BEAUTY FREE: Big Brands – Low prices

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Με την καθημερινή «ψήφο εμπιστοσύνης» του κοινού να αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της επιτυχίας του, το BEAUTY FREE αποτελεί το σύγχρονο, δυναμικό concept στον ελκυστικό χώρο της ομορφιάς.

Ένα concept που έφερε την ανατροπή στην προσφορά «luxury» αλλά και ευρείας κατανάλωσης καλλυντικών και ειδών περιποίησης. Ένας πολυχώρος ομορφιάς που πρεσβεύει αυτό ακριβώς που επιτάσσει η εποχή και η σύγχρονη φιλοσοφία της αγοράς… «επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές!». Η τεράστια γκάμα προϊόντων, οι προσιτές τιμές, οι συνεχείς προσφορές, η προσωπική εξυπηρέτηση πελατών, το ιδιαίτερο στήσιμο των ραφιών που δεν βρίσκουμε σε κανένα άλλο κατάστημα και το “open experience” που επιτρέπει την άμεση επαφή του πελάτη με κάθε προϊόν είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της δυναμικής και διαρκώς εξελισσόμενης πορείας του concept στην αγορά της προσωπικής περιποίησης και των καλλυντικών. Έχοντας ως επικέντρο τον καταναλωτή, το Beauty Free αφουγκράζεται τις ανάγκες του και προσαρμόζεται σε αυτές.«είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς προσαρμόζεται, εξελίσσεται και αναπτύσσεται», όπως άλλωστε περιγράφει χαρακτηριστικά o κ. Δ. Γκισάκης, CEO των Beauty Free. το καινοτόμο και νεανικό αυτό concept είναι ένα από τα 5 δυναμικά brands της GKISAKIS BEAUTY GROUP και αποτελεί τη φυσική εξέλιξη μιας ήδη επιτυχημένης πορείας 40 ετών στον κλάδο των καλλυντικών. τώρα ξεκινά δυναμικά την ανάπτυξη με franchising και δίνει την ευκαιρία σε νέους συνεργάτες να εισέλθουν μέσα από ένα καινοτόμο brand σε μια ελκυστική αγορά με διαχρονική αξία.

BEAUTY.FREE.kallyntika

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ…

H σημαντική διαφοροποίησή του από τον ανταγωνισμό και οι βασικές αξίες στις οποίες στηρίζεται, έκαναν το Beauty Free το πρώτο σε πωλήσεις κατάστημα της περιφέρειας -εκτός αλυσίδας- στην ελλάδα! «το Beauty Free ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά!», εξηγεί ο κ. Δ. Γκισάκης. «Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην αγορά ως προς το στήσιμο των ραφιών του, την καθετοποίηση ανά κατηγορίες- και όχι ανά εταιρεία- και την τεράστια ποικιλία των οικονομικών προϊόντων του». Από τα σημαντικότερα όμως προτερήματα, είναι το προσωπικό και οι συνεργάτες του. Κάθε πελάτης αισθάνεται ότι μπαίνει σε ένα χώρο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, όχι απλά σε ένα κατάστημα καλλυντικών ή σούπερ μάρκετ καθώς όλο το προσωπικό, άριστα εκπαιδευμένο, είναι μια ομάδα με κοινό στόχο, έτοιμη να εξυπηρετήσει το κοινό για όλα τα προϊόντα. Γι’ αυτό εξάλλου και στα Beauty Free απουσιάζουν τα ξεχωριστά stands όπου κάθε πωλητής προωθεί προϊόντα συγκεκριμένων εταιρειών.

BEAUTY.FREE.cosmetics

 

Ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς προσαρμόζεται, εξελίσσεται, αναπτύσσεται 

 

BEAUTY FREE FRANCHISE…

Για ένα διαφοροποιημένο concept
Πρωτότυπο και νεανικό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών

Για μια αγορά με παρελθόν, παρόν και μέλλον
Μεγάλο μέρος των καταναλωτών στρέφεται σε φθηνότερα και «value for money» προϊόντα. Και η επιχειρηματική πρόταση του Beauty Free είναι επίκαιρη όσο ποτέ!

Για τον αξιόπιστο Franchisor
Δημιουργήθηκε από την GKISAKIS BEAUTY GROUP με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην αγορά των καλλυντικών

Για την εγγυημένη ζήτηση
To Beauty Free προσφέρει προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου που απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό. Γυναίκες, άνδρες και παιδιά όλων των ηλικιών!

Για τις ανταγωνιστικές τιμές
Σημαντικές οικονομίες κλίμακας, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων των προϊόντων, εξασφαλίζοντας εγγυημένες πωλήσεις και δίνοντας το μεγάλο πλεονέκτημα των συνεχών προσφορών

Για τα υψηλά περιθώρια κέρδους
Η συνεργασία με δίκτυο συνεργατών επώνυμων καλλυντικών και οι μακροχρόνιες σχέσεις με όλους τους προμηθευτές δίνουν την ευκαιρία σε κάθε συνεργάτη να προσφέρει προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τα περιθώρια κέρδους

Για το μηδενικό ρίσκο αποθεματοποίησης
Το εμπόρευμα ανακυκλώνεται 6 – 7 φορές το χρόνο, εξαλείφοντας έτσι το ρίσκο αποθεματοποίησης

Για το προϊοντικό μίγμα χωρίς εποχικότητα
Τα περισσότερα προϊόντα του καταστήματος αποτελούν είδη καθημερινής χρήσης και εξασφαλίζουν σταθερές χρηματοροές και λειτουργική κερδοφορία όλο τον χρόνο.

Για τις πολλαπλές εισροές εισοδήματος
Δυνατότητες αύξησης των εσόδων μέσω πολλών διαφορετικών προϊόντων. 

{gallery}beauty.free{/gallery}

 

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 210 6756200
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Δ. Γκισάκης
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 350 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €400-450/τ.μ. κόστος κατασκευής και εξοπλισμού
 • Entry fee: €25.000
 • Royalties: Δεν υπάρχουν
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1 (Λάρισα)
 • Προέλευση: ΕΛΛΑΔΑ
 • Πακέτο Franchise:

  Αρχική εκπαίδευση,  Εγχειρίδιο λειτουργίας,  Αποκλειστικότητα περιοχής, Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι κ.λπ.

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλος
 • Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι: Κύπρος, Βουλγαρία, Ρουμανία

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ