Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Cinque Wine Deli Bar: Διαρκής εξέλιξη, πιστό κοινό, καινοτόμα πρόταση

Cinque Wine Deli Bar: Διαρκής εξέλιξη, πιστό κοινό, καινοτόμα πρόταση

σύνταξη dnhost
0 σχόλια

Η ανάδειξη του επώνυμου εμφιαλωμένου ελληνικού κρασιού από αμπελώνες και παραγωγούς απ’ όλη την Ελλάδα, η μοναδική φιλοξενία και οι εμπειρίες που προσφέρει στο κοινό, κάνουν το Cinque Wine Deli Bar, μια ελκυστική πρόταση, ιδανική για τον franchisee που θέλει να εισέλθει στον χώρο της εστίασης με ένα concept με πολύ δυνατά σημεία διαφοροποίησης.

Το Cinque Wine Deli bar, είναι το μέρος όπου οι λάτρεις του κρασιού ανά τον κόσμο έχουν βρει το «σπίτι» τους. Επιλεγμένα κρασιά από ελληνικούς αμπελώνες και παραγωγούς απ’όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, είναι ο βασικός πυρήνας στον οποίο στηρίζεται το concept. Με κινητήριο δύναμη την αγάπη για το κρασί και τη συνεχή εξέλιξη, ηεπιχειρηματική πρόταση του Cinque είναι ιδανική για τον συνεργάτη franchisee που θέλει να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας με ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερα αγαπητό concept, με ευκαιρία ταχείας υλοποίησης ελκυστικών διαχρονικών εισοδημάτων.

pps cinque logo FINAL DeliBar cropped 300x193

Ιδανικό για τουριστικές αγορές και μετασχηματισμό εν λειτουργία επιχειρήσεων 

cinque wine bar franchise

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ!

Με πάνω από σαράντα ετικέτες και με προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών από τους ειδικούς του Cinque, τα εξαιρετικά πλατώ με μεγάλη ποικιλία από τυριά, αλλαντικά, ξηρούς καρπούς και χειροποίητα chutney, που συνοδεύουν το κάθε κρασί και αναδεικνύουν την ομορφιά και τη μοναδικότητά του, το Cinque έχει γίνει, δικαίως, το πιο αγαπημένο μέρος όλων των wine lovers! Οι ξεχωριστές εμπειρίες wine tasting που προσφέρει, δίνουν στον πελάτη τη δυνατότητα να μυηθεί με απλό και βιωματικό τρόπο στην κουλτούρα του κρασιού, να ανακαλύψει τον τόπο προέλευσής του,να απολαύσει τις μοναδικές γεύσεις του και να αισθανθεί τα αμέτρητα αρώματά του. Το wine tasting αποτελεί μια από τις βασικότερες πηγές κερδοφορίας και παράλληλα επιτυγχάνει τη δημιουργία μιας πιστής Cinque κοινότητας. Για την ομάδα του Cinque, η φιλοξενία αποτελεί το Α και το Ω. Θέλει ο επισκέπτης να νιώθει το Cinque σπίτι του, να αποτελεί το μέρος όπου θα έρθει σε επαφή με κόσμο που μοιράζεται τις ίδιες προτιμήσεις, το μέρος που μπορεί να μάθει, να γευτεί, να διασκεδάσει και να ζήσει αξέχαστες στιγμές. Όπως αναφέρει και ο ιδρυτής και CEO του Wine Lover Community, Luiz Alberto, όταν επισκέφθηκε το Cinque: «Στο Cinque είμαστε όλοι ίσοι. Απολαμβάνεις ένα ποτήρι κρασί με έναν τρόπο με τον οποίο νιώθεις σημαντικός, ότι οι άνθρωποι νοιάζονται για εσένα. Αυτό λοιπόν είναι που κάνει το Cinque Wine Deli Bar ιδανικό για εκείνους που θέλουν να μάθουν για το καλό κρασί και γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο το προτείνω».

CINQUE WINE

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ!

H πρόταση του Cinque Wine Deli Bar, είναι ιδανική για τον συνεργάτη franchisee που θέλει να δραστηριοποιηθεί σε τουριστικές καθώς και αστικές αγορές ενώ ταυτόχρονα προσφέρεται για μετασχηματισμό εν λειτουργία επιχείρησης. Ο franchisee του Cinque Wine Deli Bar αποκτά μια επιχείρηση με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης και μια σειρά ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων:

  • Πρόκειται για ένα concept με σαφή ταυτότητα και μοναδικότητα που εισάγει ολοένα και περισσότερες καινοτομίες στον χώρο του κρασιού και των wine bars.
  • Αποτελεί προορισμό για τους επισκέπτες της Αθήνας απ΄ όλο τον κόσμο – Νο.1προορισμός στο TripAdvisor ανάμεσα σε 2.357 επιχειρήσεις
  • Μέσα από την εξέλιξη και την εισαγωγή νέων υπηρεσιών, δημιουργεί πολλαπλές πηγές εσόδων καθώς κάθε νέα εμπειρία που σχεδιάζεται κεντρικά αποτελεί προϊόν το οποίο εισάγεται σε κάθε σημείο του δικτύου.
  • Προσφέρει συνεχώς νέες εμπειρίες(Virtual Wine Tasting, Yachting services, Loyalty Club, Cinque Secret Wine Experiences κ.λπ.) αξιοποιώντας τα εργαλεία και τις διευκολύνσεις που παρέχει η τεχνολογία και επιτυγχάνει τη δημιουργία πολλαπλών πηγών εσόδων μιας και το 90% των πωλήσεων προέρχεται από τις wine tasting εμπειρίες.

Οι υπηρεσίες και το επιχειρηματικό μοντέλο που προσφέρει το Cinque απευθύνονται στον επιχειρηματία που θέλει να έχει αποδοτικά εργαλεία στα χέρια του, εξασφαλίζοντας παράλληλα ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ