Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις CHICK IN ΚΑΛΑΪΤΖΗ: Το κοτόπουλο πρωταγωνιστεί σε 2 δυναμικές αγορές

CHICK IN ΚΑΛΑΪΤΖΗ: Το κοτόπουλο πρωταγωνιστεί σε 2 δυναμικές αγορές

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Ένα ισχυρό brand και 2 διαφορετικοί -μεταξύ τους- τύποι (meat & grill) καταστημάτων συνθέτουν το concept της CHICK in Καλαϊτζή που προωθεί ένα νόστιμο και ποιοτικό προϊόν σε μια ανθεκτική και ιδιαίτερα κερδοφόρα αγορά.

 

Η μακροχρόνια παρουσία, εμπειρία και τεχνογνωσία της CHICK in Καλαϊτζή στα προϊόντα κοτόπουλου, την καθιστά Νο1 επιλογή για τους λάτρεις του πιο φημισμένου ελληνικού προϊόντος που ενδιαφέρονται για ποιότητα και γεύση στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παράλληλα η μεγάλη ποικιλία προϊόντων, το ισχυρό όνομα, η έμπειρη ομάδα εξοπλίζουν τον συνεργάτη – franchisee με ισχυρά εφόδια επιτυχίας για την επένδυσή του.
Το κοτόπουλο συνοδεύει για πολλές δεκαετίες μικρούς και μεγάλους στις γευστικές τους προτιμήσεις, καθώς είναι νόστιμο, μαγειρεύεται ποικιλοτρόπως και διατίθεται παντού. Η CHICK In Καλαϊτζή, αναγνωρίζοντας αυτήν την τάση του αγοραστικού κοινού, αναπτύσσει 2 διαφορετικά μεταξύ τους καταστήματα με κεντρικό προϊόν φυσικά το κοτόπουλο.
Το ένα λειτουργεί ως αμιγώς σημείο πώλησης νωπού κοτόπουλου και το άλλο ως μεικτό κατάστημα από το οποίο οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν μια ευρύτατη γκάμα έτοιμων γευμάτων με βάση το κοτόπουλο.

chickin.burgerΜε έντονα στοιχεία διαφοροποίησης, iη CHICK n Καλαϊτζή επεκτείνεται σε δύο αγορές, τόσο στην εμπορία και διάθεση πουλερικών όσο και στην εστίαση

Μια δυναμική πρόταση για franchise

Ένα ευέλικτο concept, που πέρα από την πώληση νωπού κοτόπουλου προσφέρει συμπληρωματικά 3 profit centers για sit in, take away και delivery.
Τα περιθώρια κέρδους είναι ιδιαίτερα αυξημένα λόγω της καθετοποιημένης παραγωγής, και της άριστης σχέσης ποιότητας – τιμής, που είναι το ζητούμενο για κάθε πελάτη.
Οι μοναδικές συνταγές, αποτελούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της CHICK in Καλαϊτζή, για να δημιουργήσει μια δυναμική πρόταση με εξαιρετικά αποτελέσματα σε μια ανταγωνιστική αγορά, που αναζητά διαρκώς νέες ιδέες.

Προϊόν που οδηγεί στην επιτυχία

Όλοι οι επιχειρηματίες προτού επενδύσουν, εξετάζουν όλες τις πιθανές επιλογές που υπάρχουν και φυσικά διεξάγουν αναλυτική έρευνα σχετικά με το πού ενδείκνυται να δραστηριοποιηθούν.
«Η CHICK in Καλαϊτζή είναι μια ισχυρά αναπτυσσόμενη εταιρεία η οποία συνεχώς αναδεικνύει νέα χαρακτηριστικά και εμφανίζει συνεχώς ακόμη πιο δυνατά σημεία. Πολλά από τα προϊόντα της είναι μοναδικά και δεν μπορεί κανείς να τα βρει σε αντίστοιχες εταιρείες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το «μπιφτέκι Chick in» ή τις «κοτομπάρες δημητριακών», οι οποίες γίνονται ανάρπαστες από μικρούς και μεγάλους», δηλώνει χαρακτηριστικά η franchisee της CHICK in Καλαϊτζή, κα Ζωή Λιούτα στα Τρίκαλα.

chickin1 zoom

Στοιχεία που ξεχωρίζουν…

Η CHICK in Καλαϊτζή εξοπλίζει με ισχυρά εφόδια κάθε νέο συνεργάτη, καθώς φροντίζει για την εκπαίδευση, την υποστήριξη και τη σωστή λειτουργία του καταστήματος από την αρχή.
«Αυτό που θεωρώ ότι είναι το δυνατότερο σημείο της, είναι οι άνθρωποι που την απαρτίζουν. Μέσα από το οικογενειακό κλίμα και με διάθεση ειλικρινούς συνεργασίας αναπτύσσονται ισχυρές σχέσεις με ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενό τους, σε κάθε τμήμα της εταιρείας, στοχεύοντας σε πρόοδο και ανάπτυξη τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και στον τομέα της παροχής υπηρεσιών, π.χ. σε θέματα μηχανογράφησης», συμπληρώνει η κα. Λιούτα.

…και εδραιώνουν το δίκτυο

Η CHICK in Καλαϊτζή με ένα concept που συνδυάζει πολλαπλές αγορές, υψηλή ζήτηση, ρευστότητα, μηδενική αποθεματοποίηση, τεχνογνωσία και εξειδίκευση, προσφέρει αυξημένες εγγυήσεις βιωσιμότητας και κερδοφορίας στον συνεργάτη – franchisee…
Εξοπλίζει με ισχυρά εφόδια ένα νέο επενδυτή, καθώς φροντίζει για την εκπαίδευση, την υποστήριξη και τη σωστή λειτουργία ενός καταστήματος από την αρχή έως το τέλος. Η εμπειρία που διαθέτουν οι άνθρωποι της εταιρείας είναι καταλυτική στην επίλυση προβλημάτων κάθε είδους και άκρως σημαντική για την επιτυχημένη πορεία της εκάστοτε επιχείρησης.
Απόδειξη αποτελούν τα 15 επιτυχημένα καταστήματα που λειτουργούν μέχρι σήμερα σε Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Λιτόχωρο, Λεπτοκαρυά, Πλαταμώνα, Τρίκαλα.

CHICK IN PARALIA KATERINI

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 2106756200
 • Fax: 2106752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: Για κατάστημα διάθεσης νωπού προϊόντος: Από €35.000 / Για κατάστημα διάθεσης νωπού και ψητού προϊόντος: Από € 84.000
 • Entry fee: €5.000 εως €10.000
 • Royalties: 2%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 13
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 1
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 14
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2010/ 2014
 • Πακέτο Franchise:

  Παροχή εγχειριδίων λειτουργίας, αποκλειστικότητα περιοχής, οδηγίες για την κατασκευή και εξωτερική/ εσωτερική διαμόρφωση του καταστήματος, παροχή εκπαίδευσης σχετικά με τα προϊόντα και τις λειτουργίες της εταιρείας και των καταστημάτων ειδικότερα, υποστήριξη κατά την επιλογή των τοπικών προμηθευτών για έκαστο κατάστημα.

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ