Coffee Berry: Η νέα τάση στο street cafe

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Ξεχωρίζει για το πρωτοποριακό design, τον ανώτερης ποιότητας speciality coffee, τους άριστα καταρτισμένους baristas και τη μεγάλη ποικιλία από προϊόντα. Τα Coffee Berry απογειώνουν τις πωλήσεις και καινοτομούν στην αγορά.

Η πιο αξιόπιστη επιχειρηματική πρόταση που πρωταγωνιστεί στην καφεστίαση και στο franchising. Με ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο που προσαρμόζεται στη δυναμική κάθε περιοχής, προσεκτική τιμολογιακή πολιτική και μικρές απαιτήσεις σε προσωπικό και λειτουργικά έξοδα, η Coffee Berry διασφαλίζει κερδοφορία στους συνεργάτες της και αυξάνει την αποδοτικότητα της επένδυσης.

Εκπαίδευση σε όλο το φάσμα των λειτουργιών. Όλοι στην οικογένεια των Coffee Berry λαμβάνουν συνεχή εκπαίδευση στο Training Center της εταιρείας.

coffee.berry1

Με πολλαπλές πηγές εσόδων (take away, delivery, συσκευασίες για το σπίτι) και καινοτόμο προϊοντικό μείγμα, ενισχύεται η διαφοροποίηση και η μοναδικότητά τους στην αγορά.

Third Wave εμπειρία
Το αυθεντικό third wave concept ή ο απόλυτος πρεσβευτής του 3rd wave movement στην Ελλάδα. Το πλέον ολοκληρωμένο street cafe concept της νέας γενιάς που με το βιομηχανικό του design και το έμπειρο προσωπικό, αναδεικνύονται στα πιο gourmet cafe της πόλης.

{gallery}coffee.berry copy 1{/gallery}
Η ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, σαλάτες, σάντουιτς, snacks, cookies, muffins κλπ, καθώς και οι 3 τύποι καταστημάτων που προσφέρονται από το επιχειρηματικό μοντέλο της Coffee Berry, δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους υποψήφιους franchisees να διαλέξουν τον τύπο που ταιριάζει σε αυτούς και την περιοχή ενδιαφέροντός τους.
Η τεχνογνωσία και η 13χρονη πορεία της Coffee Berry ομάδας, αποδεικνύουν στην πράξη ότι εδώ ο καφές είναι τέχνη. Ο πελάτης μπορεί να βρει τις καλύτερες ποικιλίες καφέ από όλον τον κόσμο (Κένυα, Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα, Παναμά) από baristas που έχουν εκπαιδευτεί στα πρότυπα του διεθνή οργανισμού SCAE (Speciality Coffee Association of Europe).

coffeeberry.coffeeshop

Αναπτυξιακή πορεία
Η Coffee Berry ως εκπρόσωπος του κινήματος καφέ της σύγχρονης εποχής, γνωρίζει ήδη μεγάλη απήχηση και το ενδιαφέρον του κόσμου για τα προϊόντα και την άψογη εξυπηρέτηση που προσφέρει είναι μεγάλη.

{gallery}coffee.berry copy 2{/gallery}
Αυτό αποδεικνύεται κυρίως από την ταχεία ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας σε πολλές περιοχές της Αθήνας (Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Νέα Σμύρνη, Ερμού, Ιπποκράτους κλπ) με προοπτικές για περαιτέρω εξέλιξη. Πρόκειται για την πρώτη ελληνική εταιρεία καφεστίασης που επενδύει στην εξειδίκευση και εκπαιδεύει το κοινό στη νέα κουλτούρα που επιτάσσει και αναζητά η αγορά.

 6R3A3810

Η συνταγή της επιτυχίας
Με ένα προσεκτικά σχεδιασμένο και ολοκληρωμένο concept, τα Coffee Berry εκπροσωπούν τη λιανική πώληση καφέ και συναφών ειδών.
Πιο συγκεκριμένα τα Coffee Berry αποτελούν:
• Το Νο1 speciality coffee, τα σύγχρονα μέσα παραγωγής, την υψηλή τεχνογνωσία, που εγγυώνται την άριστη και σταθερή third wave εμπειρία σε κάθε κατάστημα.
• Το πιο δυνατό, ολοκληρωμένο και customized product mix.
• Τις πιο φρέσκιες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς καφέ, στην καλύτερη εκδοχή τους.
• Συνεχή εκπαίδευση προσωπικού από πιστοποιημένους εκπαιδευτές.
• In-house τμήμα Μάρκετινγκ που τρέχει ειδικές καμπάνιες, διαδίδοντας παντού το brand και ενισχύοντας το customer loyalty.
• Ένα πολυδιάστατο μοντέλο καταστήματος. Το Coffee Berry λειτουργεί και σαν καφεκοπτείο αυξάνοντας τα profit centers του καταστήματος.
• Μοναδικές και αποκλειστικές ποικιλίες καφέ κατευθείαν από τους παραγωγούς.
• Χαμηλό κόστος επένδυσης.
• Προσιτές τιμές που αυξάνουν το royalty των πελατών με αποτέλεσμα τη γρήγορη διάδοση του Coffee Berry mouth-to-mouth.
Η εμπειρία και η εξειδίκευση σε μια τόσο απαιτητική αγορά είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Coffee Berry και παρατηρείται ότι όλο και περισσότεροι και ενθουσιώδεις καταναλωτές προσελκύονται καθημερινά στο κατάστημα.

 6R3A2827

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ