογνωσία-εξοπλισμός-design-συνταγές-παρουσίαση- είναι δική μας υπόθεση» επισημαίνει ο κ. Ιωσηφίδης.
Οι franchisees αξιοποιούν ένα διαφοροποιημένο concept με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και υψηλές αποδόσεις σε μια αγορά που υπόσχεται κερδοφορία αλλά και διάρκεια…
- Ιδιαίτερος σχεδιασμός
- Μοναδικό product mix υψηλής θρεπτικής αξίας
- Αποκλειστικές συνταγές
- Ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα
- Ευρύ πελατειακό κοινό
- Πολλαπλά profit center (sit in, take away)
- Υψηλές αποδόσεις
- Χαμηλό κόστος επένδυσης
- Καινοτομία
Εκτός από την αγορά της Αθήνας, όλα τα κοσμοπολίτικα νησιά και οι ανεπτυγμένοι τουριστικοί προορισμοί αποτελούν άκρως φιλόξενες αγορές . Μάλιστα, το μικρό αδερφάκι της Frutti Di Mare που συνιστά μια χαμηλότερου κόστους επένδυση, αποτελεί την ιδανική πρόταση του καλοκαιριού!
Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι οι καλοκαιρινές εξορμήσεις στην πατρίδα μας συνδυάζονται κατά κύριο λόγο με γευστικούς θαλασσινούς μεζέδες και ψάρια… και η Frutti Di Mareμας τα προσφέρει με τον καλύτερο, «μοναδικό» της τρόπο!
Ενημερωθείτε άμεσα για την επιχειρηματική πρόταση της Frutti Di Mare ΕΔΩ
-
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
- Επωνυμία εταιρίας: ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ FISH BAR
- Έδρα: Κομνηνών 20, 54624 Θεσσαλονίκη
- Tηλ: 210 6756200 / 2310 239100
- E-mail:
- Website: www.fruttidimare.gr
- Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Αναστάσιος Ιωσηφίδης
- Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
- Μέσο μέγεθος καταστήματος: Από 150 τ.μ. (season Frutti Di Mare από 50 τ.μ. με προκήπιο)
- Μέσο Ύψος Επένδυσης: Από €180.000 (season Frutti Di Mare από €130.000)
- Entry fee: €10.000 - 40.000
- Royalties: 4 %