Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις BRWNE Brow bar: Η ομορφιά και η μόδα σε ένα δυναμικό concept

BRWNE Brow bar: Η ομορφιά και η μόδα σε ένα δυναμικό concept

σύνταξη dnhost
0 σχόλια
Με την καινοτομία και την εξειδίκευση να αποτελούν κινητήριο δύναμη και τα συστατικά της επιτυχίας, το BRWNE ανοίγει νέα κατηγορία στον χώρο της ομορφιάς. Συνιστά την ιδανική πρόταση franchise για τον νέο συνεργάτη franchisee που θέλει να εισχωρήσει στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας με μια απόλυτα κερδοφόρα και διαφοροποιημένη επιχείρηση.
Από το 2014 και την άφιξη του στην αγορά της ομορφιάς της Ελλάδας,το BRWNE άνοιξε μια νέα κατηγορία με πρωταγωνιστή την περιποίηση και τη μορφοποίηση φρυδιών, που απευθύνεται σε άτομα κάθε φύλου, κάθε ηλικίας. Πρόκειται για ένα concept υψηλής διαχρονικότητας που συνδυάζει την ομορφιά και τη μόδα μέσα από εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρουν στον πελάτη ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Οι υπηρεσίες, η εξυπηρέτηση, η φροντίδα, η ποιότητα των προϊόντων και φυσικά ο μοναδικός catwalk διάδρομος στο κέντρο του καταστήματος, κάνουν τον πελάτη να βιώνει το δικό του ξεχωριστό «fashion moment»! Το BRWNE μεταμορφώνει τα φρύδια και το πρόσωπό στον απόλυτο καθρέφτη της προσωπικότητας με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης που κάνουν τον πελάτη να νιώθει μοναδικός, ξεχωριστός και πανέμορφος! Ξεπερνώντας όλες τις προκλήσεις με επιτυχία, έχει χτίσει μια BRWNE κοινότητα, τα μέλη της οποίας το εμπιστεύονται με κλειστά μάτια για την περιποίηση του προσώπου και των φρυδιών τους.
brwne logo franchiseportal

Το όραμά μας για το BRWNE είναι να εξελιχθεί σε ένα αναγνωρίσιμο brand,
με πολλά καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. – Σοφία Γκιώνη, Ματίνα Παπαδάκη, ιδρύτριες BRWNE Brow Bar

Υπηρεσίες που μεταμορφώνουν τον εαυτό
Το BRWNE διαθέτει ξεχωριστές υπηρεσίες που το έχουν κατατάξει στην κορυφή των brow bars στην Ελλάδα. Η διαρκής εξέλιξη, η μελέτη, η είσοδος νέων υπηρεσιών και η αξιοποίηση όλων των νέων τεχνολογιών, κάνουν το BRWNE μοναδικό στο είδος του και γι’ αυτό το λόγο είναι πάντα fully booked για έναν μήνα μπροστά. Άνδρες και γυναίκες που θέλουν μια ριζική ανανέωση εαυτού, λαμβάνουν την εξειδικευμένη signature υπηρεσία BRWNE BRWS, η οποία είναι αυτή που το έκανε να ξεχωρίσει και να φτάσει την κορυφή των χώρων ομορφιάς.Threading ή Waxing Brows, Brownee Henna και Eyebrow Tinting, εξ’ ολοκλήρου με την υπογραφή του BRWNE καθώς χρησιμοποιεί προϊόντα παραγωγής της ίδιας της εταιρείας, που δίνουν στον πελάτη ακριβώς αυτόπου θέλει. Όλες οι υπηρεσίες αντιμετωπίζονται ως μορφή τέχνης, θέλοντας να μεταμορφώσουν το πρόσωπο κάθε ανθρώπου σε αυτό που ονειρεύεται. Έχει λανσάρει τη δική του συλλογή με limited edition αντικείμενα που δημιουργούν την πιο fashion και beauty BRWNE κοινότητα. Τόσο τα προϊόντα παραγωγής τoυς όσο και τα limited edition εξυπηρετούν στις συμπληρωματικές πωλήσεις και στην αναγνωρισιμότητα του brand.
S.Gioni M.Papadaki
Εξειδίκευση και τεχνογνωσία
Το BRWNE, κοιτώντας πάντα την κορυφή, έχει πλαισιωθεί από μια πολύ δυναμική ομάδα προσωπικού, με τα δύο καταστήματα αυτή τη στιγμή να απασχολούν 11 εξειδικευμένες τεχνήτριες. Μέσω των workshops που διενεργούνται από τους ειδικούς του BRWNE Brow Bar, τα άτομα που απαρτίζουν το προσωπικό λαμβάνουν επιπλέον εκπαίδευση προκειμένου να επιτευχθεί η παροχή των πιο ολοκληρωμένων υπηρεσιών και της βέλτι-στης εξυπηρέτησης του πελάτη. Η έμπειρη ομάδα αισθητικών, αναλαμβάνει να συμβουλεύσει και να προτείνει τη βέλτιστη υπηρεσία και τεχνική που ταιριάζει στον καθένα, παρέχοντας προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, στα μέτρα και στις ανάγκες του, με στόχο να γίνει το beauty icon του εαυτού του! O νέος συνεργάτης franchisee νιώθει αμέσως ασφάλεια καθώς η ομάδα του BRWNE είναι πάντα δίπλα του για ό,τι χρειαστεί και του μεταλαμπαδεύει όλη την εξειδικευμένη γνώση και τις τεχνικές πωλήσεων και υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας αφενός το απόλυτο service etiquette και αφετέρου την ενιαία εικόνα σε όλα τα καταστήματα του δικτύου.
Δυναμικό marketingπου δημιουργεί πιστότητα πελατών
Στο BRWNE εκτός από ειδικοί στην τέχνη των φρυδιών και της ομορφιάς, είναι ειδικοί και στις τεχνικές marketing ώστε να διατηρείται και να επεκτείνεται η πιστή κοινότητα πελατολογίου. Διαθέτει το δικό του free application με το οποίο οι πελάτες μπορούν να κλείσουν και να διαχειριστούν τα ραντεβού τους με ένα μόνο κλικ στο κινητό τους. Η εφαρμογή έχει ένα ημερολόγιο που αναγράφει τα ραντεβού του πελάτη αλλά και την περιγραφή της υπηρεσίας,τα οφέλη της και tips ομορφιάς. Το CRM System είναι το ιδανικότερο εργαλείο για τη διατήρηση μιας βάσης πελατών που βοηθά στη διαμόρφωση των κατάλληλων διαφημιστικών καμπανιών, των τρόπων προσέγγισης και στη σύσταση της BRWNE κοινότητας. Επιπλέον, διαθέτει μια δυναμική σελίδα στο Instagram με 27 χιλιάδες πιστούς ακόλουθους ενώ αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες της πλατφόρμας για να διευρύνει το brand awareness του. Παράλληλα, συνεργάζεται με γνωστές beauty και fashion influencers για να διαφημίσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του, επιτυγχά-νοντας υψηλή αναγνωρισιμότητα.
BRWNE 10072023
Πρωτοποριακή επιχειρηματική πρόταση στον χώρο της ομορφιάς
H επιχειρηματική πρόταση που έχει σχεδιάσει το BRWNE δίνει τη δυνατότητα στον συνεργάτη franchisee να εισέλθει στην αγορά της ομορφιάς με ένα δυναμικό concept που ξεχωρίζει και διαφοροποιείται σημαντικά από τον ανταγωνισμό καθώς:
• Απευθύνεται στη μεγάλη και πολύ προσοδοφόρα αγορά του beauty με ένα πρωτοποριακό και κερδοφόρο concept που ανοίγει μια νέα κατηγορία στον χώρο της ομορφιάς στην Ελλάδα.
• Έχει επιτύχει τη δημιουργία ενός πολύ πιστού πελατολογίου χωρίς ηλικιακό όριο. Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας λαμβάνουν στο BRWNE την υπη-ρεσία που τους αλλάζει τη διάθεση με αποτέλεσμα συχνές επισκέψεις στο κατάστημα.
• Διαθέτει τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην τέχνη της περιποίησης των φρυδιών που παραπέμπουν σε προδιαγραφές εξωτερικού.
• Εισάγει διαρκείς καινοτομίες όπως την εφαρμογή BRWNE, με την οποία εξασφαλίζει την πιστότητα και το life time value για τον πελάτη.
• Διαθέτει τα δικής του παραγωγής προϊόντα με τα οποία διασφαλίζεται η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η ενιαία εικόνα των καταστημάτων του δικτύου.
• Παρέχει δυνατότητα συνδυαστικών υπηρεσιών, οι οποίες βοηθούν στην αύξηση της μέσης απόδειξης.
• Έχει καταφέρει να χτίσει μια ισχυρή ταυτότητα και παρουσία όλα αυτά χρόνια προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
• Αποτελεί μια διαφοροποιημένη ιδέα που την κάνει να ξεχωρίζει στη συνείδηση του πελάτη.
• Διαθέτει τα οφέλη εξειδικευμένου καταστήματος σε επίπεδο απλότητας λειτουργίας, εύρεσης προσωπικού, δομής κερδοφορίας.
Το BRWNE brow bar ξεκινά τη δυναμική ανάπτυξη του δικτύου του μέσα από μια στρατηγική επιλεκτικής ανάπτυξης σε περιοχές διαχρονικής δυναμικής σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και επαρχία. ■

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ