Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχηΤΕΥΧΟΣ 78 DAVINCI ARTISAN GELATO | Η τέχνη του αυθεντικού gelato στα καλύτερά της!
davinci artisan

DAVINCI ARTISAN GELATO | Η τέχνη του αυθεντικού gelato στα καλύτερά της!

Kορυφαία επιλογή gelato, με 14 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το DAVINCI ARTISAN GELATO έχει συστήσει στο ελληνικό κοινό την ουσία του αυθεντικού gelato με μια φρέσκια και μοναδική προσέγγιση. Χρησιμοποιώντας μόνο τα πιο φρέσκα, αγνά υλικά μεταμορφώνει την εμπειρία του διαχρονικά αγαπημένου επιδορπίου σε ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσης και επαγγελματικής επιτυχίας.

Τ ο DAVINCI ARTISAN GELATO απευθύνεται πρακτικά σε όλους. Σε όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν λαχταριστές γεύσεις αυθεντικού gelato σε διάφορους γευστικούς συνδυασμούς και σε αυτούς που επιθυμούν μια ζεστή, χειροποίητη σοκολατένια βάφλα ή κρέπα. Στο DAVINCI ARTISAN GELATO θα βρει κανείς αποκλειστικά ολόφρεσκα, χειροποίητα και ποιοτικά προϊόντα που ταξιδεύουν τους πελάτες σε ένα γαστριμαργικό ταξίδι γλυκών απολαύσεων.
Λαχταριστές μπάλες ολόφρεσκου παγωτού, βαφλάκια, κρέπες, γλυκά, χειροποίητες μπάρες σοκολάτας και φυσικά, τα πρωτοποριακά semifreddo, δημιουργούν έναν παράδεισο λαχταριστών απολαύσεων, στη διάθεση του πελάτη.

DAVINCI GELATO

Απόλαυση για μικρούς και μεγάλους

Με όραμα τόσο τολμηρό όσοκαι οι γεύσεις του, το DAVINCI ARTISAN GELATO έχει αναδειχθεί ως κορυφαία επιλογή στο gelato, με 14 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Η στρατηγική τους θέση σε επιλεγμένες περιοχές διαχρονικής δυναμικής και τουριστικούς προορισμούς διασφαλίζει ότι όλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μαγεία του αυθεντικού gelato. Η δυναμική του δικτύου DAVINCI ARTISAN GELATO έρχεται ως αποτέλεσμα της ποιότητας και της ελκυστικότητας των προϊόντων του καθώς και της αποτελεσματικότητας του σχεδίου ανάπτυξης.
Η δομημένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση στο gelato στην ελληνική αγορά το έχει αναδείξει ως τη σύγχρονη και αυθεντική gelateria.

DAVINCI_ARTISAN_GELATO

Δυναμική επέκταση μέσω franchising

Το DAVINCI ARTISAN GELATO μοιράζεται την επιτυχία και τις μοναδικές γεύσεις του με ένα ευρύτερο κοινό, υιοθετώντας την ανάπτυξη μέσω franchising.
Μέσω αυτής της στρατηγικής, το brand στοχεύει στην περαιτέρω επέκταση της εμβέλειάς του σε νέες περιοχές και εισάγει το concept που έχει αποδεδειγμένα αιχμαλωτίσει τις καρδιές της Ελλάδας και της Κύπρου, σε νέες αναπτυσσόμενες αγορές.

DaVinci Artisan Gelato: Το πιο ολοκληρωμένο gelato concept αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchising

Πολλαπλά οφέλη με την πρόταση DAVINCI ARTISAN GELATO

Το DAVINCI ARTISAN GELATO παρουσιάζει ένα concept ολοκληρωμένο στην κατηγορία του, που ξεδιπλώνει πολλαπλές ευκαιρίες και δυνατότητες για τους franchisees του, επιτρέποντάς τους να αξιοποιήσουν τη δυναμική της προσοδοφόρας αγοράς της γλυκιάς εστίασης. Το ίδιο το επιχειρηματικό μοντέλο αποδεδειγμένα οδηγεί στην κερδοφορία, προσφέροντας σταθερή απόδοση επένδυσης.
Πιο συγκεκριμένα, επιλέγοντας το DAVINCI ARTISAN GELATO, ο νέος franchisee επωφελείται από:

  • Καθιερωμένο brand name και αξιοπιστία όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων και την καινοτομία του concept.
  • Το πιο ολοκληρωμένο concept στην κατηγορία του, κατάλληλο για αστικές περιοχές υψηλής δυναμικής και τουριστικούς προορισμούς.
  • Αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο που οδηγεί στην κερδοφορία.
  • Διαρκή συμβουλευτική υποστήριξη στο πλευρό του νέου συνεργάτη.
  • Αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας.
  • Αποκλειστικότητα περιοχής που διασφαλίζει την αποδοτικότητα της επένδυσης.
  • Παράδοση με το κλειδί στο χέρι.

davinci

Το DAVINCI ARTISAN GELATO είναι μια μοναδική ευκαιρία επένδυσης, που προσφέρει ένα καθιερωμένο brand name και
ολοκληρωμένη υποστήριξη, δίνοντας στους συνεργάτες του την ευκαιρία να εισέλθουν σε μια προσοδοφόρα αγορά και να χαράξουν τo δικό τους success story.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ