Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις BIOAXIS Homecare-η αληθινή φροντίδα ξεκινά από το σπίτι!

BIOAXIS Homecare-η αληθινή φροντίδα ξεκινά από το σπίτι!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Η δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στην διαχείριση και υποστήριξη ασθενών ήρθε τώρα και στην Ελλάδα προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με φροντίδα, μέριμνα και ενσυναίσθηση.

 Η BIOAXIS Healthcare γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο με σκοπό να παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών υγείας κατ’οίκον. Με μια έμπειρη ομάδα συνεργατών και μεγάλες επενδύσεις σε προηγμένες τεχνολογίες, η BIOAXIS Healthcare έχει προσφέρει μέχρι σήμερα υποστήριξη σε πάνω από 50.000 ασθενείς.

Η BIOAXIS Homecare με μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση εισέρχεται σε μια αναπτυσσόμενη αγορά με όλο και μεγαλύτερες ανάγκες. Σε έναν παγκοσμίως δυναμικό και εξειδικευμένο κλάδο, η πρόταση του δικτύου ξεχωρίζει και προσφέρει μοναδικές προοπτικές κερδοφορίας.

Για την BIOAXIS κάθε ασθενής είναι διαφορετικός. Εγκαινιάζοντας την είσοδό της στην Ελλάδα με την παροχή κατ’ οίκον νοσηλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών φροντίδας μέσω ενός δικτύου franchise, η εταιρεία BIOAXIS ακολουθεί και εδώ το ίδιο προηγμένο μοντέλο λειτουργίας και διαχείρισης ασθενών καθώς και διασφάλισης την υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών.
Προσφέροντας πάντα την καλύτερη υποστήριξη στους ασθενείς, η BIOAXIS συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον τομέα υποστήριξης και συμμόρφωσης των ασθενών, καθώς και με ένα μεγάλο δίκτυο ιατρών και κλινικών στον τομέα της κατ’ οίκον νοσηλείας.

bioaxis.homecare

Το όραμα

Η BIOAXIS έχει έναν ιδιαίτερο σκοπό: να βοηθήσει όλους τους ασθενείς και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, να έχουν μια ασφαλή ζωή στο σπίτι, μια ζωή με άνεση, ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια. Παράλληλα, η BIOAXIS πιστεύει ότι οι αγαπημένοι άνθρωποι όσων αντιμετωπίζουν κάποια σημαντική ασθένεια ή αναπηρία χρειάζονται επίσης βοήθεια και υποστήριξη ενώ φροντίζουν ένα μέλος της οικογένειας τους. Γι’ αυτό επενδύουν στην πιο υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, πρεσβεύοντας έτσι τις αξίες της εταιρείας που χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία, αφοσίωση και υπεροχή.
Με όραμα τη διαρκή βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, των ηλικιωμένων, των ανθρώπων με αναπηρίες και των οικείων τους, η BIOAXIS φροντίζει να μένει ευθυγραμμισμένη με τις αξίες της και παράλληλα να εξελίσσεται συνεχώς.

bioaxis

Η νέα γενιά υπηρεσιών υγείας και φροντίδας

Η BIOAXIS, με δυναμική ανάπτυξη στον κλάδο, κερδίζει την εμπιστοσύνη του κοινού παρέχοντας μια σειρά υπηρεσιών που αναβαθμίζουν την κατ’ οίκον φροντίδα και ανοίγουν νέους δρόμους για εξέλιξη των παροχών. Με μία σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα, η «νέα γενιά» του κλάδου αποκτά ισχυρή παρουσία και αξιοπιστία. Η νέα γενιά υπηρεσιών αφήνει πίσω την ανειδίκευτη και κακής ποιότητας παροχή υπηρεσιών και ξεχωρίζει για το πιστοποιημένο και εξειδικευμένο προσωπικό της, το οποίο εκ- παιδεύεται και ελέγχεται διαρκώς, τις αυστηρές διαδικασίες για την ασφάλεια των ασθενών ενώ παράλληλα η χρήση προηγμένης τεχνολογίας προσφέρει σε ασθενείς και γιατρούς ευκολία και αμεσότητα. Online αναφορές και mobile application στους ασθενείς και τους οικείους, online ιατρικός φάκελος (EMR) για τους γιατρούς, mobile application για νοσηλευτές & φροντιστές είναι μερικές από τις καινοτομίες της εταιρείας που ενισχύουν την αναβάθμιση των υπηρεσιών και στηρίζουν το όραμά της.

Ευρύ φάσμα υπηρεσιών

Οι υπηρεσίες της BIOAXIS καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων αναγκών, από κατ’ οίκον νοσηλεία με όλες τις νοσηλευτικές πράξεις στο σπίτι με παραπεμπτικό γιατρού, προσαρμοσμένα προγράμματα φροντίδας, ενοικίαση και αγορά προϊόντων μέχρι και λύσεις εντός και εκτός σπιτιού με έλεγχο παρακολούθησης ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ.
Οι υπηρεσίες που προσφέρει η BIOAXIS περιλαμβάνουν:
• Φροντίδα ασθενών με άνοια και Alzheimer
• Φροντίδα ασθενών με σωματική αναπηρία
• Μετεγχειρητική φροντίδα
• Προγεννητική φροντίδα
• Φροντίδα ασθενών με χρόνιες παθήσεις
• Συντροφιά κατ’ οίκον
• Προσωπική υγιεινή και ελαφριές εργασίες
• Respite φροντίδα (διακοπών)
• Υποστήριξη οικείων και φροντιστών (σεμινάρια)
• Υπηρεσίες μεταφοράς ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ
• Υπενθύμιση φαρμακευτικής αγωγής

bioaxis.homecare1

Εισχωρώντας σε μια αγορά με προοπτικές

Η BIOAXIS, με μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση εισέρχεται σε μια αναπτυσσόμενη αγορά με όλο και μεγαλύτερες ανάγκες, καθώς το Homecare αποτελεί σήμερα παγκοσμίως μια δυναμική και εξειδικευμένη αγορά. H BIOAXIS είναι η μοναδική εταιρεία κατ’οίκον υπηρεσιών υγείας που είναι συμμορφωμένη με τα αυστηρότερα νομοθετικά πλαίσια και τα ευρωπαϊκά πρότυπα σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων και ποιότητας των υπηρεσιών αφού διαθέτει τα πρότυπα ποιότητας ISO-9001:2015 και ISO-27001:2013 καθώς και ειδική άδεια και συμμόρφωση με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων και το καινούριο ευρωπαϊκό πλαίσιο GDPR (General Data Protection Regulation).
Σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, στην Ελλάδα, υπάρχουν περίπου 600.000 νοικοκυριά που έχουν τουλάχιστον ένα άτομο με προβλήματα υγείας, από τα οποία το 12% χρησιμοποιούν επαγγελματική βοήθεια. Ακόμα υπάρχουν 150.000- 200.000 άτομα που πάσχουν από Alzheimer ή άνοια, ενώ 1 στους 2 έχει κάποια χρόνια πάθηση. Με αυτά τα δεδομένα, το Homecare franchise συγκαταλέγεται σήμερα στις πιο συμφέρουσες επιχειρηματικές προτάσεις.

Γιατί BIOAXIS Homecare

Επιλέγοντας την BIOAXIS, ο franchisee επιλέγει να συνεργαστεί με έναν πρωτοπόρο της αγοράς με αναγνωρισμένο brand και ισχυρή τεχνογνωσία. Ο ιδανικός συνεργάτης της εταιρείας, θα πρέπει να μοιράζεται το όραμα της BIOAXIS, να έχει ικανότητες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και ηγετικές ικανότητες και να μοιράζεται το πάθος και την ενσυναίσθηση των συνεργατών της. Μια χαμηλή επένδυση με υψηλή απόδοση και ένα μοντέλο που δεν μπορεί να αντιγραφεί εύκολα.
Η πρόταση franchise της BIOAXIS Healthcare προσφέρει μεταξύ άλλων:
• Τεχνολογικές καινοτομίες
• Εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη
• Πιστοποιητικά διασφάλισης ποιότητας
• Marketing και προωθητικό υλικό
• Κεντρικές συμφωνίες πωλήσεων
• Στολές για τις νοσοκόμες και τους φροντιστές
• Αξιολόγηση νοσηλευτών, φροντιστών, ασθενών και franchisee

bioaxis.photo

Το Homecare franchise συγκαταλέγεται σήμερα στις πιο συμφέρουσες επιχειρηματικές προτάσεις. Με εξαιρετικά δυναμική ανάπτυξη και ολοκληρωμένα concept, αποτελεί μια ασφαλή και αποδοτική επιχείρηση, και μέσα στο χώρο αυτό η BIOAXIS ξεχωρίζει με τις υπηρεσίες της.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ