Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Cappucciο: Ένα καφέ με άρωμα Ιταλίας

Cappucciο: Ένα καφέ με άρωμα Ιταλίας

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Το Cappuccio είναι το καφέ-μπιστρό στο κέντρο της Αθήνας που μας προσφέρει ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων στην Ιταλία. Ένας καθημερινός προορισμός για καφέ, ένα γεύμα στα γρήγορα σε έναν χώρο οικείο, φιλικό και ζεστό. Η ξεκάθαρη ταυτότητά του, οι προσεγμένες γεύσεις και ο εξαιρετικός καφές έχουν δημιουργήσει πιστό κοινό και την ιδία στιγμή αποτελούν δυνατά στοιχεία μιας ολοκληρωμένης πρότασης franchise.

 To Cappuccio άνοιξε τις πόρτες του τον Φεβρουάριο του 2019. Αποστολή του είναι να ακολουθεί τον σύγχρονο καταναλωτή στην καθημερινή του διαδρομή προσφέροντάς του γευστικές, ποιοτικές επιλογές σε ατμόσφαιρα που σε ταξιδεύει στην Ιταλία. Με έμπνευση τα αρώματα, γεύσεις και αισθητική από Ιταλία, η ομάδα του Cappuccio δημιούργησε ένα κατάστημα με ξεκάθαρη ταυτότητα και συγκροτημένο, φρέσκο concept. Ένας all day χώρος που ικανοποιεί τις ανάγκες του καταναλωτή προσφέροντάς του απλά, εύγευστα και value for money προϊόντα, με φρέσκα και ποιοτικά υλικά σε ένα cozy περιβάλλον που γίνεται αμέσως το στέκι του. Με βασικές αξίες την ποιότητα, την άριστη εξυπηρέτηση και την εξέλιξη, το Cappuccio σήμερα είναι το talk of the town, σημειώνοντας εντυπωσιακή επιτυχία.

ARG 7698
Γεμάτος καφές και αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις

To Cappuccio γνωρίζει καλά ότι ο καταναλωτής επιθυμεί έναν καλό καφέ για να ξεκινήσει τη μέρα του. Το κατάστημα διαθέτει το δικό του αποκλειστικό χαρμάνι, 100% Arabica με γεμάτη γεύση και πλούσιο άρωμα. Χαρμάνι που το κοινό έχει αγαπήσει και χαρακτηρίζει ως «το καλύτερο που έχει πιεί ποτέ». Κάνοντας μια έρευνα στο διαδίκτυο για το Cappuccio συναντάς διθυραμβικά σχόλια για την ποικιλία του καφέ του ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν ότι αλλάζουν ακόμα και περιοχή για να πιούν το καφέ τους εκεί.

Εκτός όμως από τον καφέ, ο επισκέπτης μπορεί να βρει στο Cappuccio αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις. Ζουμερά σάντουιτς, αφράτες πίτσες, μυρωδάτα πεινιρλί, δροσερές σαλάτες και… «αμαρτωλά» γλυκά είναι κάποια από τα στοιχεία του μενού. Όλα τα προϊόντα του καταστήματος φτιάχνονται με Α’ ποιότητας πρώτες ύλες, από εγχώριους αλλά και εκτός συνόρων προμηθευτές.

Βασική αξία του Cappuccio είναι να προσφέρει φρέσκα, μη τυποποιημένα προϊόντα. Όλες οι παρασκευές γίνονται στο Open Kitchen του καταστήματος. Έτσι ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να βλέπει πώς παρασκευάζονται τα προϊόντα, τον τρόπο διαχείρισης της ζύμης πριν ψηθεί, τα φρέσκια υλικά που μπαίνουν στο σάντουίτς του ή στην πίτσα του.

cappuccio logo

Εκλεπτυσμένες γεύσεις εμπνευσμένες από την Ιταλία και τη Μεσόγειο.

Δίπλα στις ανάγκες του καταναλωτή

Για το Cappuccio είναι πολύ σημαντικό να εξυπηρετεί τις ανάγκες του ανθρώπου του σήμερα, του ανθρώπου βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση. Ο τρόπος λειτουργίας του Cappuccio, του επιτρέπει να ικανοποιεί τον επισκέπτη όλες τις ώρες της ημέρας καλύπτοντας πολλαπλές ανάγκες του. Το Cappuccio εξυπηρετεί τον περαστικό που θα πάρει το πρωινό καφέ του καθώς και τους εργαζόμενους των γύρω εταιρειών για καφέ και πρωινό. Αποτελεί το καθημερινό διάλλειμα για τον άνθρωπο του σήμερα που δεν έχει πολύ χρόνο και χρειάζεται να φάει κάτι νόστιμο και θρεπτικό στα γρήγορα. Εξυπηρετεί όμως και τον εργαζόμενο που χρειάζεται να δουλέψει από το σπίτι. Και επίσης, το Cappuccio αποτελεί το στέκι των φίλων, των φοιτητών, των συναδέλφων που θέλουν να χαλαρώσουν πίνοντας τον απογευματινό τους καφέ συνοδεία ενός λαχταριστού γλυκού. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι μένει στάσιμο.

ARG 8354

Οι προτιμήσεις των καταναλωτών αλλάζουν και έτσι αλλάζει και το μενού -πάντα εναρμονισμένο με τα διεθνή trends του κλάδου αλλά και τις ανάγκες της τοπικής αγοράς. Προσθέτοντας νέες υπηρεσίες και αξιοποιώντας την ανάπτυξη της τεχνολογίας επιτυγχάνει να είναι δίπλα στις ανάγκες του καταναλωτή. Ακριβώς την ίδια στάση τηρεί απέναντι στους συνεργάτες του, διατηρώντας την ιδανική φόρμουλα για την ευημερία του.

Δομημένο σύστημα με στόχο την ευημερία του συνεργάτη.

Franchising & Cappuccio Cafe

Η εταιρεία έχει θέσει όλες τις απαραίτητες βάσεις για ένα δομημένο και ισχυρό σύστημα franchise. Ο νέος franchisee μπαίνοντας στην οικογένεια του δικτύου, ξεκινά μια συνεργασία που του προσφέρει:

 • Αναγνωρίσιμο brand name που ήδη έχει χτίσει πιστό κοινό
 • Προιοντικό μείγμα που κρατά συνεχώς ζωντανό το ενδιαφέρον των καταναλωτών
 • Πρόταση που εξελίσσεται έχοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.
 • Πρόταση προς τον καταναλωτή που χαρακτηρίζεται από την ελκυστική σχέση ποιότητας / τιμής
 • Γρήγορο άνοιγμα, εργαλεία grand opening & τοπικού marketing που διασφαλίζουν την γρήγορη διείσδυση και θετική τοπική φήμη.
 • Ασφάλεια και αξιοπιστία, πάντα δίπλα στον συνεργάτη
 • Υποστήριξη από ένα δυνατό δίκτυο
 • Επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο διασφαλίζει διαχρονική κερδοφορία
 • Πολλαπλά format αξιοποιώντας τα χαρακτηριστικά της τοπικής αγοράς
 • Πολλαπλές πηγές εσόδων –πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά
 • Υψηλή παραγωγικότητα, ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.

ARG 7694

Το Cappuccio διαθέτει ολοκληρωμένο concept με ξεκάθαρη ταυτότητα. Το concept υπερβαίνει την κατηγορία street café εισάγοντας ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης τα οποία ανταποκρίνονται στα θέλω του καταναλωτή και παράλληλα ένα επιχειρηματικό μοντέλο με βάσεις υγιούς κερδοφορίας.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ