COFFEE BERRY: Το απόλυτο street café concept

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Coffee Berry! Η αξιόπιστη επιχειρηματική ευκαιρία στο χώρο της καφεστίασης και του franchising. Με σύγχρονο και μοντέρνο design, τα νέα gourmet street café της πόλης «γνωρίζουν» δυναμική ανάπτυξη και κυριαρχούν!

Ανώτερης ποιότητας speciality coffee (Take-Away, Delivery, συσκευασίες για το σπίτι) και καινοτόμο προϊοντικό μίγμα που απογειώνει τις συνδυαστικές πωλήσεις, ενισχύοντας τη μοναδικότητα και διαφοροποίηση των Coffee Berry στην αγορά.
Με ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο που προσαρμόζεται στη δυναμική κάθε περιοχής, προσεχτική τιμολογιακή αρχιτεκτονική και μικρές απαιτήσεις σε προσωπικό & λειτουργικά έξοδα, η Coffee Berry διασφαλίζει κερδοφορία στους συνεργάτες της και αυξάνει την αποδοτικότητα της επένδυσης. Με 15 σημεία σε Αθήνα και Κύπρο, η μοναδική εμπειρία Coffee Berry ξεπερνά… τα τετριμμένα και εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς!

COFFEE.BERRY

Η Coffee Berry εμπειρία ξεπερνά… τα τετριμμένα και εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς!

Αυθεντικό, μοναδικό, καινοτόμο

Η τεχνογνωσία και η 13χρονη πορεία της Coffee Berry ομάδας -που προέρχεται από κορυφαία εταιρεία στον χώρο του καφέ- αποδεικνύει στην πράξη ότι στο Coffee Berry ο καφές είναι τέχνη! Εδώ απολαμβάνουμε καφέ από τις καλύτερες ποικιλίες του κόσμου (Κένυα, Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα, Παναμά και άλλες χώρες προέλευσης) , από τα χέρια των άριστα καταρτισμένων baristas που έχουν πιστοποιηθεί από τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό SCAE – Speciality Coffee Association of Europe.
Άλλο ένα βασικό σημείο διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό, η μοναδική και πλούσια προϊοντική γκάμα που διαθέτει. Μεγάλη ποικιλία Ξηρών Καρπών, Αποξηραμένων Φρούτων και Βιολογικών προϊόντων που συμπληρώνονται από δεκάδες γλυκές και αλμυρές προτάσεις snack, σάντουιτς, Cookies, Muffins, Μπάρες Δημητριακών, Σαλάτες, Σφολιατοειδή, Πλάκες Σοκολάτας, Βαζάκια Γεύσεων,Marshmellows, Τρουφάκια, Μαρμελάδες. Το προϊοντικό μείγμα, ακολουθώντας τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, συνεχώς ανανεώνεται ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του κοινού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Μάλιστα η καινοτομία συνεχίζεται… με το Coffee Berry app! Η μοναδική εφαρμογή που επιτρέπει την online παραγγελία και επιλογή του τρόπου παρασκευής του καφέ μας μέσα σε λίγα μόλις βήματα!

coffee.berry1

Coffee Berry Franchise… Γιατί;

• Για το πλέον ολοκληρωμένο Street Café Concept που ενσωματωνει με τον στο third wave coffee movement
• Για το No1 Speciality Coffee, τα σύγχρονα μέσα παραγωγής, την υψηλή τεχνογνωσία, που εγγυώνται την άριστη και σταθερή Coffee Berry εμπειρία σε κάθε κατάστημα.
• Για τη διαρκή εξέλιξη, έρευνα, ανάπτυξη, καινοτομία. Οι πιο «φρέσκιες» τάσεις της παγκόσμιας αγοράς καφέ είναι εδώ, στην καλύτερη ελληνική εκδοχή τους, κρατούν σε εγρήγορση το κοινό, ενισχύουν την επισκεψιμότητα και αυξάνουν την πελατειακή βάση.
• Για το πιο δυνατό, ολοκληρωμένο, customized product mix. Gourmet υγιεινές, πρωτότυπες γευστικές προτάσεις και ξηροί καρποί απογειώνουν τις συνδυαστικές πωλήσεις και την κερδοφορία.
• Για την ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση προσωπικού από πιστοποιημένους εκπαιδευτές (SCAE Authorized Trainers) και την on time υποστήριξη.
• Για το In-house Τμήμα Marketing που «τρέχει» ειδικές καμπάνιες, όπως για παράδειγμα Καμπάνια Χριστουγέννων, διαδίδοντας παντού το brand Coffee Berry και ενισχύοντας το customer loyalty.
• Για την καθετοποιημένη μονάδα επεξεργασίας καφέ και την τεράστια δυναμική της (10πλάσια παραγωγική ικανότητα από του ανταγωνισμού), που διασφαλίζει τη δια βίου τροφοδοσία κάθε καταστήματος.
• Για το πολυδιάστατο μοντέλο καταστήματος. Το Coffee Berry λειτουργεί και ως καφεκοπτείο αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τα Profit Centers του καταστήματος (Sit in, Take away, καφεκοπτείο).
• Για τη φιλοσοφία του direct trade ή αλλιώς την αποκλειστική προμήθεια των εκλεκτών ποικιλιών καφέ κατευθείαν από τους παραγωγούς. Η τακτική αυτή εξασφαλίζει κόκκους καφέ κορυφαίας ποιότητας ενώ συμβάλλει και στην αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης των παραγωγών – τεχνιτών
• Για την επένδυση χαμηλού μέσου κόστους (από €40.000) με μικρές απαιτήσεις σε προσωπικό και λειτουργικά έξοδα.
• Για την πολύ καλή τιμολογιακή αρχιτεκτονική, που αυξάνει σημαντικά το royalty των πελατών με αποτέλεσμα τη γρηγορότερη διάδοση του Coffee Berry mouth-to-mouth.
Με ένα προσεχτικά σχεδιασμένο και ολοκληρωμένο concept, το Coffee Berry εκπροσωπεί το μέλλον της λιανικής πώλησης καφέ και συμπληρωματικών ειδών σε Ελλάδα και Κύπρο!

COFFEEBERRY2

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ