Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις COFFEE BERRY: Η επανάσταση στο street café!

COFFEE BERRY: Η επανάσταση στο street café!

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα καφέ, με ηγετική θέση στην αγορά, συνεχίζει να κινείται ανοδικά, δίνοντας ευκαιρίες δραστηριοποίησης και άμεσης κερδοφορίας σε πολλούς υφιστάμενους και νέους επενδυτές ,μέσα από την αξιοπιστία και τις σύγχρονες υποδομές που διαθέτει.

Η ζήτηση του καφέ ολοένα και αυξάνεται, γεγονός που κάνει τους καταναλωτές πιο απαιτητικούς, όχι μόνο στη γεύση και στην ποικιλία, αλλά και στην ποιότητα. Τα Coffee Berry αναγνωρίζοντας αυτήν την ανάγκη του κοινού και καθοδηγούμενα από το μεράκι και το πάθος που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους τους, προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο μείγμα προϊόντων και υπηρεσιών, ώστε να καλύπτουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό κάθε ανάγκη του πελάτη.

Espresso, cappuccino, φίλτρου και κάθε λογής καφές που προέρχεται από τις καλύτερες ποικιλίες του κόσμου (Κένυα, Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα, Παναμά κ.λπ.) βρίσκεται σε πληθώρα σε οποιοδήποτε κατάστημα Coffee Berry και συνοδεύεται από μια ευρεία γκάμα προϊόντων που διαφοροποιούν την αλυσίδα ολοκληρωτικά από τον ανταγωνισμό. Σοκολάτες, μπάρες δημητριακών, ξηροί καρποί, σάντουιτς και πολλών ειδών snacks προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στον πελάτη αυξάνοντας κατά πολύ τη μέση ημερήσια απόδειξη του καταστήματος.

coffee.berry.800

Μια third wave coffee εμπειρία

Το Coffee Berry ως ο απόλυτος εκπρόσωπος του τρίτου κύματος καφέ στην Ελλάδα, απογειώνει το interactive coffee culture και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν τον καφέ της αρεσκείας τους. Η άριστη εξυπηρέτηση και το βιομηχανικό design του καταστήματος, δημιουργεί σχέση «εξάρτησης» με τους πελάτες και τους κάνει να το επισκέπτονται διαρκώς ξανά και ξανά.
Τα Coffee Berry διαθέτουν πολλαπλές πηγές εσόδων , καθώς ο ανώτερης ποιότητας speciality coffee προσφέρεται για Take-Away, Delivery αλλά και σε συσκευασίες για το σπίτι, καθιστώντας το έναν all day προορισμό, όπου σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο product mix, ικανοποιεί όλες τις ορέξεις και τις γευστικές απαιτήσεις!

6R3A2827Τα Coffee Berry αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας επιτυχημένης επιχείρησης που μεσουράνησε στην καρδιά της οικονομικής κρίσης και επέφερε άμεσα ορατά αποτελέσματα

Προτάσεις για όλους

Πιστό στη σωστή διατροφή και ενισχύοντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, προσφέρει μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών, αποξηραμένα φρούτα, βιολογικά προϊόντα, sugar free & hyper foods και επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού. Το Coffee Berry εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία στο street café, αποτελώντας τον αγαπημένο καθημερινό προορισμό όλων μας!
Οι υπέροχες γεύσεις των προϊόντων και των ροφημάτων, αλλά και η ανεπανάληπτη εμπειρία που αποκομίζει ο πελάτης μετά από κάθε επίσκεψη, συμβάλλουν στην ανάπτυξη της αλυσίδας και στην ανάδειξή της σε Νο1 επιλογή είτε για καφέ είτε για ένα γρήγορο snack όλες τις ώρες της ημέρας.

coffee.berry.960

Ποιος θα είναι ο επόμενος;

Ο ρυθμός ανάπτυξής του Coffee Berry είναι ραγδαίος και συνεχώς αυξανόμενος, γεγονός που τα κατατάσσει άκρως δημοφιλή στην κατηγορία τους. Καθοριστικός παράγοντας αυτής της επιτυχίας είναι με βεβαιότητα η ποιότητα και η εξειδίκευση. Με πρωταγωνιστές τους καταναλωτές και τις ανάγκες τους, τα Coffee Berry δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για πιστό και επαναλαμβανόμενο αγοραστικό κοινό.
Είναι το ιδανικό επιχειρηματικό μοντέλο για κάποιον ο οποίος θέλει να ασχοληθεί με τη μικρή εστίαση και να επενδύσει σε μια ασφαλή επιλογή. Η δέσμευση της εταιρείας να υποστηρίξει και να ενισχύσει οποιοδήποτε franchisee, είτε υφιστάμενο, είτε νέο, είναι δεδομένη καθ’όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.
Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση, η επιλογή του καταλληλότερου σημείου, το αποτελεσματικό μάρκετινγκ και τα χρηστικά εγχειρίδια λειτουργίας, είναι κάποιες από τις παροχές της εταιρείας και το πακέτο που διατίθεται σε ένα συνεργάτη.
Η ομάδα των Coffee Berry είναι έτοιμη να καλωσορίσει και να υποδεχτεί με χαρά τους νέους συνεργάτες και μαζί με αυτούς να συνεχίσουν να εξελίσσουν το υπέροχο και μοναδικό concept, που έχει ήδη μεγάλη αποδοχή και πολλούς αγαπημένους φίλους!

  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
  • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ