Το Βrunch(s)in έχει εξελιχθεί ως must προορισμός στη Θεσσαλονίκη για brunch καθώς ξέρει να «διαβάζει» τις προτιμήσεις του κοινού δίνοντας γευστικές λύσεις σε διαφορετικές ομάδες. Με απλό και δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο είναι ιδανική επιλογή και για family business.
Το Brunch(s)in έχει καθιερωθεί καθώς συνδυάζει τη γαστρονομική εμπειρία ενός γευστικού brunch με έναν απολαυστικό καφέ σε ένα φιλόξενο και cozy χώρο. «Επιδιώκουμε τα λιγότερο φανταχτερά και πιο απλά σε γεύσεις πιάτα, όπως ορίζει τώρα η αγορά, πάντα όμως με έμφαση στις πρώτες ύλες» υπογραμμίζει ο έμπειρος chef και συνιδρυτής του Brunch(s)in, Σωτήρης Τάσκος.
Το Brunch(s)in συνδυάζει την ευκολία στη λειτουργία με ωράρια που διατηρούν την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.
Brunch(s)in και brunch oλοκληρωμένη εμπειρία
Επιλογές για όλους τους ουρανίσκους, αλμυρά και γλυκά pancakes, πιάτα στα οποία πρωταγωνιστεί το αυγό, κορυφαίας ποιότητας αρωματικός καφές και δροσιστικά ροφήματα, φρεσκοψημένα bagels, λαχταριστά burgers και φρέσκες σαλάτες, σερβίρονται από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα.
Ο μοντέρνος χώρος του Brunch(s)in είναι σχεδιασμένος με έμφαση ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, με φωτεινά χρώματα και καλαίσθητη αρχιτεκτονική. Έχει δημιουργηθεί μια ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα, όπου ο κόσμος αισθάνεται άνετα και απολαμβάνει μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία με την παρέα του.
Σύγχρονο brunching που μαγνητίζει
Το brunch έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε μια από τις πιο δημοφιλείς συνήθειες στην Ελλάδα, ιδίως στις μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη και εντάσσεται πλέον στη σύγχρονη ελληνική νοοτροπία, ιδιαίτερα στους νέους και τους κατοίκους των αστικών κέντρων.
Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και ο κ. Τάσκος καθώς όπως εξηγεί «η πελατεία μας αυξάνεται καθημερινά και βλέπουμε όλο και περισσότερους regulars».
Πώς εξελίσσονται όμως οι τάσεις γύρω από το brunch και τι ζητάει το κοινό; «Το brunch μπαίνει όλο και περισσότερο στην νοοτροπία του Έλληνα και γίνεται συνήθεια. Εμείς με τη σειρά μας δημιουργούμε ένα περιβάλλον που θέλουν οι πελάτες να επισκέπτονται καθημερινά, ένα στέκι. Αυτό που ζητάει ο κόσμος πλέον είναι να πίνει τον πρωινό του καφέ σε συνοδεία με κάποιο γεύμα». Με άλλα λόγια, ένα απλό και ευέλικτο μοντέλο προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου.
«Το συμπέρασμά μας» συνεχίζει «είναι ότι, ναι οι πιο νέοι θα δίνουν έμφαση στο πόσο ινσταγκραμικό είναι το πιάτο και το μαγαζί, αλλά αυξάνεται η μερίδα πελατών που θέλει απλά ένα γεύμα με καφέ, όπως είναι για παράδειγμα οι οικογένειες και οι μεγαλύτερες ηλικίες». Η συνδυαστική λειτουργικότητα σε αυτούς τους τομείς αποτελεί, αποδεδειγμένα, πόλο έλξης.
Όσο για το μυστικό πίσω από την επαναληψιμότητα των πελατών στο Brunchsin, ο ίδιος εξηγεί ότι αυτή οφείλεται στην «ποιότητα των πρώτων υλών και τη φιλικότατη και ταχύτατη εξυπηρέτηση».
Προσιτή επένδυση και κερδοφορία
Το Brunch(s)in αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για τους υποψήφιους franchisees καθώς συνδυάζει την ευκολία στην λειτουργία με ωράρια που διατηρούν την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, ενώ αποτελεί μία οικονομική επένδυση που έχει αναλογικά μεγάλο περιθώριο κέρδους. Το δε κοινό του είναι ευρύ μιας και απευθύνεται τόσο στην τοπική κοινότητα όσο και στους τουρίστες, όπως επίσης σε φοιτητές, εργαζόμενους, σε μικρούς και μεγάλους επιτυγχάνοντας πληρότητα 7 μέρες την εβδομάδα σε τρεις ζώνες της ημέρας.
Αναπτύσσεται σε περιοχές διαχρονικής δυναμικής όπως η Αθήνα, σε νησιά, σε αστικά κέντρα και σε τουριστικές αγορές.
Το επιχειρηματικό του μοντέλο προσφέρει μεγάλη παραγωγικότητα και χαμηλό food cost. Παράλληλα, δεν απαιτείται η εξειδίκευση του προσωπικού καθώς η ομάδα τους Brunch(s)in παρέχει ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση.
-
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
- Επωνυμία εταιρίας: Brunch(s)in
- Έδρα: Παλαιών Πατρών Γερμανού 26, Θεσσαλονίκη
- Tηλ: +30 210 6756200
- E-mail:
- Website: brunchsin.gr
- Διευθύνων Σύμβουλος: Σπύρος Τάσκος
- Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
- Μέσο μέγεθος καταστήματος: Από 100 τ.μ.
- Μέσο Ύψος Επένδυσης: Από €60.000
- Entry fee: Από €10.000
- Royalties: 4%
- Διαφημιστική Συμμετοχή: 1%
-
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: [1]
- Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2021/2023
- Προέλευση: Ελλάδα
- Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
- Αυτοαπασχόληση franchisee: Κρίνεται απαραίτητη
- Aναπτυξιακοί στόχοι: Αστικά κέντρα, τουριστικές αγορές
- Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι: Κύπρος, εξωτερικό
-
Περισσότερες πληροφορίες:
Για περισσότερα για την πρόταση franchise Brunch(s)in πατήστε Εδώ