Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Coffee Tree: Το πιο «ζεστό» franchise concept της καφεστίασης

Coffee Tree: Το πιο «ζεστό» franchise concept της καφεστίασης

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Το coffee street bar με τον εξαιρετικό καφέ, την πλούσια προϊοντική γκάμα και τις… γερές ρίζες, προσφέρει δυνατότητες συνεργασίας σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης και αμοιβαίας αποδοτικότητας.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=Iy6bQjhZWZM{/youtube}

Όταν το 2012 ο Νίκος Χατζηαδάμ άνοιξε το πρώτο Coffee Tree στο Ηράκλειο Κρήτης, ήξερε ότι πολύ σύντομα το ολοκληρωμένο concept που σύστησε στο απαιτητικό κρητικό κοινό θα γνώριζε μεγάλη επιτυχία. Πέντε χρόνια αργότερα η Coffee Tree μετράει 4 καταστήματα, ενώ πλέον εισέρχεται δυναμικά στο franchising θέλοντας να μεταδώσει στους υποψήφιους συνεργάτες την πείρα, την τεχνογνωσία αλλά κυρίως το μεράκι με το οποίο δημιουργήθηκε.

coffee.tree.snack

Η ομάδα του Coffee Tree αντιλαμβανόμενη τις τάσεις των καταναλωτών εξελίσσει διαρκώς ένα concept πιστό στις ανάγκες του πελάτη! Πετυχαίνοντας υψηλή κερδοφορία από νωρίς το πρωί η οποία αυξάνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχει επιτύχει να δημιουργήσει πιστούς πελάτες, αλλά και ένα brand name που είναι συνυφασμένο με την ποιότητα, τις λαχταριστές γεύσεις και τα δυνατά αρώματα. Η ομάδα του Coffee Tree μεγαλώνει και οι νέοι συνεργάτες θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν σε ένα δίκτυο που χαρακτηρίζεται από τις καθαρές σχέσεις και την αμοιβαία κερδοφορία.

coffee.tree.shop

Ποικιλία & χαμηλές τιμές= κερδοφορία

H φιλοσοφία των Coffee Tree βασίζεται στο τρίπτυχο ποικιλία-ποιότητα-τιμή. Στα Coffee Tree o πελάτης θα βρει δεκάδες προϊόντα για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με δυο λόγια, ο κατάλογος των καταστημάτων έχει συγκεκριμένη στόχευση στα προϊόντα που προτιμούν ντόπιοι και τουρίστες. Από εξαιρετικής ποιότητας καφέ και χυμούς, έως μεγάλη ποικιλία από ροφήματα όπως τσάι, smoothies, γρανίτες κ.λπ. Παράλληλα, τα αχνιστά φουρνιστά, τα ελαφριά και πεντανόστιμα σάντουιτς, αλλά και το δημοφιλέστατο burger, έχουν κάνει τα καταστήματα της εταιρείας τον απόλυτο προορισμό για εργαζόμενους, φοιτητές, διερχόμενους ή και παρέες που θέλουν να χαλαρώσουν στον όμορφο και ζεστό χώρο τους.

coffeetree.snack

Ο σχεδιασμός των καταστημάτων έχει γίνει με τρόπο που να τραβά την προσοχή των πελατών, ενώ οι εσωτερικοί χώροι αποπνέουν οικειότητα και χαλάρωση, συνδυάζοντας τη μοντέρνα αισθητική με τη λειτουργικότητα.

Έτσι, η Coffee Tree έχει επιτύχει αξιοσημείωτη κερδοφορία η οποία όσο περνάει η μέρα σταδιακά αυξάνεται! Από τον πρωινό καφέ έως το μεσημεριανό γεύμα, οι άνθρωποι της πόλης ξέρουν ότι από το Coffee Tree θα κερδίσουν επίσης και ένα χαμόγελο. Μια ανάσα από την καθημερινότητα…

COFFEE.TREE

 

Ο συνεργάτης θα έχει την ευκαιρία να βγει κερδισμένος από τις κεντρικές συμφωνίες, εξασφαλίζοντας την ιδανική σχέση ποιότητας/τιμής

 

Εκπαίδευση, επαγγελματισμός και όρεξη

Από τα πιο δυνατά χαρτιά της εταιρείας είναι το προσωπικό της. Έχοντας περάσει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και εμπλουτίζοντας διαρκώς τις γνώσεις του γύρω από την παρασκευή των ροφημάτων και των σνακς, οι εργαζόμενοι στα Coffee Tree είναι σε θέση να προσφέρουν στον επισκέπτη την καλύτερη δυνατή εμπειρία γεύσης. Παράλληλα, υιοθετώντας τη λογική των εμπνευστών του concept δουλεύουν με όρεξη, μεράκι και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και καθημερινότητας με τους πελάτες.

coffeetree.shop
Η συνολική εμπειρία που αποκομίζουν οι επισκέπτες στο Coffee Tree έχει οδηγήσει σε υψηλή πιστότητα και επαναληψιμότητα, καθιστώντας τα καταστήματα του δικτύου ευρέως αναγνωρίσιμα. Ο franchisee με τη σειρά του, θα έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί από την πλήρη εκπαίδευση, τόσο σε επίπεδο λειτουργίας, όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης, αλλά και από το στοχευμένο marketing που διευρύνει το πελατειακό κοινό και εδραιώνει την ηγετική θέση του brand στην αγορά.

coffeetree 4057

Η αγορά των ευκαιριών

Είναι βέβαιο πως η αγορά της καφεστίασης είναι εξαιρετικά αποδοτική στη χώρα μας, για τα concepts που χαρακτηρίζονται από την άρτια οργάνωση, τον σαφή σχεδιασμό και τη διαρκή εξέλιξη. Οι καταναλωτικές συνήθειες έχουν αλλάξει, ο κόσμος αναζητά πλέον τη μεγιστοποίηση της αγοραστικής του εμπειρίας και διαθέτει τα χρήματά του σε προϊόντα και υπηρεσίες που θα του προσφέρουν το καλύτερο, στην καλύτερη τιμή.
Η επιλογή ενός δικτύου που μπορεί να ενσωματώσει τις ανάγκες της αγοράς χτίζοντας καθημερινά τη δική του μοναδική ταυτότητα, είναι για τον υποψήφιο franchisee καίριας σημασίας. Τα Coffee Tree, έχουν αντιληφθεί την τάση της αγοράς και μέσα από την ολιστικότητα του concept, έχουν καταφέρει να εδραιωθούν και να ακολουθήσουν τον δρόμο της επιτυχίας.

coffeetree.takeaway

Η ομάδα του Coffee Tree αντιλαμβανόμενη τις τάσεις των καταναλωτών εξελίσσει διαρκώς ένα concept πιστό στις ανάγκες του πελάτη

Πελατοκεντρική προσέγγιση

Όπως τονίζει στο FRANCHISE SUCCESS, ο ιδρυτής του δικτύου, Νίκος Χατζηαδάμ, «Στα Coffee Tree, εδώ και 5 χρόνια έχουμε ξεχωρίσει γιατί προσφέρουμε στον πελάτη το καλύτερο. Ξεκινήσαμε από τα “θέλω” μας ως καταναλωτές, από την ανάγκη μας για προϊόντα με μια έντιμη σχέση ποιότητας/τιμής. Αυτό είναι κάτι που ο κόσμος το εκτίμησε. Και εμείς με τη σειρά μας ανταποκρινόμαστε στην εμπιστοσύνη του, εξελισσόμαστε διαρκώς και βελτιωνόμαστε καθημερινά. Γι’ αυτό και θέλουμε δίπλα μας ανθρώπους που θα μοιράζονται τις ίδιες αξίες, που θα έχουν το ίδιο όραμα».

coffee.tree.sandwich

Συνεργασίες με τους καλύτερους

Θέλοντας να διασφαλίσει την κορυφαία ποιότητα στα προϊόντα της η Coffee Tree έχει προχωρήσει σε μια σειρά στρατηγικών συνεργασιών όσον αφορά στην προμήθεια του καφέ και των υλικών που χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα. Ο συνεργάτης θα έχει την ευκαιρία να βγει κερδισμένος από τις κεντρικές συμφωνίες εξασφαλίζοντας την ιδανική σχέση ποιότητας/τιμής.
Τα Coffee Tree, απαντούν σε μια σειρά αναγκών του καταναλωτή δημιουργώντας ένα συμπαγές και ολοκληρωμένο δίκτυο καταστημάτων που χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων από:
• Την πείρα και την τεχνογνωσία
• Τη λειτουργικότητα
• Το αναπτυσσόμενο brand name
• Το ευρύ προϊοντικό μείγμα
• Τον εξαιρετικό καφέ
• Την υψηλή ρευστότητα
• Τις πολλαπλές πηγές εσόδων
• Τη συνέπεια και την αξιοπιστία απέναντι στον πελάτη και τον συνεργάτη
• Τις στρατηγικές συνεργασίες
• Την αγάπη και το μεράκι για το concept

Ο ιδανικός συνεργάτης δεν είναι απαραίτητο να έχει προηγούμενη πείρα στον χώρο, είναι όμως πολύ σημαντικό να είναι διατεθειμένος να δουλέψει με όρεξη, επιμονή και πίστη στο όραμα και τις αξίες της Coffee Tree, ώστε να δρέψει με τη σειρά του τους καρπούς της επιτυχίας!

{gallery}COFFEE TREE copy 1{/gallery}

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 2106756200
 • Fax: 210 6752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 30 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: Από €44.000
 • Entry fee: Από €8.000
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 4
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 4
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2012 / 2017
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Πακέτο Franchise:

  Ο συνεργάτης θα έχει την ευκαιρία να βγει κερδισμένος από τις κεντρικές συμφωνίες εξασφαλίζοντας την ιδανική σχέση ποιότητας/τιμής.
  Τα Coffee Tree, απαντούν σε μια σειρά αναγκών του καταναλωτή δημιουργώντας ένα συμπαγές και ολοκληρωμένο δίκτυο καταστημάτων που χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων από:
  -Τον εξαιρετικό καφέ
  -Την πείρα και την τεχνογνωσία
  -Τη λειτουργικότητα
  -Το αναπτυσσόμενο brand name
  -Το ευρύ προϊοντικό μείγμα
  -Την υψηλή ρευστότητα
  -Τις πολλαπλές πηγές εσόδων
  -Τη συνέπεια και την αξιοπιστία απέναντι στον πελάτη και τον συνεργάτη
  -Τις στρατηγικές συνεργασίες
  -Την αγάπη και το μεράκι για το concept

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ