Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις COFFEE BERRY: Το αυθεντικό… third wave franchise concept

COFFEE BERRY: Το αυθεντικό… third wave franchise concept

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Tο πλέον ολοκληρωμένο Street Café Concept που πρωταγωνιστεί σε μια άκρως δυναμική αγορά και απογειώνει τη νέα παγκόσμια τάση και εμπειρία του 3ου κύματος στην Ελλάδα! Μοναδικό και καινοτόμο, το Coffee Berry συνιστά την αξιόπιστη επιχειρηματική ευκαιρία στο franchising και στο κίνημα του third wave!

 COFFEE.BERRY1

Πρόκειται για τον απόλυτο εκπρόσωπο του τρίτου κύματος καφέ στην Ελλάδα. Το πρώτο κατάστημα βρίσκεται στη Γλυφάδα και σερβίρει στο κοινό, πραγματικούς specialitycoffeeκαι μια ανεπανάληπτη…  Coffee Berry εμπειρία καφέ! Γιατί η τεχνογνωσία και η 13χρονη πορεία της Coffee Berry ομάδας -που προέρχεται από κορυφαία εταιρεία στον χώρο του καφέ-αποδεικνύει στην πράξη ότι στο Coffee Berry ο καφές είναι τέχνη! Εδώ, το interactivecoffeeculture απογειώνεται και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν τον καφέ της αρεσκείας τους ανάμεσα από τις καλύτερες ποικιλίες του κόσμου (Κένυα, Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα, Παναμά και άλλες χώρες προέλευσης).

Το Coffee Berry προμηθεύεται τους κόκκους καφέ από μοναδικούς προορισμούς -Single Origin- χωρίς ενδιάμεσους -Direct Trade- εξασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τηνκορυφαία ποιότητακαι μοναδικότητατων προϊόντων του.
Με σύγχρονο και μοντέρνο design -σε βιομηχανικό ύφος- ο χώρος αποπνέει οικειότητα και αναδεικνύει τα νέα gourmetstreetcafé της πόλης!

coffeeberry6

Διαφοροποιήση, καινοτομία… 

To Coffee Berry διαθέτει μοναδική προϊοντική γκάμα που το διαφοροποιεί ολοκληρωτικά από τον ανταγωνισμό. Πέρα από τους ανώτερης ποιότητας speciality coffee για Take-Away, Delivery αλλά και σε συσκευασίες για το σπίτι, διαθέτει ολοκληρωμένο προϊοντικό μίγμα, που το καθιστά έναν all day προορισμό, όχι μόνο για καφέ!
Μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα Sugar Free και Hyper Foods, σοκολάτες, επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού, snacks, ενισχύουν μεταξύ άλλων τη μοναδικότητα και διαφοροποίηση των Coffee Berry στη δυναμική αγορά της καφεστίασης.
Οι baristas του δικτύου, άρτια εκπαιδευμένοι λαμβάνουν πιστοποίηση από τον κορυφαίο Οργανισμό SCAE -Speciality Coffee Association of Europe- και διασφαλίζουν την ποιότητα σε κάθε Coffee Berry κατάστημα. 
Ένα ισχυρό Brand Name, συνώνυμο της εξατομίκευσης, της συνεχούς καινοτομίας, της απαράμιλλης ποιότητας και της αξεπέραστης γεύσης. Ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο που περιλαμβάνει 4 υπερσύγχρονους τύπους καταστημάτων ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εκάστοτε αγοράς.

coffeeberry2

…και επένδυση στην τεχνολογία

Το Coffee Berry ως πρεσβευτής του κινήματος του καφέ της σύγχρονης εποχής, δημιούργησε μια καινοτόμα εφαρμογή για την ευκολότερη εξυπηρέτηση και μύηση των πελατών του στo 3rd Wave Coffee. Η πρώτη ελληνική εταιρεία καφεστίασης που επενδύει  σε τέτοιου είδους τεχνολογικές πρακτικές και εκπαιδεύει το κοινό  στη νέα κουλτούρα που επιτάσσει και αναζητά η αγορά!

Το μέλλον… στην αγορά των café

Το Coffee Berry κρύβει μέσα του την τεχνογνωσία και την εμπειρία13 χρόνωνκορυφαίας εταιρείας στον χώρο του καφέ. Η εταιρεία, έχοντας έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, χρησιμοποίησε τις εξειδικευμένες γνώσεις της και σχεδίασε ένα μοναδικό Coffee to Go Concept,βασισμένο απόλυτα στις αρχές του τρίτου κύματος καφέ.  
Ένα προσεχτικά σχεδιασμένο και ολοκληρωμένο concept που εκπροσωπεί το μέλλον της λιανικής πώλησης καφέ και συναφών ειδών. Ένας εκρηκτικός συνδυασμός ανεπανάληπτης εμπειρίας καφέκαι άκρως γευστικών προτάσεων, στα πλαίσια ενός Coffee  Shop 3ηςγενιάςπου ξεχωρίζει στην αγορά. Το Coffee Berry καινοτομεί τόσο ως προς το μοναδικό προϊοντικό του μίγμα, όσοκαι ως προς τη συνολική εμπειρίαπου προσφέρει στον καταναλωτή. Στόχος, η ανάπτυξη του δικτύου μέσω franchising σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Τα σύγχρονα μέσα παραγωγής αλλά και η υψηλή τεχνογνωσία, εγγυώνται την άριστη και σταθερήthird wave εμπειρίασε κάθε κατάστημα.

coffeeberry.coffeeshop

Coffee Berry Franchise… Γιατί;

 • Για το πλέον ολοκληρωμένο Street Café Concept που πρωταγωνιστεί στο third wave coffee movement και απογειώνει τη νέα παγκόσμια τάση και εμπειρία του 3ου κύματος στην Ελλάδα.
 • Για το No1 SpecialityCoffee, τα σύγχρονα μέσα παραγωγής, την υψηλή τεχνογνωσία, που εγγυώνται την άριστη και σταθερή thirdwave εμπειρία σε κάθε κατάστημα.
 • Για τη διαρκή εξέλιξη, έρευνα, ανάπτυξη, καινοτομία. Οι πιο «φρέσκιες» τάσεις της παγκόσμιας αγοράς καφέ είναι εδώ, στην καλύτερη ελληνική εκδοχή τους, κρατούν σε εγρήγορση το κοινό, ενισχύουν την επισκεψιμότητα και αυξάνουν την πελατειακή βάση.
 • Για το πιο δυνατό, ολοκληρωμένο, customizedproductmix. Gourmet υγιεινές, πρωτότυπες γευστικές προτάσεις και ξηροί καρποί απογειώνουν τις συνδυαστικές πωλήσεις και την κερδοφορία.
 • Για την ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση προσωπικού από πιστοποιημένους εκπαιδευτές (SCAEAuthorizedTrainers) και την ontime υποστήριξη.
 • Για το In-house Τμήμα Marketing που «τρέχει» ειδικές καμπάνιες, όπως για παράδειγμα Καμπάνια Χριστουγέννων, διαδίδοντας παντού το brandCoffeeBerry και ενισχύοντας το customerloyalty.
 • Για την καθετοποιημένη μονάδα επεξεργασίας καφέ  και την τεράστια δυναμική της (10πλάσια παραγωγική ικανότητα από του ανταγωνισμού), που διασφαλίζει τη δια βίου τροφοδοσία κάθε καταστήματος.
 • Για το πολυδιάστατο μοντέλο καταστήματος. Το CoffeeBerry λειτουργεί και ως καφεκοπτείο αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τα ProfitCenters του καταστήματος (Sitin, Takeaway, καφεκοπτείο).
 • Για τη φιλοσοφία του directtrade ή αλλιώς την αποκλειστική προμήθεια των εκλεκτών ποικιλιών καφέ κατευθείαν από τους παραγωγούς. Η τακτική αυτή εξασφαλίζει κόκκους καφέ κορυφαίας ποιότητας ενώ συμβάλλει και στην αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης των παραγωγών – τεχνιτών
 • Για την επένδυση χαμηλού μέσου κόστους (από €35.000)με μικρές απαιτήσεις σε προσωπικό και λειτουργικά έξοδα.
 • Για το ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο που περιλαμβάνει 4 υπερσύγχρονους τύπους καταστημάτων για να επιλέξει ο συνεργάτης τον κατάλληλο για εκείνον και την τοπική αγορά.
 • Για την πολύ καλή τιμολογιακή αρχιτεκτονική, που αυξάνει σημαντικά το royalty των πελατών με αποτέλεσμα τη γρηγορότερη διάδοση του CoffeeBerrymouth-to-mouth.

  και…

Γιατί όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η Coffee Berry ομάδα:
«Η μακροχρόνια εμπειρία και η απόλυτη εξειδίκευσή μας στην αγορά της καφεστίασης, θα είναι πάντα σταθερός σας σύμμαχος».

 

coffeeberry1

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ