Es.Co.Bar: Tο πιο hot στέκι της παρέας!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

To Es.Co.Bar είναι ο all day προορισμός στην καρδιά των Χανίων, με βασική αποστολή να προσφέρει καθημερινά εξαιρετικό καφέ, μοναδικές γευστικές επιλογές αλλά και την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στον δικό σου αγαπημένο χώρο. Με δυο καταστήματα στα Χανιά, το Es.Co.Bar έχει αναδειχθεί ως το απόλυτο σημείο συνάντησης για χαλάρωση και διασκέδαση. Παράλληλα, αποτελεί και μια επιχειρηματική πρόταση που διαθέτει ολοκληρωμένο concept, ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και διαχρονικά οφέλη για τον νέο συνεργάτη.

 To Es.Co.Bar άνοιξε για πρώτη φορά το 2014, όταν δύο φίλοι, ο Κυριάκος Βουτσογιαννάκης και ο Γιώργος Σφηναρολάκης, αποφάσισαν να χωρέσουν σε ένα δικό τους κατάστημα τη πολυετή εμπειρία τους στην εστίαση και τη φιλοσοφία τους πάνω στον καφέ και στη σωστή εξυπηρέτηση πελατών. Το ταξίδι ξεκίνησε με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στην οδό Κυδωνίας, στο κέντρο των Χανίων. Από το πρωί ως και αργά το βράδυ το Es.Co.Bar ικανοποιεί την ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για καλό καφέ, ισορροπημένες γεύσεις αλλά και την ανάγκη του να χαλαρώσει και να ξεφύγει από την καθημερινότητά του. Η τοπική κοινωνία γρήγορα αγκάλιασε το νέο καφέ, το οποίο μετατράπηκε σε στέκι για όλες τις ηλικίες. Η επιτυχία του πρώτου καταστήματος, η υψηλή ζήτηση και η αναγνωρισιμότητα του concept οδήγησαν -το 2019-στη δημιουργία του δεύτερου καταστήματος στην οδό Γογονή αποκλειστικά για take away και delivery.

all 125

Es.Co.Bar δεν είναι απλά ένα καφέ

«Το Es.Co.Bar είναι το στέκι σου και όχι απλά ένα μαγαζί για να πιείς τον καφέ σου. Είναι ένα σημείο συνάντησης όπου κάποιος θα έρθει μόνος του και ξέρει ότι θα βρει παρέα για να πιει τον καφέ του ή τη μπύρα του», αναφέρουν ο Κ. Βουτσογιαννάκης και ο Γ. Σφηναρολάκης εμπνευστές του Es.Co.Bar. Αυτή είναι και η βασική επιτυχία του. To Es.Co.Bar έχει έναν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα που γρήγορα κερδίζει την εμπιστοσύνη του κοινού. Ο επισκέπτης θέλει να έρχεται στο κατάστημα γιατί εκεί τον γνωρίζουν, ξέρουν τι καφέ θα πιει, πριν τον παραγγείλει. Ακόμα και μόνος του να έρθει ξέρει ότι θα γνωρίσει κόσμο, θα γίνεις μέλος μιας κοινότητας, θα κοινωνικοποιηθεί και θα περάσει καλά.

logo

Το Es.Co.Bar είναι ο χώρος της παρέας

Υour Local Caffeine Dealers

Για το Es.Co.Bar, ο καφές αποτελεί ένα είδος τέχνης στο οποίο έχει αφοσιωθεί. Ακολουθώντας πιστά το motto Support Your Local Caffeine Dealers και με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας των γευστικών χαρακτηριστικών και αρωμάτων του καφέ η εταιρεία συνεργάζεται με την τοπική βιομηχανία καφέ, Αρχοντάκη, για την παραγωγή του δικού της επιλεγμένου χαρμανιού το οποίο και χρησιμοποιεί αποκλειστικά.

Η ομάδα του Es.Co.Bar έχει πάθος για το καφέ και μας εγγυάται ότι η ποιότητα του καφέ της δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Το κοινό αγαπά τόσο πολύ τον καφέ του Es.Co.Bar που θέλει τον απολαμβάνει ακόμα στο σπίτι του. Για το λόγο αυτό, το Es.Co.Bar διαθέτει ήδη τον καφέ του για οικιακή χρήση, σε μορφή κόκκων και πολύ σύντομα θα προσφέρει και κάψουλες για εσπρεσομηχανή. Με τον τρόπο αυτό δημιουργεί μεγαλύτερο engagement με τον πελάτη και δημιουργεί και άλλη μια πηγή εσόδων.

coffeeee

All Day Destination

Το Es.Co.Bar καλύπτει πολλαπλές ανάγκες, ικανοποιώντας τις προτιμήσεις διαφόρων ηλικιών και κοινών, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το πρωί, ο επισκέπτης μπορεί να πάρει τον μοναδικής ποικιλίας καφέ του συνοδεία ενός φρέσκου σνακ για πρωινό ή να επιλέξει κάτι από τις healthy γευστικές προτάσεις του καταστήματος. Το μεσημέρι, στο διάλειμμα από τη δουλειά του, έχει την ευκαιρία να βρει αυτό που πραγματικά θέλει μέσα από μια ποικιλία σε μπαγκέτες, bagel και σφολιάτες. Το απόγευμα απολαμβάνει τον δεύτερο καφέ του μαζί με ένα ολόφρεσκο γλυκό σνακ. Όταν η μέρα τελειώσει και έχει ανάγκη να χαλαρώσει και να πιεί κάτι με την παρέα του, το Es.Co.Bar προσφέρει μοναδικά cocktails, παγωμένες μπύρες και μεγάλη ποικιλία σε αλκοολούχα ποτά.

Coffee machine

Το Es.Co.Bar διαθέτει όλα τα στοιχεία επιτυχίας στην street café αγορά

Επιχειρηματική πρόταση με διαχρονικά οφέλη

Το Es.Co.Bar αποτελεί μια φρέσκια επιχειρηματική πρόταση με ισχυρά ανταγωνιστικά στοιχεία που το ξεχωρίζουν στον χώρο της εστίασης. Το Es.Co.Bar βασίζεται σε δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο με ολοκληρωμένο concept πλήρως εναρμονισμένο με τα θέλω και τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου καταναλωτή. Η ομάδα του Es.Co.Bar κατανοώντας τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών αλλά και την πρόσφατη υγειονομική κρίση, ενισχύει τη λειτουργία του με νέες υπηρεσίες, προσελκύοντας ακόμα μεγαλύτερο μέρος του καταναλωτικού κοινού (sit in, take away, delivery,signature προϊόντα).

escobar all day

Έχοντας τον καταναλωτή στο επίκεντρο, το Es.Co.Bar εξελίσσεται με βάση τις μεταβαλλόμενες ανάγκες διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Παράλληλα έχοντας στον πυρήνα του την εξέλιξη το Es.Co.Bar εξασφαλίζει μακροχρόνια επιτυχία και πιστό κοινό που ανανεώνεται.Ο νέος συνεργάτης μπαίνοντας στην οικογένεια του Es.Co.Bar, λαμβάνει όλη τη βοήθεια αλλά και την υποστήριξη που χρειάζεται, στην έναρξη αλλά και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας. Η εταιρεία βρίσκεται πάντα στο πλευρό του καθοδηγώντας τον να πάρει τις σωστές αποφάσεις που θα τον οδηγήσουν στην επιτυχία.

Επιπρόσθετα του προσφέρει μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία:

  • Σχέδια και καθοδήγηση προσαρμογής του καταστήματος, ώστε να αποδίδεται στο μέγιστο η ξεκάθαρη ταυτότητα του concept και να ενισχύεται περαιτέρω το ποιοτικό και διευρυμένο προϊοντικό μίγμα του, ως στοιχείο διαφοροποίησης.
  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση, που διασφαλίζει την ποιότητα και αξιολογεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία & διαχείριση, ώστε να λειτουργεί το κατάστημα με τον αποδοτικότερο τρόπο.
  • Απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας, που προτυποποιούν όλες τις διαδικασίες του καταστήματος.
  • Δημόσιες σχέσεις & πλάνο τοπικού Marketing, που βοηθούν τον συνεργάτη ώστε να προβάλλει αποτελεσματικά την επιχείρησή του.
  • es 17

Σκοπός είναι ο νέος συνεργάτης να μην νιώσει πότε μόνος και συγχρόνως να γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο λειτουργίας του καταστήματος ώστε να κρατάει αμετάβλητη τη φιλοσοφία Es.Co.Bar προσφέροντας την αξέχαστη εμπειρία που αναζητά ο καταναλωτής

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ