Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Coffeebrands: Μία από τις ασφαλέστερες επενδύσεις στη μετά-Covid εποχή!

Coffeebrands: Μία από τις ασφαλέστερες επενδύσεις στη μετά-Covid εποχή!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Coffeebrands! Η αλυσίδα franchise με τον ποιοτικότερο και πιο γευστικό καφέ εσπρέσσο, η οποία ακολούθησε τον δύσκολο δρόμο για την καθιέρωσή της.

O σκοπός της Coffeebrands ήταν εξαρχής η δημιουργία μίας αλυσίδας franchise καφέ διεθνών προδιαγραφών, δηλαδή ενός franchise με signature προϊόντα, υψηλής και σταθερής ποιότητας και γεύσης, τα οποία ο καταναλωτής μπορεί να απολαύσει είτε βρίσκεται στην Πάτρα, απ’ όπου ξεκίνησε, είτε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

coffeebrands franchise katastima

Ο κορυφαίος “espresso specialist”

Ως “espresso specialist”, ναυαρχίδα των προϊόντων της αποτελεί ο Megisto Espresso, ένα premium χαρμάνι καφέ espresso, ο οποίος χαρακτηρίζεται για τη γλυκύτητά του, καλύπτοντας τις γευστικές προτιμήσεις της πλειοψηφίας των καταναλωτών. Παρασκευάζεται στην Ιταλία – δηλαδή από τους ειδικούς του espresso – και αποδίδει εξαιρετικό αποτέλεσμα τόσο στα ζεστά, όσο και στα κρύα ροφήματα καφέ, τα οποία αγαπά και προτιμά ο Έλληνας καταναλωτής.

Στα πλαίσια της ίδιας εμμονής της Coffeebrands στην προσφορά της καλύτερης δυνατής εμπειρίας στον λάτρη του εσπρέσσο, δημιούργησε επίσης το μοναδικό χαρμάνι οργανικού καφέ Megisto Bio Espresso, το οποίο αποτελείται από δώδεκα (12) ποικιλίες οργανικού καφέ, πλήρως πιστοποιημένες ως οργανικές, τόσο από τον ιταλικό, όσο και ελβετικό Φορέα Πιστοποίησης, δηλαδή έναν super premium καφέ espresso, ο οποίος διατίθεται, επίσης κατ’ αποκλειστικότητα, στα καταστήματα της αλυσίδας.

coffeebrands franchise coffee

Μην συμβιβάζεσαι με ό,τι σου «σερβίρουν»! Στην Coffeebrands δεν υπάρχει συμβιβασμός! Άνοιξε το δικό σου Coffeebrands!

Οι εκπαιδευτές της έχουν πιστοποιηθεί από τον Ευρωπαϊκό φορέα (SCA Europe certified), παρέχει δε δωρεάν τόσο την εκπαίδευση και επανεκπαίδευση του προσωπικού των καταστημάτων του δικτύου της αλλά και την τεχνική υποστήριξη, σε σταθερή βάση. Από το πλήρες και full branded portfolio των προϊόντων της ξεχωρίζει επίσης το Juice Spot – Revitalizing ‘n Go (φρέσκα φρούτα στο μπουκάλι), δηλαδή η προσφορά φρέσκων χυμών και smoothies, που παρασκευάζονται με βάση τις συνταγές της Coffeebrands και διατίθενται σε φιάλες pet, απλοποιώντας το “juice to go” και το delivery στους φρέσκους χυμούς.

Επίσης, παρέχει μία πλήρη γκάμα συσκευασμένων και σηματοποιημένων σνακ, διαφόρων ειδών, ορισμένων ιδιαίτερα πρωτότυπων, για την κάλυψη κάθε καταναλωτικής ανάγκης και την αύξηση της μέσης τιμής απόδειξης των καταστημάτων του επιχειρηματικού της δικτύου.

coffeebrands franchise coffee store

Νέα αισθητική ταυτότητα

Τα καταστήματα Coffeebrands, με τη νέα αισθητική ταυτότητα, η οποία παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά στη HORECA 2020, αμέσως πριν από την έναρξη της πανδημίας, διακρίνονται για την εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής, σχεδιάζονται δωρεάν από την Coffeebrands, η οποία παρέχει και τη δυνατότητα παράδοσης αυτών «με το κλειδί στο χέρι» και λειτουργικά είναι προσανατολισμένα στην εξυπηρέτηση των πελατών “coffee to go” και “delivery”, γεγονός που διατήρησε την υψηλή κερδοφορία των καταστημάτων της Coffeebrands κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η Coffeebrands διαθέτει τη δική της πλατφόρμα παραγγελιών (Coffeebrands Delivery) με Apps για λειτουργικά συστήματα Android και iOS, αλλά έχει κεντρικές συμφωνίες με όλες τις πλατφόρμες παραγγελιών, γεγονός που εξασφαλίζει προνομιακή τιμολόγηση στην προώθηση των καταστημάτων της.

Όλα τα παραπάνω, καθιστούν την Coffeebrands ως την καινοτόμο και εξειδικευμένη αλυσίδα franchise, με ένα ολοκληρωμένο – εξαιρετικής ποιότητας & full branded – portfolio προϊόντων, υψηλή τεχνογνωσία και δυνατότητα πλήρους υποστήριξης των franchisees, σε όλα τα επίπεδα.

Κι όλα τα παραπάνω με το πιο ανταγωνιστικό franchise fee της αγοράς και το πιο ρεαλιστικό business plan! Το μόνο που ζητάει από τους υποψήφιους franchisees είναι η ενεργητική παρουσία τους στο κατάστημά τους!

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ