Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις BERRY’S | Γράφοντας success stories στην καφεστίαση

BERRY’S | Γράφοντας success stories στην καφεστίαση

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το Berry’s προσφέρει όλα τα μέσα για ταχεία διείσδυση στην αγορά της καφεστίασης με άμεση ρευστότητα και κερδοφορία από το πρώτο κιόλας διάστημα λειτουργίας του νέου all day coffee and snack store. Με την τεράστια ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές, τα καταστήματα του δικτύου δίνουν γευστικές λύσεις κάθε ώρα και στιγμή!

Αll day coffee and snack stores με ειδικό βάρος στον καφέ και μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στα Berry’s, η μέρα ξεκινά με ποιοτικό καφέ Hausbrandt και λαχταριστά σνακ.
Συνεχίζει το μεσημέρι με χορταστικά γεύματα, μακαρονάδες, κλαμπ σάντουιτς, hot dogs και καταλήγει το απόγευμα με γλυκές απολαύσεις. Όλα ποιοτικά και στις πιο φιλικές τιμές.
Το Berry’s προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό για κάθε ώρα της ημέρας και ταυτόχρονα, ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο, μία συνταγή επιτυχίας στη δυναμική αγορά του street café και σνακ.

berrys franchise neo 200H επένδυση για τη δημιουργία ενός Berry’s είναι προσιτή, γεγονός από το οποίο επωφελείται ο franchisee. Επίσης, πραγματοποιούμε έρευνα, αναφορικά με την τοποθεσία όπου θα ανοίγει το κάθε νέο κατάστημα. Ακόμα, «τρέχουμε» διάφορες προωθητικές ενέργειες και τοπικές διαφημίσεις με φυλλάδια στις γύρω περιοχές. Επιπροσθέτως, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι. Πραγματοποιούμε έλεγχο κάθε καταστήματος του δικτύου, ώστε να αυξάνουμε τον τζίρο.

Λεωνίδας Φωτιάδης, Ιδρυτής
berrys franchise esoteriko neo stisimo

Berry’s, η «έξυπνη επιλογή» στην καφεστίαση

Η επένδυση σε ένα street café store εκπέμπει σιγουριά και διάρκεια σε όσους αναζητούν το επόμενο επιχειρηματικό τους βήμα. Όμως, η επιλογή της κατάλληλης πρότασης franchise αποτελεί όλο και μεγαλύτερη πρόκληση, με τον ανταγωνισμό συνεχώς να αυξάνεται. Επιπλέον, καθώς τα μοντέλα συγκλίνουν στους ίδιους άξονες σε σχέση με τα προϊόντα, τις διαθέσιμες περιοχές και το format, πρόκληση αποτελεί για τον υποψήφιο franchisee η επιλογή της βέλτιστης πρότασης franchise με ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης. Σε αυτό το περιβάλλον, η πρόταση franchise του Berry’s αποτελεί την ιδανική, «έξυπνη» επιλογή με την οποία ο νέος συνεργάτης, με χαμηλό κεφάλαιο διεισδύει άμεσα στην αγορά, κατακτώντας μεγαλύτερα μερίδια.

berrys franchise fans

Υπερβαίνοντας τα 20 σημεία Berry’s

Το δίκτυο franchise Berry’s απαντά στα θέλω πελατών και επενδυτών, ακόμα και στη Covid -19 εποχή! Απόδειξη, τα 12 νέα σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που αναμένεται να υλοποιηθούν εντός του πρώτου
6μήνου του 2021, σε επιλεγμένες περιοχές και σημεία υψηλής δυναμικής των δύο πόλεων. Και η ανάπτυξη συνεχίζεται με ακόμα ένα κατάστημα Berry’s στη Ρόδο, μέσω συνεργασίας franchise.
To Berry’s ξεκίνησε από το Καματερό το 2012 και από ένα τοπικό κατάστημα, έχει πλέον έχει καθιερωθεί ως ο leader των Δυτικών
Προαστίων. Σήμερα, το δίκτυο αριθμεί καταστήματα σε Καματερό (2), Μενίδι (2), Ίλιον, Αθήνα (3), Ασπρόπυργo και Αγίους Αναργύρους, γράφοντας το δικό του success story στην καφεστίαση.

berrys franchise coffee new logo

Η πιο μεγάλη ποικιλία προϊόντων στα Berry’s

Με 16 προϊοντικές κατηγορίες και συνολικά 145 προϊόντα, τα καταστήματα Berry’s καλύπτουν τις απαιτήσεις του πελάτη από τις
6 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Το πρωί, οι πελάτες της αλυσίδας βρίσκουν ποιοτικό καφέ! Το Berry’s έχει εξασφαλίσει από την ιταλική και κορυφαία στο είδος της εταιρεία Hausdrandt, την ποικιλία Οro η οποία βρίσκεται κατ’ αποκλειστικότητα στα καταστήματα του δικτύου. Η γεύση του καφέ είναι μαλακή και πικάντικη, με έναν υπαινιγμό της καρυδιάς. Σε συνδυασμό με τα λαχταριστά σάντουιτς και τις σφολιάτες που προσφέρει, το Berry’s αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει δυναμικά η μέρα!
Το μεσημέρι, δροσερές σαλάτες, λαχταριστά hot dogs, club sandwiches που φημίζονται για το μέγεθός τους, ακόμα και μακαρονάδες είναι αποτελούν χορταστικές επιλογές, για απόλαυση στο σπίτι ή το γραφείο.
Και καθώς περνάει η ώρα, οι φίλοι του brand επιλέγουν τα αγαπημένα τους all day coffee and snack stores για να απολαύσουν και το γλυκό τους, καθώς οι θεϊκές κρέπες και ξακουστές βάφλες του Berry’s χαρίζουν απόλαυση από την πρώτη μπουκιά!
Tο Berry’s υπερβαίνει την κατηγορία του street café. Με πυλώνες τον ισχυρό καφέ και τη διευρυμένη προϊοντική γκάμα, ο συνεργάτης – franchisee λαμβάνει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, λειτουργώντας
το δικό του αποδοτικό και κερδοφόρο all day coffee and snack store.

berrys franchise nea etairiki tautotita

Γιατί τα Berry’s γράφουν Success Stories

 •  Πολλαπλά κανάλια πωλήσεων. Μέσω του sit in, του take away και του delivery, o franchisee του Berry’s προσεγγίζει διαφορετικά κοινά (εργαζόμενους, φοιτητές, περαστικούς κ.λπ.) και οδηγείται σε ελκυστικές
  πωλήσεις σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.
 • Ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο. Με τα ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα και χωρίς εξειδικευμένο προσωπικό, ο συνεργάτης διασφαλίζει την κερδοφορία σε κάθε φάση ανάπτυξης του καταστήματός του.
 • Μεγαλύτερη μέση απόδειξη. Με την ευρεία γκάμα προϊόντων του Berry’s, ο franchisee οδηγείται σε μεγαλύτερη μέση απόδειξη και υψηλότερους τζίρους.
 • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Το Berry’s έχει δημιουργήσει μηχανισμούς που διασφαλίζουν την ποιότητα στον καφέ Hausbrandt Oro, γεγονός που σου δίνει πιστότητα πελατών.
 • Δυνατότητα παράδοσης καταστήματος «με το κλειδί στο χέρι». Τα πλήρως καταρτισμένα τμήματα της εταιρείας είναι αρμόδια για
  τον μηχανολογικό εξοπλισμό και την τοποθέτηση των προϊόντων πριν την έναρξη του νέου καταστήματος της αλυσίδας.
 • Προσιτή επένδυση. Το Berry’s δίνει την ευκαιρία σε νέους συνεργάτες να αποκτήσουν το δικό τους all day coffee and snack store που πάντα ήθελαν, από 35.000€ και μηδενικά royalties.
 • Δομές συνεχούς υποστήριξης. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η ομαλή μετάβαση στην καφεστίαση, ταχεία διείσδυση και πωλήσεις, ιδιαίτερα το πρώτο διάστημα λειτουργίας

Το επιχειρηματικό μοντέλο των Berry’s είναι με σχεδιασμένο τέτοιον τρόπο που επιτρέπει στα καταστήματα του δικτύου να προσαρμόζονται σε κάθε τύπο αγοράς. Είτε πρόκειται για σημείο σε κεντρικό δρόμο με έντονη διέλευση, είτε σε γειτονιά σε πολλά ή λίγα τετραγωνικά αστικής περιοχής, είναι εξίσου επιτυχημένα και κερδοφόρα, πραγματοποιώντας υψηλούς τζίρους.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Έδρα: Κωστή Παλαμά 6, Αχαρνές, 136 75
 • Tηλ: 210 6756200
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Λεωνίδας Φωτιάδης
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 40 - 120 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €45.000
 • Royalties: Δεν υπάρχουν
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: Δεν υπάρχει
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: [1] Αχαρνές
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: [11] Αχαρνές, Ίλιον, Άγιος Ελευθέριος, κέντρο Αθήνας, Λιοσίων, Ασπρόπυργος, Άγιοι Ανάργυροι, Θεσσαλονίκη (Εύοσμος), Ρόδος
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: [12]
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2012 / 2019
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Πανελλαδικά

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ