Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Cappuccio: H απολαυστική πλευρά του street cafe

Cappuccio: H απολαυστική πλευρά του street cafe

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Το Cappuccio φέρνει αρώματα και γεύσεις από την Ιταλία στην Αθήνα, αναδεικνύοντας την απολαυστική πλευρά ενός μοναδικού συνδυασμού street café και snack. Με μοναδικό χαρμάνι καφέ, με ζεστά καταστήματα, υψηλής αισθητικής και με μια πλούσια γκάμα προϊόντων που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο όλες τις ώρες της ημέρας. Το Cappuccio είναι μια μοναδική ευκαιρία για τον franchisee που θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες ενός brand που ανοίγεται σε πολλές ζώνες και αγορές, ενώ διεκδικεί υψηλό μερίδιο από την αγορά των food aggregators.

 Η ιστορία του Cappuccio ξεκινά το 2019 στον Νέο Κόσμο. Εκεί, μια δραστήρια ομάδα αποφάσισε να ανοίξει ένα μοναδικό street café και snack κατάστημα, με μια πλούσια γκάμα γεύσεων εμπνευσμένων από την Ιταλία και τη Μεσόγειο, που δεν υπάρχει αλλού στην αγορά. Η φιλοσοφία του Cappuccio είναι η δημιουργία γευστικών προτάσεων υψηλής ποιότητας με υλικά «από το πάνω ράφι» σε συνδυασμό με την άνεση και την αμεσότητα ενός street café. O franchisee έχει μπροστά του μια καθημερι-νή, value for money πρόταση, η οποία προσελκύει τον σύγχρονο καταναλωτή που θέλει έναν συνδυασμό φρέσκων και ποιοτικών προϊόντων, σε cozy χώρο και προσιτή τιμή.

cappuccio product 1

Ποιοτικές επιλογέςσε street πακέτο
 
Αφετηρία της μοναδικότητας του Cappuccio είναι το χαρμάνι από 100% arabica καφέ, που κατασκευάζεται αποκλειστικά για το
Cappuccio από την Ipanema. Σε συνδυασμό με τα προϊόντα, μιλάμε για ένα πλήρες concept, το οποίο είναι ιδανικό για τον franchisee που αναζητά να κατακτήσει την κατηγορία των coffee and snack καταστημάτων καφεστίασης, με έναν εκπληκτικό συνδυασμό υψηλής ποιότητας γευστικών επιλογών σε «πακέτο» street café καταστήματος.
Η ημέρα στο Cappuccio ξεκινά από νωρίς το πρωί με μια πλούσια γκάμα από αλμυρά σνακ για να συνοδεύσετε τον καφέ, τον φρέσκο χυμό ή τα ροφήματά σας. Σφολιάτες, ζύμες, σάντουιτς, κουλούρια και άλλα σνακ, είναι εδώ για να τα απολαύσετε. Όσο η ώρα περνά, οι πίτσες εμφανίζονται και κερδίζουν τη μεσημεριανή ζώνη. Το Cappuccio δεν μένει πίσω από τις εξελίξεις και προσφέρει κάθε μέρα healthy επιλογές σε σνακ και σαλάτες, φροντίζοντας το wellness

και το αντίστοιχο κοινό που στρέφεται στην υγιεινή διατροφή. Επίσης, καθημερινά παρασκευάζονται επιλεγμένα φρέσκα γλυκά και μαζί με το juice bar ολοκληρώνουν το γευστικό ταξίδι του επισκέπτη. Το βασικό χαρακτηριστικό των προϊόντων είναι ότι οι πρώτες ύλες είναι πάντα φρέσκιες και στο ανοιχτό παρασκευαστήριο του καταστήματος, ο επισκέπτης γίνεται
μέρος της μαγείας της παρασκευής του φαγητού του. Όσον αφορά τον χώρο, η ομάδα του Cappuccio έχει δώσει προσοχή σε κάθελεπτομέρεια και έχει διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη αισθητική πρόταση που:
• Ενισχύει την εμπειρία του επισκέπτη που είτε θα επιλέξει το sit in ή θα πάρει τον καφέ του στο χέρι.
• Δημιουργεί οικειότητα και αίσθηση φιλοξενίας.
• Προτρέπει τους επισκέπτες να μοιραστούν την εμπειρία τους.
 
cappuccio logo
 

Το Cappuccio παρασκευάζει ζύμες και προϊόντα με ιταλικές γεύσεις και επιρροές μπροστά στον πελάτη και αυτό μας κάνει να διαφέρουμε σημαντικά. Η ποιότητα της πρώτης ύλης είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να βρει κανείς σήμερα στην αγορά.

 
Γίαννης Πάσχος, ιδρυτής  Cappuccio
 
Η πιο μεγάλη γκάμα προϊόντων στην κατηγορία
Η τεράστια προϊοντική γκάμα του Cappuccio δεν υπάρχει σε κανένα άλλο concept της κατηγορίας του. Δυναμισμό και ποιότητα δίνει και το εργαστήριο που ενσωματώνεται στο κατάστημα, το οποίο έχει ένα σημείο που είναι ανοιχτό στους επισκέπτες. Αυτό το στοιχείο προσφέρει επιπλέον στη μαγεία του καταστήματος και ορίζει τη στιβαρή ταυτότητα του concept, η οποία είναι σημαντική για τον υποψήφιο συνεργάτη που αναζητά τη δυναμική πίσω από το brand. Το «μυστικό» κομμάτι του ολοκληρωμένου μενού του Cappuccio είναι το brunch menu. Ο συνδυασμός γεύσεων και προτάσεων από την ιταλική και τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα, μεταμορφώνουν το Cappuccio σε μια ολοκληρωμένη πρόταση, η οποία μπορεί να διεκδικήσει αυξημένο μερίδιο και κερδοφορία μέσω των food aggregators, που είναι η αγορά η οποία γνωρίζει τη μεγαλύτερη αύξηση σήμερα.
 
Μια πλούσια και ολοκληρωμένηπρόταση για την καφεστίαση
 
To Cappuccio είναι το πιο ολοκληρωμένο concept της κατηγορίας του, με προϊοντικό μείγμα που δεν βρίσκεται εύκολα σε τέτοια έκταση και επιλογές, «πακεταρισμένο» με ξεκάθαρη ταυτότητα και ποιοτικά standards. H πρόταση του Cappuccio υπερβαίνει την κατηγορία street café εισάγοντας ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης τα οποία ανταποκρίνονται στα θέλω του καταναλωτή και παράλληλα προβάλλει ένα επιχειρηματικό μοντέλο με βάσεις υγιούς κερδοφορί-
ας, που ανταποκρίνεται στα θέλω του μελλοντικού franchisee. Το Cappuccio σαν πακέτο franchise προσφέρει:
 
 • Ξεκάθαρη ταυτότητα με οικείες αγαπημένες γεύσεις από την Ιταλία
 • Ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις σε μια αγορά με υψηλή ζήτηση που διαρκώς μεγε-
  θύνεται.
 • Πλούσιο προϊοντικό μείγμα με signature συνταγές (όπως τα bastonzini, η ομελέτα
  Cappuccio και οι μπαγκέτες με ιταλικά αλλαντικά) που εξασφαλίζει την υψηλή επα-
  νάληψη και επισκεψιμότητα των πελατών.
 • Concept που δημιουργεί εύκολα πιστό κοινό, που συνεχώς ανανεώνεται.
 • Πρόταση που εξελίσσεται, έχοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες
  του διεκδικώντας μερίδιο σε νέες αγορές
 •  Πρόταση προς τον καταναλωτή που χαρακτηρίζεται από την ελκυστική σχέση τι-
  μής / ποιότητας.
 • Επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο διασφαλίζει διαχρονική κερδοφορία
 • Δυνατότητα ανάπτυξης μέσω διαφορετι-
  κών τύπων καταστημάτων
 • Πολλαπλές πηγές εσόδων από πλούσιο προϊοντικό μείγμα, το οποίο μπορεί να κερδίσει αυξανόμενο μερίδιο από την αγορά των food aggregators.
 • Υψηλή παραγωγικότητα, συνεχόμενη ροή όλες τις ώρες της ημέρας, ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.

cappuccio store 18

Η συνταγή του Cappucciο φέρνει στοιχεία από τις γεύσεις της Ιταλίας και της Μεσογείου στο σήμερα, καινοτομώντας ως προς τα προϊόντα και τον τρόπο που συνδυάζει διάφορα στοιχεία. Πρόκειται για μια φρέσκια και δυναμική πρόταση που προορίζεται για αγαπημένο στέκι σε διαφορετικές γειτονιές. Βασική αποστολή του Cappuccio είναι η ικανοποίηση πολλαπλών αναγκών και διαφορετικών προτιμήσεων όλες τις ώρες της ημέρας. Για τον λόγο αυτό το Cappuccioαποτελεί σημείο αναφοράς στην καθημε-ρινότητα του σύγχρονου καταναλωτή.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ