Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις CAR N’ MOTION: Για one stop shop υπηρεσίες στον τουρισμό

CAR N’ MOTION: Για one stop shop υπηρεσίες στον τουρισμό

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Customized συνδυαστικές υπηρεσίες διαμονής, μετακίνησης και συναφών δραστηριοτήτων σε ελληνικούς προορισμούς. Μια διαφοροποιημένη επιχειρηματική ευκαιρία από την Car n’ Motion που προσφέρει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης τόσο στους συνεργάτες όσο και στον τουρισμό. 

Ο σύγχρονος καταναλωτής «απαιτεί» ολοκληρωμένες, διαφοροποιημένες λύσεις προσαρμοσμένες στο προσωπικό του προφίλ. Όταν η κάλυψη αυτής της ανάγκης συνδυάζεται με τη δυναμική αγορά του τουρισμού, οι προοπτικές ανάπτυξης και επιτυχίας αγγίζουν τη βεβαιότητα… Η Car n’ Motion αξιοποιώντας τις νέες τάσεις της αγοράς, επεκτείνει τις δραστηριότητές της, καινοτομεί για άλλη μια φορά και εισέρχεται με ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον δυναμικό κλάδο του τουρισμού. Εξατομικευμένα πακέτα ταξιδιωτικών υπηρεσιών με τελικό στόχο την πλήρη κάλυψη του συνόλου των αναγκών του σύγχρονου ταξιδιώτη, μέσω της επικοινωνίας του με ένα και μόνο πάροχο υπηρεσιών-οne stop shop τουριστικές υπηρεσίες. Η διαμονή συνδυάζεται με την μετακίνηση και προσαρμόζεται στο προφίλ και το budget του εκάστοτε πελάτη, ενώ δε λείπει και ο θεματικός τουρισμός που γνωρίζει ιδιαίτερη απήχηση τον τελευταίο καιρό.
Καλύπτοντας τόσο τον εισερχόμενο όσο και τον εσωτερικό τουρισμό, δραστηριοποιείται σε έναν τους πλέον νευραλγικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας και δίνει την ευκαιρία σε νέους συνεργάτες να ενταχθούν σε ένα οργανωμένο και ολοένα αναπτυσσόμενο δίκτυο που προηγείται των εξελίξεων…

car n motion FRANEWS2

Με οδηγό την καινοτομία…

H Car n’ Motion εισήχθη στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων το2009 και έφερε από την πρώτη στιγμή έναν αέρα ανανέωσης στον χώρο μέσα από ένα νέο μοντέλο καταστημάτων. Παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες μετακίνησης και εξυπηρέτησης του καταναλωτή και με ομάδα διοίκησης που απαρτίζεται από στελέχη με μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου, (πρώην μέλη της διοικητικής ομάδας της TOYOTA HELLAS), δημιούργησε μέσα σε 6 χρόνια ένα ισχυρό brand με 9 υποκαταστήματα και 46 σημεία εξυπηρέτησης πανελλαδικά. Τώρα καινοτομεί ξανά και συνδυάζει νέες υπηρεσίες στην τουριστική αγορά μέσα από μια ολοκληρωμένη στρατηγική ανάπτυξης.

…και στη δυναμική αγορά του τουρισμού

Με customized ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη αλλά και με την προσέλκυση εξειδικευμένων κοινών μέσω μιας μεγάλης γκάμας μορφών θεματικού τουρισμού (εκπαιδευτικός τουρισμός, θρησκευτικός τουρισμός, ιαματικός τουρισμός, ευεξία, γαστρονομία, οινογνωσία, αλιευτικός τουρισμός, ιατρικός τουρισμός κ.λπ.), η Car n’ Motion διαφοροποιείται αισθητά από τον ανταγωνισμό και ξεχωρίζει. Προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα για ένα πλήρες εξατομικευμένο πακέτο ταξιδιωτικών υπηρεσιών, το οποίο κοινώς θα λέγαμε ότι είναι «κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του». Σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις και προσαρμοσμένο στο δικό του budget. Στόχος της εταιρείας είναι η πλήρη κάλυψη των συνολικών αναγκών του σύγχρονου ταξιδιώτη, όπως είναι η μετακίνηση, διαμονή, διατροφή, διασκέδαση, αγορές, προσωπική φροντίδα & περιποίηση, αξιοποιώντας το δικό μας στόλο οχημάτων».
Μάλιστα, η Car n’ Motion είναι από τις ελάχιστες επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον εισερχόμενο τουρισμό.

car nmotion3

Υπηρεσίες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου

Έχοντας εντάξει στα πακέτα της τον θεματικό τουρισμό, η Car n’ Motion προσπέρνα την εποχικότητα που εμφανίζει ο κλάδος, προσφέροντας ταξιδιωτικές λύσεις που δεν περιορίζονται στην καλοκαιρινή περίοδο. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων όπως πεζοπορία, ποδηλασία , διαδρομές 4Χ4, θαλάσσια σπορ, ψάρεμα, καταδύσεις κλ.π. σε συνεργασία με τους πλέον αξιόπιστους παρόχους της κάθε περιοχής.
Επίσης, προβάλλονται προορισμοί που προσφέρονται τόσο για καλοκαιρινές όσο και για χειμερινές διακοπές, όπως π.χ. Πήλιο, Αιδηψός κ.ά. ενώ στοχεύει και σε κατηγορίες πελατών που κάνουν χρήση των υπηρεσιών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όπως οι ομογενείς έλληνες του εξωτερικού. Επίσης σε χαμηλές περιόδους ζήτησης αξιοποιείται η ανάγκη ενοικίασης αυτοκινήτων ως αυτοκίνητα εξυπηρέτησης στους Έλληνες καταναλωτές.

car.n motion.400

 

Κάθε μια από τις ποικίλες υπηρεσίες που προσφέρουμε, αποτελεί και ένα ξεχωριστό κέντρο κέρδους για τους συνεργάτες μας (τουριστικά πακέτα, ενοικίαση αυτοκινήτων, εκδρομές, διαφήμιση παρόχων online κ.λπ.) 

Xρήστος Κούτας, Δ/νων Σύμβουλος 

Franchise με Car n’ Motion

«Πρόκειται για μια επιχειρηματική ευκαιρία χαμηλού ρίσκου, χαμηλού κόστους που αποφέρει μεγάλες αποδόσεις», δηλώνει χαρακτηριστικά η ομάδα της Car n’ Motion και συμπληρώνει: «Άλλωστε μην ξεχνάμε και κάτι πάρα πολύ βασικό. Έχουμε επενδύσει στον πιο δυναμικό και ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο της ελληνικής οικονομίας στον τουρισμό και μάλιστα παρέχοντας υπηρεσίες που διαφοροποιούνται αισθητά στην αγορά».
Επίσης, η Car n’ Motion έχει αξιοποιήσει πλήρως μέχρι σήμερα τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας τις πλέον προηγμένες τεχνικές Web Marketing. προσεγγίζοντας άμεσα τις διεθνείς αγορές, με χαμηλό κόστος και χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων. Όλες οι ενέργειες πραγματοποιούνται από το εξειδικευμένο τμήμα της εταιρείας που αναλαμβάνει τη διαφημιστική προβολή των τουριστικών προορισμών -περιοχών ευθύνης των συνεργατών, ενώ αναλαμβάνει και τη διαφημιστική προβολή των συνεργαζόμενων παρόχων μας (ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα κ.λπ.). Οι συνεργάτες μας δεν επιβαρύνονται με αυτή τη διαδικασία, ενώ επωφελούνται όλων των ενεργειών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Οι συνεργάτες της Car n’ Motion θα έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν ενεργά στην επέκταση του πελατολογίου αλλά και να διευρύνουν το εύρος των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών μέσω δημιουργίας συνεργειών με τοπικούς παρόχους τουριστικών υπηρεσιών και συνεπακόλουθης προώθησης των υπηρεσιών μέσω συγκροτημένης στρατηγικής digital marketing.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ