Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις CHICK in Καλαϊτζή: Η εξειδίκευση στο κοτόπουλο

CHICK in Καλαϊτζή: Η εξειδίκευση στο κοτόπουλο

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Η μακροχρόνια εμπειρία της Chick in στα προϊόντα κοτόπουλου και η τεχνογνωσία της, συνέβαλε στην ταχύτατη ανάπτυξή της και στη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας στην αγορά της εστίασης και πιο συγκεκριμένα στο street food.

Ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο που συνδυάζει 2 διαφορετικούς τύπους (meat & grill) καταστημάτων σε 1 brand, συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα και να προσφέρει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του στο συνεχώς αυξανόμενο καταναλωτικό κοινό που το προτιμά και το στηρίζει όλα τα χρόνια της λειτουργίας του. Το κοτόπουλο πλέον καθιερώθηκε το αγαπημένο γεύμα των Ελλήνων και η CHICK in συνώνυμο της ποιότητας.

CHICK.IM.KALAITZI.COLLAGE

Από την εμπορία…
Η CHICK in έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1997 στην Κατερίνη, στον χώρο της λιανικής, αναπτύσσοντας τα πρώτα καταστήματα διάθεσης νωπών πουλερικών .
Η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της έγινε αμέσως γνωστή από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας της και σύντομα το δίκτυο άρχισε να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται ραγδαία. Η ισχυρή επωνυμία σφραγίστηκε με το άνοιγμα νέων καταστημάτων σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, όπως στη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, το Λιτόχωρο, τη Λεπτοκαρυά και τον Πλαταμώνα.
Ανάμεσα τους βρίσκεται και το πρώτο franchise κατάστημα στα Τρίκαλα που υποδέχθηκε το κοινό το 2015, ενώ προσεχώς αναμένεται να μας καλωσορίσει και το 3ο μεικτό κατάστημα στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης.

…Στην εστίαση
Η αυξημένη επισκεψιμότητα και η συνεχής ζήτηση των προϊόντων, οδήγησε την CHICK in στη δημιουργία ενός νέου και πιο πρωτοποριακού τύπου καταστήματος, που συνδυάζει την εμπορία νωπών πουλερικών με την πώληση έτοιμων γευμάτων, με επίκεντρο φυσικά το κοτόπουλο.
Το νέο μεικτό κατάστημα προσφέρεται για sit in, delivery και take away. Η ευχάριστη ατμόσφαιρα και η δημιουργία προσωπικών σχέσεων με τους πελάτες γίνεται πόλος έλξης για όλους, κάθε ώρα της ημέρας. Η πιστότητα του κοινού και ο ενθουσιασμός του για όλα τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση αποδεικνύει πως κάθε σημείο που ανοίγει εγγυάται μια επιτυχημένη πορεία.

chickin1 zoom

Ο πελάτης πάντα στο επίκεντρο
Η Chick in είναι πάντα κοντά στον καταναλωτή και τις ανάγκες του, γεγονός που επιβεβαιώνουν οι εσωτερικές αξιολογήσεις που πραγματοποιούνται συχνά στα καταστήματά της, εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το κατάστημα της Μεγ. Αλεξάνδρου στην Κατερίνη, που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και πήρε έπαινο για το 2016.
Μέσα από τα σημεία πώλησης, προσφέρει στον πελάτη μια πληθώρα επιλογών και μοναδικών συνταγών, εμπλουτίζοντας το αγαπημένο γεύμα των εγχώριων καταναλωτών με νόστιμα και ποικίλα διατροφικά χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις εξελισσόμενες και απαιτητικές ανάγκες τους.

έπαινος.CHICKin

Τεχνογνωσία και εμπειρία
Με ένα προϊόν που παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων για όλες τις ώρες της ημέρας και κάθε εποχή, με υψηλή ζήτηση, ρευστότητα και χαμηλό κίνδυνο αποθεματοποίησης, η CHICK in Καλαϊτζή δίνει όλες τις προϋποθέσεις για βέβαιη βιωσιμότητα και κερδοφορία στους συνεργάτες – franchisees.
Η επιχειρηματική της πρόταση εξοπλίζει με ισχυρά εφόδια επιτυχίας κάθε νέο συνεργάτη, καθώς επενδύει συστηματικά στη δημιουργία γραμμών παραγωγής, στη μεταποίηση και στην απόκτηση πιστοποίησης σύμφωνα με πρότυπα υψηλών προδιαγραφών.

chickin.burger

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Επωνυμία εταιρίας: CHICK IN ΚΑΛΑΙΤΖΗ
 • Tηλ: 2106756200
 • Fax: 2106752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: Για κατάστημα διάθεσης νωπού προϊόντος: Από €35.000 / Για κατάστημα διάθεσης νωπού και ψητού προϊόντος: Από € 84.000
 • Entry fee: €5.000 εως €10.000
 • Royalties: 2%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 13
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 1
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 14
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2010/ 2014
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Πακέτο Franchise:

  Παροχή εγχειριδίων λειτουργίας, αποκλειστικότητα περιοχής, οδηγίες για την κατασκευή και εξωτερική/ εσωτερική διαμόρφωση του καταστήματος, παροχή εκπαίδευσης σχετικά με τα προϊόντα και τις λειτουργίες της εταιρείας και των καταστημάτων ειδικότερα, υποστήριξη κατά την επιλογή των τοπικών προμηθευτών για έκαστο κατάστημα.

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ